Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εσύ συγκεκριμένα χαλάς όλα τα θέματα, διάβασε πάλι τι έγραψα. Το πλαίσιο Δέχεται δέχεται πίσω πράγματα γιατί ετσι γουστάρω, άρα ο επόμενος ρε θα πάρει μτχ;;; ναι η όχι; Στο γράφω 2 φορές το δέχεται για να το καταλάβεις. Και όχι μόνο το Πλαισιο, όλα τα media market. Το ποιος χαλαει τα θεματα αστο καλυτερα να το κρινουν οι αλλοι που τα διαβαζουν... Και το ξαναλεω εγραψες οτι το Πλαισιο δινει μεταχειρισμενες καρτες γραφικων.Αυτο που το στηριζεις? Το αλλο που γραφεις δεν το καταλαβαινω.Τι παει να πει δεχεται πισω πραγματα επειδη ετσι το γουσταρεις? Δυστηχως ο τροπος που γραφεις δεν ειναι ο καλυτερος δυνατος για να καταλαβει ο αλλος τι θες να πεις. 1
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το ποιος χαλαει τα θεματα αστο καλυτερα να το κρινουν οι αλλοι που τα διαβαζουν... Και το ξαναλεω εγραψες οτι το Πλαισιο δινει μεταχειρισμενες καρτες γραφικων.Αυτο που το στηριζεις? Το αλλο που γραφεις δεν το καταλαβαινω.Τι παει να πει δεχεται πισω πραγματα επειδη ετσι το γουσταρεις? Δυστηχως ο τροπος που γραφεις δεν ειναι ο καλυτερος δυνατος για να καταλαβει ο αλλος τι θες να πεις. Νιώθεις; πήγα για αλλαγή 4 κάρτες και δεν είχαν πρόβλημα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι να κάνω; ΆΡΑ ο επόμενος παίρνει μτχ κάρτα η όχι; Αυτό σε ρωτάω κύριε. Γουστάρω πάει να πει ( αφού θες συντακτικο οκ) ότι δεν μου άρεσε κάτι και το πάω πίσω και παίρνω κάτι άλλο, όλα αυτά τις πρώτες 14 ημέρες.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Νιώθεις; πήγα για αλλαγή 4 κάρτες και δεν είχαν πρόβλημα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι να κάνω; ΆΡΑ ο επόμενος παίρνει μτχ κάρτα η όχι; Αυτό σε ρωτάω κύριε. Το ξαναλεω μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα αλλιως μην σχολιαζεις καθολου.Αλλα πραγματα θες να περασεις και αλλα γραφεις.Μην πας να βγεις και απο πανω. Στο παραπανω που γραφεις.Πας μια καρτα πισω που δεν εχει τιποτα.Το Πλαισιο λοιπον αφου την δοκιμασει πρωτα εκει για να ξερει αν χρειαστει να την στειλει στην εταιρια πισω ή οχι,στην επιστρεφει πισω αν δει και ειναι μια χαρα. Ο επομενος αγοραστης/πελατης που κολλαει ειπαμε??? 1
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το ξαναλεω μαθε να εκφραζεσαι καλυτερα αλλιως μην σχολιαζεις καθολου.Αλλα πραγματα θες να περασεις και αλλα γραφεις.Μην πας να βγεις και απο πανω. Στο παραπανω που γραφεις.Πας μια καρτα πισω που δεν εχει τιποτα.Το Πλαισιο λοιπον αφου την δοκιμασει πρωτα εκει για να ξερει αν χρειαστει να την στειλει στην εταιρια πισω ή οχι,στην επιστρεφει πισω αν δει και ειναι μια χαρα. Ο επομενος αγοραστης/πελατης που κολλαει ειπαμε??? Φίλε ειλικρινά έχεις θέμα. η κάρτα θα πάει για πώληση θα μπει στο ράφι πάλι!! όχι πίσω στην αντιπροσωπία της αφού δεν έχει ΤΊΠΟΤΑ!! ΤΗΝ ΠΉΓΑ ΑΠΛΆ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΠΉΡΑ ΑΛΛΗ 4 φορές το ίδιο. Ο επόμενος θα πάρει δεύτερο χέρι κάρτα!!!!!! Ο επόμενος μπορεί να είσαι εσύ!
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Φίλε ειλικρινά έχεις θέμα. η κάρτα θα πάει για πώληση θα μπει στο ράφι πάλι!! όχι πίσω αφού δεν έχει ΤΊΠΟΤΑ!! ΤΗΝ ΠΉΓΑ ΑΠΛΆ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΠΉΡΑ ΆΛΛΗ. Ο επόμενος θα πάρει δεύτερο χέρι κάρτα!!!!!! Ο επόμενος μπορεί να είσαι εσύ! Στο εγραψα 3φορες οτι δεν εχεις μαθει να εκφραζεσαι σωστα ,αλλα εγω εχω θεμα. Δηλαδη εσυ θες να μας πεις οτι αν εμενα μου την βιδωσει να παρω μια ακριβη καρτα μπορω να την ανοιξω να παιξω 3-5μερες με αυτην και με τα να την επιστρεψω πισω και να παρω τα χρηματα μου πισω,και η καρτα αυτη να ξανασυσκευαστει και να πωληθει σε αλλον. http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα ημερών από την αγορά του προϊόντος μόνο με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς. 2. Τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία. Μετα εγω εχω θεμα και δεν καταλαβαινω.....
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στο εγραψα 3φορες οτι δεν εχεις μαθει να εκφραζεσαι σωστα ,αλλα εγω εχω θεμα. Δηλαδη εσυ θες να μας πεις οτι αν εμενα μου την βιδωσει να παρω μια ακριβη καρτα μπορω να την ανοιξω να παιξω 3-5μερες με αυτην και με τα να την επιστρεψω πισω και να παρω τα χρηματα μου πισω,και η καρτα αυτη να ξανασυσκευαστει και να πωληθει σε αλλον. http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα ημερών από την αγορά του προϊόντος μόνο με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς. 2. Τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία. Μετα εγω εχω θεμα και δεν καταλαβαινω..... Ρέ αγόρι άμα δεν πιστεύεις δεν με νοιάζει, σε παρακαλώ , τέλος. Είσαι μάγκας
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ρέ αγόρι άμα δεν πιστεύεις δεν με νοιάζει, σε παρακαλώ , τέλος. Είσαι μάγκας Μα τι να πιστεψω τωρα κοροιδευομαστε?Με αυτη τη λογικη ας πηγαινει ο καθενας να αγοραζει την νεα ακριβη καρτα,να παιζει μια εβδομαδα μαζι της και μετα να την επιστρεφει στο καταστημα και να του επιστρεφονται ολα τα χρηματα πισω. Για να δεχτει το καταστημα ανοιγμενο προιον πισω μπορει να γινει μονο αν ειναι απο λαθος online παραγγελια(δηλαδη το αγορασμενο προιον να εχει λαθος στοιχεια στο site του καταστηματος)ή αν σου δεκτουν το ανοιγμενο προιον θα γινει αφου σου κρατησουν ενα ποσο πισω λογω του οτι το χρησιμοποιησες. Ετσι λειτουργει η αγορα ολοκληρη αγαπητε δεν θα κανουν εξαιρεση. Επισης μαρεσει που σου βαζω και την οδηγια και απο την επισημη σελιδα του καταστηματος(και αρα οχι οτι λεω κατι απο το κεφαλι μου) και παλι πας να βγεις και απο πανω. Γελανε και οι πετρες πραγματικα . 4
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μα τι να πιστεψω τωρα κοροιδευομαστε?Με αυτη τη λογικη ας πηγαινει ο καθενας να αγοραζει την νεα ακριβη καρτα,να παιζει μια εβδομαδα μαζι της και μετα να την επιστρεφει στο καταστημα και να του επιστρεφονται ολα τα χρηματα πισω. Για να δεχτει το καταστημα ανοιγμενο προιον πισω μπορει να γινει μονο αν ειναι απο λαθος online παραγγελια(δηλαδη το αγορασμενο προιον να εχει λαθος στοιχεια στο site του καταστηματος)ή αν σου δεκτουν το ανοιγμενο προιον θα γινει αφου σου κρατησουν ενα ποσο πισω λογω του οτι το χρησιμοποιησες. Ετσι λειτουργει η αγορα ολοκληρη αγαπητε δεν θα κανουν εξαιρεση. Επισης μαρεσει που σου βαζω και την οδηγια και απο την επισημη σελιδα του καταστηματος(και αρα οχι οτι λεω κατι απο το κεφαλι μου) και παλι πας να βγεις και απο πανω. Γελανε και οι πετρες πραγματικα . δεν με νοιαζει , εγω στο πλασιο κανω οτι γουσταρω, εσυ κατσε γελα,καληνυχτα. *** εσυ τα ειδες ΟΛα ρε που πηρα χρημα πισω απο το visionstudio πλακα μας κανεις τωρα....!!!
Occultist Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε ακόμα. Παρατέθηκε το συνολικό ιστορικό και έγιναν οι σχολιασμοί-υπενθυμίσεις για τα αυτονόητα. Πως καταφέρατε και τσακωθήκατε.... 2
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε ακόμα. Παρατέθηκε το συνολικό ιστορικό και έγιναν οι σχολιασμοί-υπενθυμίσεις για τα αυτονόητα. Πως καταφέρατε και τσακωθήκατε.... φιλε οταν παει να με βγαλει καποιος τρελο δεν τον γουσταρω καθολου . τελος με τον συγκεκριμενο κυριο
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 δεν με νοιαζει , εγω στο πλασιο κανω οτι γουσταρω, εσυ κατσε γελα,καληνυχτα. *** εσυ τα ειδες ΟΛα ρε που πηρα χρημα πισω απο το visionstudio πλακα μας κανεις τωρα....!!! Που κολλαει παλι η περιπτωση του visionstudio?Στην περιπτωση αυτη εκανες μια αγορα και το προιον που σου πουλησανε ηταν διαφορετικο απο αυτο που ανεφεραν στο site. Εκει επιβαλεται να σου γινει επιστροφη χρηματων γιατι αλλο προιον εσυ ηθελες να αγορασεις και αλλο σου πουλησανε. Αυτο τι σχεση εχει με τα παραπανω ? 1
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Που κολλαει παλι η περιπτωση του visionstudio?Στην περιπτωση αυτη εκανες μια αγορα και το προιον που σου πουλησανε ηταν διαφορετικο απο αυτο που ανεφεραν στο site. Εκει επιβαλεται να σου γινει επιστροφη χρηματων γιατι αλλο προιον εσυ ηθελες να αγορασεις και αλλο σου πουλησανε. Αυτο τι σχεση εχει με τα παραπανω ? δεν θελω να μιλησουμε αλλο, σε ευχαριστω για ολα.
mcrae13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Άντε και την έδωσες πίσω εσύ.Το ότι θα την πουλήσουν για καινούρια ,που το στηρίζεις?Το έχεις δει να το κάνουν? Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό.Να και η απάντησή στο γιατί είναι πιο ακριβό μαγαζί.Ενας από τους λόγους ,εκτος οτι είναι μεγάλη εταιρεία και έχει άλλα έξοδα(διαφημίσεις-εγκαταστάσεις,προσωπικό κ.α),είναι οτι τέτοιες εταιρείες υπολογίζουν και τη χασούρα από τέτοιες περιπτώσεις.Χέστηκε το πλαίσιο αν θα του μείνει ανοιχτή κάρτα,στην τελική έχει και το στοκάδικο που τα πουλάει μια χαρά και με ανάλογη τιμή.Άσε που και οι υπάλληλοι κάτι τέτοια περιμένουν,τα αγοράζουν οι ίδιοι σε σπέσιαλ τιμές.Το ξέρω από πρώτο χερι.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε ακόμα. Παρατέθηκε το συνολικό ιστορικό και έγιναν οι σχολιασμοί-υπενθυμίσεις για τα αυτονόητα. Πως καταφέρατε και τσακωθήκατε.... Ξαναδιαβασε τι γραφτηκε στις τελευταιες δυο σελιδες. Θα μαθεις και εσυ νεα πραγματα οπως οτι αν αγορασεις ενα προιον(πχ μια καρτα γραφικων)την χρησιμοποιησεις για λιγες μερες και δεν σου αρεσει,μπορεις να την επιστρεψεις πισω και να σου δωσουν ολα τα χρηματα πισω,ετσι επειδη την βαρεθηκες.
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Άντε και την έδωσες πίσω εσύ.Το ότι θα την πουλήσουν για καινούρια ,που το στηρίζεις?Το έχεις δει να το κάνουν? Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό.Να και η απάντησή στο γιατί είναι πιο ακριβό μαγαζί.Ενας από τους λόγους ,εκτος οτι είναι μεγάλη εταιρεία και έχει άλλα έξοδα(διαφημίσεις-εγκαταστάσεις,προσωπικό κ.α),είναι οτι τέτοιες εταιρείες υπολογίζουν και τη χασούρα από τέτοιες περιπτώσεις.Χέστηκε το πλαίσιο αν θα του μείνει ανοιχτή κάρτα,στην τελική έχει και το στοκάδικο που τα πουλάει μια χαρά και με ανάλογη τιμή.Άσε που και οι υπάλληλοι κάτι τέτοια περιμένουν,τα αγοράζουν οι ίδιοι σε σπέσιαλ τιμές.Το ξέρω από πρώτο χερι. μπροστα μου την εβαλε στο ΡΑΦΙ μπροστα μου ο πωλητης !! Και την καρτα και την οθονη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις