Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 H sapphire πάντα 2 χρόνια έδινε φίλε sam. @Τώρα όμως πρόσεξα ότι ανέφερες το Πλαίσιο,ήταν 3 χρόνια εγγύηση Πλαισίου. Παραδόξως το πλαίσιο σε αρκετές sapphire γράφει και δίνει 3 χρόνια εγγύηση πρώτη φορά το είχα δει στη 390χ που πήρα (το γράφει και η απόδειξη καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση πλαίσιο) η sapphire δίνει 2 χρόνια πάντως επίσημα ακόμα και τώρα Σε ερώτηση στη γραμματεία του καταναλωτή μου είπαν εφόσον το αναφέρει γραπτά πάνω στην απόδειξη είναι αναγκασμενοι να σε καλύψουν για 3 χρόνια 1
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 3 χρόνια μου είπαν παιδιά,πάρτε τηλέφωνο. Παραδόξως το πλαίσιο σε αρκετές sapphire γράφει και δίνει 3 χρόνια εγγύηση πρώτη φορά το είχα δει στη 390χ που πήρα (το γράφει και η απόδειξη καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση πλαίσιο) η sapphire δίνει 2 χρόνια πάντως επίσημα ακόμα και τώρα Σε ερώτηση στη γραμματεία του καταναλωτή μου είπαν εφόσον το αναφέρει γραπτά πάνω στην απόδειξη είναι αναγκασμενοι να σε καλύψουν για 3 χρόνια Τώρα το διάβασα, ναι μπορεί να δίνουν αυτοί ένα χρόνο ακόμα.
vdeseris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 3 χρόνια μου είπαν παιδιά,πάρτε τηλέφωνο. Ναι δες από πάνω τι είπαν σχετικά με το πλαίσιο
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι δες από πάνω τι είπαν σχετικά με το πλαίσιο Το είδα οκ. Στην τελικη μετράει ότι δίνει 3 χρόνια γιαυτό και είναι ακριβό μαγαζί.
vdeseris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το είδα οκ. Στην τελικη μετράει ότι δίνει 3 χρόνια γιαυτό και είναι ακριβό μαγαζί. Σε αυτές όμως που δίνουν έτσι και αλλιώς 3 χρόνια γιατί είναι πάλι πιο ακριβό?
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτές όμως που δίνουν έτσι και αλλιώς 3 χρόνια γιατί είναι πάλι πιο ακριβό? Χάχα σωστό κ αυτό, φιλε στο πλαίσιο πας μόνο αν καίγεσαι, έτσι πιστεύω. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι θέμα καίγομαι η όχι 1ον είχα πιστωτική από την 290χ 2ον της κόβω τιμολόγιο στο αφεντικό μου και μου δίνει το ΦΠΑ αυτός, οπότε μου έρχεται στα ίδια και φτηνότερα από skroutz όπου ξέρω ότι αν και θα αργήσει το rma θα πάρω κάρτα στο τέλος και δεν θα προσπαθούν να μου πλασαρουν Πλυντήρια 1
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι θέμα καίγομαι η όχι 1ον είχα πιστωτική από την 290χ 2ον της κόβω τιμολόγιο στο αφεντικό μου και μου δίνει το ΦΠΑ αυτός, οπότε μου έρχεται στα ίδια και φτηνότερα από skroutz όπου ξέρω ότι αν και θα αργήσει το rma θα πάρω κάρτα στο τέλος και δεν θα προσπαθούν να μου πλασαρουν Πλυντήρια Λοιπόν το πλαίσιο δίνει μτχ κάρτες, δηλαδή από επιστροφή. Ειλικρινά υπάρχουν και τα στοιχεία μου πάμε να δεις πόσες φορές έχω αλλάξει κάρτα. Μην μιλήσω για οθόνες... Άπειρες φορές άλλαξα μετά από 10 ημέρες στην κατοχή μου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν το πλαίσιο δίνει μτχ κάρτες, δηλαδή από επιστροφή. Ειλικρινά υπάρχουν και τα στοιχεία μου πάμε να δεις πόσες φορές έχω αλλάξει κάρτα. Μην μιλήσω για οθόνες... Άπειρες φορές άλλαξα μετά από 10 ημέρες στην κατοχή μου. Δεν μου εχει τυχει ποτε παντα μα παντα σφραγγισμενη καρτα και γενικα δεν ειχα θεμα
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν το πλαίσιο δίνει μτχ κάρτες, δηλαδή από επιστροφή. Ειλικρινά υπάρχουν και τα στοιχεία μου πάμε να δεις πόσες φορές έχω αλλάξει κάρτα. Μην μιλήσω για οθόνες... Άπειρες φορές άλλαξα μετά από 10 ημέρες στην κατοχή μου. Μαλλον καλα στα ελεγε πιο πισω ο φιλος. Πας να το παιξεις εξυπνος και ψαγμενος ενω γνωριζεις μισα πραγματα. έχω πάρει από Πλαίσιο, 950,960,750TI,370, όλες είχαν 3 χρόνια!! Πρωτον βαζεις στο τσουβαλι απλα ονομασιες καρτων και οχι εταιριες οπως αναφερθηκε σωστα. Το Πλαισιο οσον αφορα τις Palit απο Nvidia και Sapphire απο Amd εδινε 2χρονια εγγυηση κατασκευαστη οπως ειναι και το σωστο. Τα 3 χρονια που δινει πλεον ειναι 3χρονια εγγυηση Πλαισιου.Αυτο θα πει οτι ενω στον 3ο χρονο δεν θα ειχες κανονικα εγγυηση,σου παρεχει εγγυηση αποκλειστικα το Πλαισιο και οχι ο κατασκευαστης. Λοιπόν το πλαίσιο δίνει μτχ κάρτες, δηλαδή από επιστροφή. Ειλικρινά υπάρχουν και τα στοιχεία μου πάμε να δεις πόσες φορές έχω αλλάξει κάρτα. Μην μιλήσω για οθόνες... Άπειρες φορές άλλαξα μετά από 10 ημέρες στην κατοχή μου. Για το τελευταιο σου παραδειγμα,παλι οτι να ναι γραφεις. Οταν σου χαλασει κατι μετα απο τις πρωτες μερες του Doa δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν σφραγισμενο,οπως πχ στις οθονες που αναφερεις. Η οδηγια οσον αφορα τις εγγυησεις λεει επισκευη και αν δεν γινεται επισκευη,επιστροφη χρηματων. Αν λοιπον εσυ πχ ειχες μια οθονη LG στις 15μερες η οποια σου εμφανιζε πολυ bleeding ή καμμενο pixel,το Πλαισιο θα την στειλει στην LG και αυτη θα σου στειλει ή την οθονη σου επισκευασμενη ή αλλη refubrished,δηλαδη λειτουργικη οθονη αλλα οχι σφραγισμενη. Το ιδιο γινεται και στις καρτες.
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον καλα στα ελεγε πιο πισω ο φιλος. Πας να το παιξεις εξυπνος και ψαγμενος ενω γνωριζεις μισα πραγματα. Πρωτον βαζεις στο τσουβαλι απλα ονομασιες καρτων και οχι εταιριες οπως αναφερθηκε σωστα. Το Πλαισιο οσον αφορα τις Palit απο Nvidia και Sapphire απο Amd εδινε 2χρονια εγγυηση κατασκευαστη οπως ειναι και το σωστο. Τα 3 χρονια που δινει πλεον ειναι 3χρονια εγγυηση Πλαισιου.Αυτο θα πει οτι ενω στον 3ο χρονο δεν θα ειχες κανονικα εγγυηση,σου παρεχει εγγυηση αποκλειστικα το Πλαισιο και οχι ο κατασκευαστης. Για το τελευταιο σου παραδειγμα,παλι οτι να ναι γραφεις. Οταν σου χαλασει κατι μετα απο τις πρωτες μερες του Doa δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν σφραγισμενο,οπως πχ στις οθονες που αναφερεις. Η οδηγια οσον αφορα τις εγγυησεις λεει επισκευη και αν δεν γινεται επισκευη,επιστροφη χρηματων. Αν λοιπον εσυ πχ ειχες μια οθονη LG στις 15μερες η οποια σου εμφανιζε πολυ bleeding ή καμμενο pixel,το Πλαισιο θα την στειλει στην LG και αυτη θα σου στειλει ή την οθονη σου επισκευασμενη ή αλλη refubrished,δηλαδη λειτουργικη οθονη αλλα οχι σφραγισμενη. Το ιδιο γινεται και στις καρτες. Δεν είπα ότι είχαν πρόβλημα οι κάρτες, γουστάρω και τις πήγα πίσω, μάθε να ξεχωρίζεις. Πήγα πίσω 4 οθόνες με πρόβλημα καμένο pixel και έπαιρνα πάλι με καμένο. Άρα τι; .. Λεγε τώρα λεγε , βγάλε το πόρισμα. Και επειδή εσύ δεν πας πλαίσιο σε καθιστο άσχετο με την υπόθεση.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το είδα οκ. Στην τελικη μετράει ότι δίνει 3 χρόνια γιαυτό και είναι ακριβό μαγαζί. Τελος και σε αυτο παλι αερολογιες γραφεις.Ο λογος που ειναι το Πλαισιο ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια ειναι γιατι προφανως ειναι μεγαλυτερη σαν εταιρια. Σκεψου ποσα καταστηματα Πλαισιου υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα και με τι εγκαταστασεις και προσωπικο και ποσα απο αλλα μικροτερα σκρουτζομαγαζα. Επισης το Πλαισιο ειναι επισημος μεταπωλητης στις καρτες.Αυτο θα πει οτι οταν παιζουν διαφορα bundle που δινονται δωρεαν παιχνιδια μαζι με τις καρτες,το Πλαισιο παντα τα δινει.Τα περισσοτερα αλλα σκρουτζομαγαζα παλι οχι. Πήγα πίσω 4 οθόνες με πρόβλημα καμένο pixel και έπαιρνα πάλι με καμένο. Άρα τι; .. Λεγε τώρα λεγε , βγάλε το πόρισμα. Μονο η LG καλυπτει εγγυηση 0 καμμενου pixel και παλι αυτο ειναι αναλογα το καταστημα. Στο εξωτερικο πχ η LG δεν παρεχει εγγυηση καμμενου pixel. Αρα αν η οθονη που πηρες δεν ανοικε στην παραπανω περιπτωση τοτε ορθα και δεν στην αλλαξε το καταστημα.
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τελος και σε αυτο παλι αερολογιες γραφεις.Ο λογος που ειναι το Πλαισιο ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια ειναι γιατι προφανως ειναι μεγαλυτερη σαν εταιρια. Σκεψου ποσα καταστηματα Πλαισιου υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα και με τι εγκαταστασεις και προσωπικο και ποσα απο αλλα μικροτερα σκρουτζομαγαζα. Επισης το Πλαισιο ειναι επισημος μεταπωλητης στις καρτες.Αυτο θα πει οτι οταν παιζουν διαφορα bundle που δινονται δωρεαν παιχνιδια μαζι με τις καρτες,το Πλαισιο παντα τα δινει.Τα περισσοτερα αλλα σκρουτζομαγαζα παλι οχι.Ρέ δίνει 3 χρόνια; το αποτέλεσμα μετραει και όχι αυτό που λες . Τελος και σε αυτο παλι αερολογιες γραφεις.Ο λογος που ειναι το Πλαισιο ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια ειναι γιατι προφανως ειναι μεγαλυτερη σαν εταιρια. Σκεψου ποσα καταστηματα Πλαισιου υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα και με τι εγκαταστασεις και προσωπικο και ποσα απο αλλα μικροτερα σκρουτζομαγαζα. Επισης το Πλαισιο ειναι επισημος μεταπωλητης στις καρτες.Αυτο θα πει οτι οταν παιζουν διαφορα bundle που δινονται δωρεαν παιχνιδια μαζι με τις καρτες,το Πλαισιο παντα τα δινει.Τα περισσοτερα αλλα σκρουτζομαγαζα παλι οχι. Μονο η LG καλυπτει εγγυηση 0 καμμενου pixel και παλι αυτο ειναι αναλογα το καταστημα. Στο εξωτερικο πχ η LG δεν παρεχει εγγυηση καμμενου pixel. Αρα αν η οθονη που πηρες δεν ανοικε στην παραπανω περιπτωση τοτε ορθα και δεν στην αλλαξε το καταστημα. Ρέ αγόρι είσαι καλά; στο τέλος πέτυχα σωστή οθόνη. Πίεση θέλουν άμα σε δουν χαζουλι θα σε σκάσουν. Τέλεια οθόνη μου έδωσαν και δεν μίλησαν καν. Προσπαθώ να σου πω ότι σπρώχνουν προβληματικό υλικό σε άσχετους!!! Τελος και σε αυτο παλι αερολογιες γραφεις.Ο λογος που ειναι το Πλαισιο ακριβοτερο απο αλλα μαγαζια ειναι γιατι προφανως ειναι μεγαλυτερη σαν εταιρια. Σκεψου ποσα καταστηματα Πλαισιου υπαρχουν σε ολη την Ελλαδα και με τι εγκαταστασεις και προσωπικο και ποσα απο αλλα μικροτερα σκρουτζομαγαζα. Επισης το Πλαισιο ειναι επισημος μεταπωλητης στις καρτες.Αυτο θα πει οτι οταν παιζουν διαφορα bundle που δινονται δωρεαν παιχνιδια μαζι με τις καρτες,το Πλαισιο παντα τα δινει.Τα περισσοτερα αλλα σκρουτζομαγαζα παλι οχι. Μονο η LG καλυπτει εγγυηση 0 καμμενου pixel και παλι αυτο ειναι αναλογα το καταστημα. Στο εξωτερικο πχ η LG δεν παρεχει εγγυηση καμμενου pixel. Αρα αν η οθονη που πηρες δεν ανοικε στην παραπανω περιπτωση τοτε ορθα και δεν στην αλλαξε το καταστημα. Zero pixel γράφει το κουτί μου zero!!!
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν το πλαίσιο δίνει μτχ κάρτες, δηλαδή από επιστροφή. Δεν είπα ότι είχαν πρόβλημα οι κάρτες, γουστάρω και τις πήγα πίσω, μάθε να ξεχωρίζεις. Κατηγορησες το Πλαισιο για κατι και σε διορθωσα τουλαχιστον για το παραπανω. Επισης δίνει 3 χρόνια γιαυτό και είναι ακριβό μαγαζί. Σε αυτές όμως που δίνουν έτσι και αλλιώς 3 χρόνια γιατί είναι πάλι πιο ακριβό? Χάχα σωστό κ αυτό, φιλε στο πλαίσιο πας μόνο αν καίγεσαι, έτσι πιστεύω. Και μετα παλι σε ρωταει κατι ο συμφορουμιτης και δεν μπορεις να του απαντησεις σε αυτο που ρωταει με διαθεση για χιουμορ. Ρέ δίνει 3 χρόνια; το αποτέλεσμα μετραει και όχι αυτό που λες . Οταν λοιπον γραφεις κατι καλο ειναι να ξερεις που βασιζεται οχι μα μιλαμε γενικα και αοριστα.Σε forum ειμαστε οχι στην καφετερια.... Τελος Ρέ αγόρι είσαι καλά; στο τέλος πέτυχα σωστή οθόνη. Πίεση θέλουν άμα σε δουν χαζουλι θα σε σκάσουν. Τέλεια οθόνη μου έδωσαν και δεν μίλησαν καν. Προσπαθώ να σου πω ότι σπρώχνουν προβληματικό υλικό σε άσχετους!!! οταν προσπαθεις να πεις κατι να το γραφεις σωστα να το καταλαβαινουν οι αλλοι. Αλλα νταλων εγραψες παραπανω και αλλα εννοουσες εγω αυτο σου εγραψα.
sam75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εσύ συγκεκριμένα χαλάς όλα τα θέματα, διάβασε πάλι τι έγραψα. Το πλαίσιο Δέχεται δέχεται πίσω πράγματα γιατί ετσι γουστάρω, άρα ο επόμενος ρε θα πάρει μτχ;;; ναι η όχι; Στο γράφω 2 φορές το δέχεται για να το καταλάβεις. Και όχι μόνο το Πλαισιο, όλα τα media market.
Προτεινόμενες αναρτήσεις