Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑταρχην η PCI μου ειναι Χ16 και ποτε δεν ειχα θεμα , δευτερον στο GTA 5 μου γραφει οτι εχω 8γιγα μνημη  ενω η καρτα ειναι 2 γιγα και τριτον εβαλα το nba2k 2016 και κολλανε τα βιντεο στην εισαγωγη λιγο.

Επισης το ASIC ειναι μονο στο 59,7% ;;; !! Η 6850 που ειχα ηταν στο 90+%

παίζει να είναι χαλασμένη η κάρτα;

Η αληθεια παντως να λεγεται.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου ρωτησες και σου απαντησαν οτι υπαρχει 0,5-1% διαφορα ξαφνικα ειπες.... ναι ναι θα την αλλαξω! Τα σχολια σου ειναι εδω και μπορεις να τα δεις.

PS: το οτι ειναι χ8 το ηξερα πολυ πιο πριν απο εσενα. το οτι δεν υπαρχει διαφορα στο χ8 και χ16 εσυ ακομα να το καταλαβεις.

Μονο και μονο γι αυτο τον λογο μπορει, Για το γαμωτο που λες. Ειναι στην κριση του καθενος. Στην τελικη δικα του λεφτα ειναι ετσι.

Διαβασε ξανα το πρωτο σου ποστ, θεμα με μνημη βλεπω, θεμα με pci βλεπω, θεμα με κολληματα βλεπω. Για αλλο λογο ξεκινησες το ποστ και κατεληξες στο οτι δεν θες χ8.

Μαλιστα.

Γιατί να θέλω Χ8 ενώ πλήρωσα Χ16; πες μου.

Η αληθεια παντως να λεγεται.

Δεν είπα ότι είμαι ειδικός ούτε όμως άσχετος, ο άσχετος ακόμα θα έπαιζε χωρίς να τον νοιάζει.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είμαι ειδικός ούτε όμως άσχετος, ο άσχετος ακόμα θα έπαιζε χωρίς να τον νοιάζει.

Δεν ειπα το αντιθετο.Ειπα οτι στο τελευταιο που εγραψε ο συμφορουμιτης 2 post πιο πισω ειχε δικιο.

Δημοσ.

Δεν ειπα το αντιθετο.Ειπα οτι στο τελευταιο που εγραψε ο συμφορουμιτης 2 post πιο πισω ειχε δικιο.

Έχει δίκιο ναι αν το ήξερε τον παραδέχομαι είναι ωραίος.

Δημοσ.

Ρε συ ποιος νοιάζεται αν είναι το ίδιο;

Εμένα για Χ λόγους δεν μου αρέσει. Το ήξερες; μάλιστα.. Αμφιβάλλω αλλά Οκ αν το ήξερες σου βγάζω το καπέλο.

Απαντας μονο και μονο για να το παιξεις οτι ξερεις τι λες και οτι εχεις δικιο.

Αποφασισες τελικα αν εχει προβλημα η καρτα? Η μηπως δεν σ'αρεσει το χ8 αλλα το ειχες ξεχασει και ξαφνικα το θυμηθηκες?

Λοιπον δεν υπαρχει λογος να πω κατι αλλο. Εχει καταντισει γελειο.  Ειπαμε καποια πραγματα και ελπιζω να τα καταλαβες. 

Καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Απαντας μονο και μονο για να το παιξεις οτι ξερεις τι λες και οτι εχεις δικιο.

Αποφασισες τελικα αν εχει προβλημα η καρτα? Η μηπως δεν σ'αρεσει το χ8 αλλα το ειχες ξεχασει και ξαφνικα το θυμηθηκες?

Λοιπον δεν υπαρχει λογος να πω κατι αλλο. Εχει καταντισει γελειο. Ειπαμε καποια πραγματα και ελπιζω να τα καταλαβες.

Καλη συνεχεια.

Ρέ φίλε είσαι κουραστικός, κάνε καμία δουλειά.

Είπαμε είσαι μάστορας τέλος.

Εδω δεν το ήξεραν πωλητής και τεχνικός και το ξέρεις εσύ;

Οποιος κατάλαβε κατάλαβε, το γελοίο είναι το λιγότερο.

Εξάλλου στο παρόν νήμα βοήθεια δεν έδωσες, μας μπερδεύεις με τις ιστορίες σου, δεν σου φταίω δεν νιώθεις.

Μας πρηζεις ότι δεν έχει διαφορά ενώ το έγραψε άλλος πριν από σένα, δηλαδή ζαλιζεις κόσμο.

Είσαι τυχερός που δεν θέλω να βγω Ban.

Δημοσ.

Βρε παιδιά ο συμφορουμίτης αγόρασε ένα προϊόν με λανθασμένα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά.

Προφανώς όταν διαβάζεις ότι κάτι τρέχει στα 16χ και βλέπεις χ8 σου μυρίζει καπνός.

Έχει λοιπόν κάθε δικαίωμα ανεξαρτήτως από επιδόσεις να επιστρέψει το προϊόν!

Τέλος

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέχασα να προσθέσω ότι στο χαρτί έγραφε 2 έτη εγγύηση, την στιγμή που όλοι δίνουν 3 χρόνια!!

Δημοσ.

Καλημέρα. Ξέχασα να προσθέσω ότι στο χαρτί έγραφε 2 έτη εγγύηση, την στιγμή που όλοι δίνουν 3 χρόνια!!

Το ανάποδο φίλε μου. Οι πιο πολλές εταιρίες (vga καρτών) 2 χρόνια δίνουν. Λίγες είναι αυτές που δίνουν 3

Δημοσ.

Το ανάποδο φίλε μου. Οι πιο πολλές εταιρίες (vga καρτών) 2 χρόνια δίνουν. Λίγες είναι αυτές που δίνουν 3

Οχι ρε συ τι λίγες; έχω πάρει από Πλαίσιο, 950,960,750TI,370, όλες είχαν 3 χρόνια!!

Δημοσ.

Οχι ρε συ τι λίγες; έχω πάρει από Πλαίσιο, 950,960,750TI,370, όλες είχαν 3 χρόνια!!

Είναι θέμα κατασκευαστή και όχι του chip. Αν ήταν όλες πχ gigabyte ή msi θα είχαν 3 χρόνια. Δεν δίνουν όλοι οι κατασκευαστές 3 χρόνια όπως είπα και πιο πάνω.

Δημοσ.

Είναι θέμα κατασκευαστή και όχι του chip. Αν ήταν όλες πχ gigabyte ή msi θα είχαν 3 χρόνια. Δεν δίνουν όλοι οι κατασκευαστές 3 χρόνια όπως είπα και πιο πάνω.

Sapphire ήταν η 370 φίλε μου. Τέλος πάντων εγώ ξέρω 3 χρόνια ότι έχουν. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

H sapphire πάντα 2 χρόνια έδινε φίλε sam.

@Τώρα όμως πρόσεξα ότι ανέφερες το Πλαίσιο,ήταν 3 χρόνια εγγύηση Πλαισίου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...