Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ. Έπειτα από ψάξιμο για την κάρτα (είδα την GTX1060 στα 3 GB) Με πήραν τηλέφωνο όμως και δεν έχουν τη συγκεκριμένη στα 3 αλλά στα 6 και μου έκανε καλύτερη τιμή στα 290 (από 310 αν δεν κάνω λάθος). Να πάω εκεί ή υπάρχει κάποια παγίδα; Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή;

Δημοσ.

Χαιρετώ. Έπειτα από ψάξιμο για την κάρτα (είδα την GTX1060 στα 3 GB) Με πήραν τηλέφωνο όμως και δεν έχουν τη συγκεκριμένη στα 3 αλλά στα 6 και μου έκανε καλύτερη τιμή στα 290 (από 310 αν δεν κάνω λάθος). Να πάω εκεί ή υπάρχει κάποια παγίδα; Μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή;

Ποια καρτα ειναι?

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060+6gb

Δημοσ.

Στα 60-70 ευρω πανω για τα 6GB vs 3GB κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει (αν συγκρινουμε την φτηνοτερη 3GB με την φτηνοτερη 6GB στο Σκρουτζ)  αλλα  εδω αν συγκρινουμε τις ιδιες καρτες η διαφορα ειναι περιπου 40ευρω που ειναι σχετικα λογικη.

Δημοσ.

Μου έκανε καλύτερη προσφορά το κατάστημα ουσιαστικά. Επειδή είχαν την άλλη διαθέσιμη ενώ δεν ήταν όταν την παράγγειλα. Επίσης, είναι και τα έξοδα αποστολής στα 290.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...