Προς το περιεχόμενο

καρεκλά γραφείου

vasilissouvlaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την δοκίμασα live.. κάθησα σε αρκετές καρέκλες της κατηγορίας 80-200€.. Για τα κυβικά μου έχει την καλύτερη στήριξη σε μέση και αυχένα.. Είμαι τυχερός και το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην πόλη μου..

Όσο για την Markus για να μην τα κατεδαφιζουμε όλα Στα συν της είναι η σχετικά καλύτερη ποιότητα βάσης και το λίγο καλύτερο υλικό του καθίσματος που δεν θα ιδρωνεις σε ζεστό περιβάλλον. Σε θέμα στήριξης της μέσης και του αυχένα την ένιωσα χειρότερη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα συν της είναι η σχετικά καλύτερη ποιότητα βάσης και το λίγο καλύτερο υλικό του καθίσματος που δεν θα ιδρωνεις σε ζεστό περιβάλλον.

Έτσι όπως φαίνεται η καρέκλα, εμένα μου βγάζει ότι το καλοκαίρι θα ζεσταίνει αρκετά. Εδώ με τη Marcus που έχω και το κ@λος μου ζεσταινόταν, εν αντιθέσει με την πλάτη μου που ήταν δροσερή λόγω mesh υφάσματος.

Για την Marcus πάντως ένα πλεονέκτημα επιπλέον είναι και η 10ετη εγγύηση στο μηχανισμό, ενώ ένα μειονέκτημα είναι ότι είναι στενή.

Σε τι προδιαγραφές εγγύηση; ανέφερα πως όντως η βάση και το mesh είναι στα συν.. Για εμένα που είμαι 130 κιλά ισχύει η εγγύηση; Αν πέσει ένας καφές στο ύφασμα τι γίνεται; βασικά για μένα είναι και εκτός του διαθέσιμου ποσού μου..

Σε τι προδιαγραφές εγγύηση; ανέφερα πως όντως η βάση και το mesh είναι στα συν.. Για εμένα που είμαι 130 κιλά ισχύει η εγγύηση; Αν πέσει ένας καφές στο ύφασμα τι γίνεται; βασικά για μένα είναι και εκτός του διαθέσιμου ποσού μου..

Για αλλο ατομο ανοιχτηκε το θεμα αγαπητε με αλλο budget.

Ναι φίλε μου αλλά και το παλικάρι ψάχνει bucket gaming και και η πρώτη απάντηση αφορά μια καρέκλα που δεν είναι ούτε bucket ούτε gaming..

Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη διότι καταχραζομαι το thread του μιας και ήμουν και εγώ σε διαδικασία αναζήτησης καρέκλας και έχω δοκιμάσει πάνω από 40 καρέκλες σε φυσικά καταστήματα..

Off topic: πρέπει να χάσεις κιλά φίλε μου. Είναι πάρα πολλά για το ύψος σου.

Ναι το ξέρω απλά θέλω να καταδείξω ότι και οι εγγυήσεις πολλες φορές είναι εικονικές και κανένας υπάλληλος δεν θα σε αποτρέψει για να την πάρεις.. Επίσης θέλω να βαλω ενα μετρο σύγκρισης για το ποσοστό ανετες ειναι η οχι

Ναι φίλε μου αλλά και το παλικάρι ψάχνει bucket gaming και και η πρώτη απάντηση αφορά μια καρέκλα που δεν είναι ούτε bucket ούτε gaming..

Ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη διότι καταχραζομαι το thread του μιας και ήμουν και εγώ σε διαδικασία αναζήτησης καρέκλας και έχω δοκιμάσει πάνω από 40 καρέκλες σε φυσικά καταστήματα..

Το παλικαρι(που λες και εσυ)ζητησε bucket gaming καρεκλα επειδη ειναι αρκετα διαφημισμενες λογω των διαφορων gamer και εχουν και πιο ωραια εμφανιση σε σχεση με τις περισσοτερες φθηνοτερες.Το θεμα ομως ειναι οτι στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει κατι αξιολογο και καλα κανανε τα παιδια και αναφερανε μια καρεκλα που ειναι δοκιμασμενη απο τους περισσοτερους του forum και στα χρηματα αυτα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.

Δυστηχως οσον αφορα τις καρεκλες ισχυει σχεδον παντα το''οτι πληρωνεις παιρνεις'' και για καποιον που εχει δωσει μεχρι 60ευρω για καρεκλα τα 150-170ευρω θα του φανουν παρα πολλα.Δυστηχως ομως για αξιολογη καρεκλα το χερι πρεπει να μπει βαθια στην τσεπη.

• Like 1

Στο ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει για τα πάντα.. Και εγώ στο παρελθόν είχα μια sato τον 500+ ευρώ που η βάση και ο μηχανισμός ήταν παρά πολύ καλός χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ παρόλο που τα μπράτσα ήταν πλαστικά κράτησαν μέχρι το τέλος της.. Το σκληρό δέρμα κράτησε 5+ Χρόνια χωρίς καθόλου συντήρηση.. το κακό είναι ότι για να αλλάξεις κατηγορία πρέπει να διπλασιάσει τουλάχιστον το budget..

Φίλε @vasilissouvlaki ζητώ συγγνώμη που ξεφύγαμε από το θέμα σου.. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά και να δοκιμάζεις.. Ίσως ακούγεται δύσκολο ή χρονοβόρο Αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν ταιριάζει στο σώμα σου. δυστυχως το budget σου είναι το υψηλότερο στην φθηνη κατηγορία.. Για να ανέβεις στην mid range κατηγορία χρειάζονται τα δίπλα.. Εγώ περιμένω παραλαβή την επόμενη εβδομάδα για να σου πω εντυπώσεις για πολύωρη χρήση της δικιάς μου καρέκλας.. Επειδή εσύ είσαι και κανονικός σωματοτυπος θα έχεις περισσότερες επιλογές σε bucket επιλογές

Εσύ καλά είσαι :P

Χαχαχα φίλε μου διαιτολόγος είσαι; (Σχόλιο με αίσθηση χιούμορ και αυτοσαρκασμού και χωρίς καθόλου παρεξηγη)

Καλως η κακως το καθισιο ειναι επικινδυνο αθλημα και αυτο το κανει ακριβο. Προσωπικα απλα παω σε καρεκλες χωρις ροδακια και γλιτωνω αρκετα χρηματα απο εκει, μιας και το μονο που κανουν τα ροδακια ειναι να χαλανε το πατωμα και να μην μπορεις να κατσεις ανετα σε ωρες ησυχιας αμα εισαι σε πολυκατοικια, εφοσον δεν εχει βασεις κλπ κλπ. Αλλα δυσκολα βρισκεις καλη καρεκλα ετσι, ευτηχως ειμαι κοντος B)

Καλως η κακως το καθισιο ειναι επικινδυνο αθλημα και αυτο το κανει ακριβο. Προσωπικα απλα παω σε καρεκλες χωρις ροδακια και γλιτωνω αρκετα χρηματα απο εκει, μιας και το μονο που κανουν τα ροδακια ειναι να χαλανε το πατωμα και να μην μπορεις να κατσεις ανετα σε ωρες ησυχιας αμα εισαι σε πολυκατοικια, εφοσον δεν εχει βασεις κλπ κλπ. Αλλα δυσκολα βρισκεις καλη καρεκλα ετσι, ευτηχως ειμαι κοντος B)

Μπορείς να πάρεις μια με ροδάκια και να τα αλλάξεις με τάπες. Δες εδώ για παράδειγμα:

http://www.vougioukas.gr/antallakitika-kareklas-grafeiou/237-antallaktika-kareklvn-grafeioy.html

http://www.epipla-online.gr/el/online-store/karakles/antallaktika-kareklwn-grafeiou/antallaktika-kareklvn-grafeioy-2-detail.html

Μπορείς να πάρεις μια με ροδάκια και να τα αλλάξεις με τάπες. Δες εδώ για παράδειγμα:

http://www.vougioukas.gr/antallakitika-kareklas-grafeiou/237-antallaktika-kareklvn-grafeioy.html

http://www.epipla-online.gr/el/online-store/karakles/antallaktika-kareklwn-grafeiou/antallaktika-kareklvn-grafeioy-2-detail.html

Η απλα παω σε εναν μαραγκο και μια ραφτρα και τους βαζω να μου φτιαξουν καλουπι και μαξιλαρια με λιγοτερα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...