Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το είδες αυτό? Το μόνο που ανακοίνωσε η Samsung είναι ότι περιμένει την συσκευή για να κάνει τους ελέγχους της (έχει ακουστεί βέβαια ότι τι imei της συσκευής διαφέρει από το imei της συσκευασίας και ένα σωρό χαζά ακόμα)

http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-note-7-halted-113217/

Αυτό ίσως απαντήσει στο ερώτημά σου. Πάντως σίγουρα η όλη ιστορία θα κάνει μεγάλη ζημιά στην Samsung και γι' αυτό καίγεται να βγάλει άρον άρον το 8. Ελπίζω μόνο λόγο βιασύνης να μην κάνει καμία αντίστοιχη πατάτα, γιατί μετά την βλέπω να κλείνει....

Δημοσ.

απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι θα βγάλει αρον αρον το s8?

Αυτό ίσως απαντήσει στο ερώτημά σου. Πάντως σίγουρα η όλη ιστορία θα κάνει μεγάλη ζημιά στην Samsung και γι' αυτό καίγεται να βγάλει άρον άρον το 8. Ελπίζω μόνο λόγο βιασύνης να μην κάνει καμία αντίστοιχη πατάτα, γιατί μετά την βλέπω να κλείνει....

Δημοσ.

απο που έβγαλες το συμπέρασμα οτι θα βγάλει αρον αρον το s8?

Υπάρχουν κάμποσα άρθρα που λένε ότι τον φεβρουάριο θα δούμε το 8, για να καλύψει την ζημιά του Note 7.
Δημοσ.

ποια άρθρα ? αυτά που λένε οτι θα παρουσιαστεί τέλος Φεβρουαρίου όπως και το s7 πέρσι ?

Υπάρχουν κάμποσα άρθρα που λένε ότι τον φεβρουάριο θα δούμε το 8, για να καλύψει την ζημιά του Note 7.

Δημοσ.

s7 edge τι σας λεει απο κυπρο ή ελλαδα ;

παρτο με κλειστα ματια,τελειο ειναι ,πουλησα το iphone 6s και πηρα αυτο,ουτε ενα δευτερολεπτο δεν το μετανοιωσα αντιθετος βριζω τον εαυτο μου που δεν το πηρα πιο νωρις

• Like 1
Δημοσ.

παρτο με κλειστα ματια,τελειο ειναι ,πουλησα το iphone 6s και πηρα αυτο,ουτε ενα δευτερολεπτο δεν το μετανοιωσα αντιθετος βριζω τον εαυτο μου που δεν το πηρα πιο νωρις

Εχω και το S7 το απλο επισης. Επισης δνε θελω να κανω βιαστικες κινυσεις θελω να δω πως θα τα πει το Νοτε 7 υπαρχει περιπτωση να ρθη ευρωπη με ολο αυτο ή θα σταματησουν οι διαφημισεις του και δεν θα ξανα βγει ;

Δημοσ.

Εχω και το S7 το απλο επισης. Επισης δνε θελω να κανω βιαστικες κινυσεις θελω να δω πως θα τα πει το Νοτε 7 υπαρχει περιπτωση να ρθη ευρωπη με ολο αυτο ή θα σταματησουν οι διαφημισεις του και δεν θα ξανα βγει ;

an εχεις το S7 ΜΗΝ ΠΑς ΣΤΟ EDGE ,ΜΙΚΡΕς ΟΙ ΔΙΙΑΦΟΡΕς

• Like 1
Δημοσ.

an εχεις το S7 ΜΗΝ ΠΑς ΣΤΟ EDGE ,ΜΙΚΡΕς ΟΙ ΔΙΙΑΦΟΡΕς

ε τι να παρω τοτε ; θα επαιρνα το νοτε 7 αλλα τα κανανε σκατα. Με αυτα ομως θα ρθη ευρωπη κυπρο ή οχι ; Και οι προπαραγγελιες ;

• Moderators
Δημοσ.

Άρθουρ 2 μέρες μετά την δημοσιευση μου, την στιγμή που έγραψα την απάντηση δεν υπήρχε πουθενά για διακοπή παραγωγής η οτιδήποτε άλλο
Δημοσ.

ε τι να παρω τοτε ; θα επαιρνα το νοτε 7 αλλα τα κανανε σκατα. Με αυτα ομως θα ρθη ευρωπη κυπρο ή οχι ; Και οι προπαραγγελιες ;

Mην παιρνεις τιποτα προς το παρων,κρατα τα λεφτα σου ετσι και αλλιως για πολεμο ετοιμαζομαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...