Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν την βιάζετε οκ. Ας μας πει όμως και το budget του, τι παιχνίδια παίζει κτλ. Και όλα αυτά στη σωστή ενότητα  B)

http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλές κάρτες που έχουν Χ8 αναφέρονται ως 8άρες, εξάλλου στην ίδια θύρα πάνε.

πχ εδώ

https://www.skroutz.gr/s/8368320/Palit-GeForce-GT710-1GB-NEAT7100HD06H.html

Το παραπάνω πλαστικό που δεν έχει επαφές, στην saphire, το κάνει Χ16? Για μένα όχι.

Μαρκετινίστικο κόλπο για να γλιτώσουν 30 cent την κάρτα.

Χωρίς να το ξέρω ο τεχνικός εκεί μου είπε ότι εφόσον λείπει το πλαστικό είναι Χ8.

Δημοσ.

Φίλε μην κρίνεις αν δεν ξέρεις πόσα χρόνια

Ασχολούμαι, αν δεν είχα ιδέα δεν θα το έβρισκα το πρόβλημα. Δικά μου λεφτά είναι ότι θέλω κάνω.

Το οτι ειναι δικα σου τα λεφτα ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα μας δεν ειναι εκει,

Προβλημα? ποιο προβλημα? Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστηκε ετσι?

Τα χρονια που ασχολεισαι φαινονται, επισης φαινεται οτι εισαι αλλος ενας ξερολας του πληκτρολογιου.

Ουσιαστικά τι διαφορά έχει το Χ8 με το Χ16; άκρη θα βρω σίγουρα αύριο που θα πάω από εκεί.

Η καρτα φτιαχτηκε x8 οποτε δεν υπαρχει θεμα κανενα ουτε καν με το bandwith

Πιο απλά τι σημαίνει αυτό με ενδιαφέρει.

Με μια Χ16 δίπλα θα δω διαφορά;

1-2 fps χανεις

Γιατι στα 100 fps που θα ειχες (λεμε τωρα) στο χ8 τα 101 απο το χ16 δεν ειναι διαφορα που μπορεις να αντιληφθεις. 

Ελπιζω να εμαθες κατι. 

Καλη συνεχεια. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι ειναι δικα σου τα λεφτα ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα μας δεν ειναι εκει,

Προβλημα? ποιο προβλημα? Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστηκε ετσι?

Τα χρονια που ασχολεισαι φαινονται, επισης φαινεται οτι εισαι αλλος ενας ξερολας του πληκτρολογιου.

Γιατι στα 100 fps που θα ειχες (λεμε τωρα) στο χ8 τα 101 απο το χ16 δεν ειναι διαφορα που μπορεις να αντιληφθεις.

Ελπιζω να εμαθες κατι.

Καλη συνεχεια.

Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη κάρτα πολύ πιθανό να μην γεμίζει ούτε καν το x8, από την άλλη είναι ψευδή διαφήμιση και από την στιγμή που ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να την επιστρέψει καλά έκανε εφόσον δεν του άρεσε, βέβαια καλό είναι να γίνεται μια στοιχειώδη έρευνα πριν προβουμε σε αγορά για να αποφεύγουμε τέτοια πρόβλημα Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη κάρτα πολύ πιθανό να μην γεμίζει ούτε καν το x8, από την άλλη είναι ψευδή διαφήμιση και από την στιγμή που ο Νίκος του δίνει το δικαίωμα να την επιστρέψει καλά έκανε εφόσον δεν του άρεσε, βέβαια καλό είναι να γίνεται μια στοιχειώδη έρευνα πριν προβουμε σε αγορά για να αποφεύγουμε τέτοια πρόβλημα

Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες. Επισης δεν υπαρχει καρτα που να γεμιζει το pci-e 3 x8. 

Δημοσ.

Ελπιζω να εμαθες κατι.

Καλη συνεχεια.

Ρέ συ είσαι καλά; ποιος εντόπισε το πρόβλημα και έκανε ποστ ; εσύ ή εγώ;

Δεν θέλω ρε Χ8 δεν είπαμε ότι ήταν χαλασμένη μια χαρά ήταν, θέλω Χ16, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι αν δεν άνοιγα θέμα ακόμα όλοι θα ξέρατε ότι είναι Χ16. Άρα μόνο άσχετος δεν είμαι, αυτά εσύ ειδικε έπρεπε να τα ξέρεις.

Δημοσ.

και ξανα λεω, 

Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστικε ετσι ?

Για ποιο λογο εχεις στο μυαλο σου το χ8= προβλημα? 

Δημοσ.

Xαλαρώστε.

Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά, το είπαμε απο την 2η σελίδα. Για το γαμώτο και εγώ θα την άλλαζα όμως.

• Like 3
Δημοσ.

και ξανα λεω,

Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστικε ετσι ?

Για ποιο λογο εχεις στο μυαλο σου το χ8= προβλημα?

Πρόβλημα ήταν γιατί αλλα έγραφε το κουτί όχι ότι έπαιζε με πρόβλημα. Μάθε να ξεχωρίζεις.

Και εγω τα χρηματα πισω θα επαιρνα μονο και μονο για να την αγορασω απο αλλου γιατι το Visionstudio την εχει στα 145ευρω :shifty:

https://www.skroutz.gr/s/9572805/Sapphire-Radeon-RX460-2GB-11257-00.html

Συμφωνώ

Xαλαρώστε.

Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά, το είπαμε απο την 2η σελίδα. Για το γαμώτο και εγώ θα την άλλαζα όμως.

Αυτό του εξηγώ δεν το πιάνει, παρά να με λέει άσχετο που εντόπισα τι παίζει

Αν ήμουν άσχετος εντελώς θα έτρωγα το τυρί και θα είχα ακόμα την κάρτα.

Δημοσ.

Δεν θέλω ρε Χ8 δεν είπαμε ότι ήταν χαλασμένη μια χαρά ήταν, θέλω Χ16, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι αν δεν άνοιγα θέμα ακόμα όλοι θα ξέρατε ότι είναι Χ16. Άρα μόνο άσχετος δεν είμαι, αυτά εσύ ειδικε έπρεπε να τα ξέρεις.

Αφου ρωτησες και σου απαντησαν οτι υπαρχει 0,5-1% διαφορα ξαφνικα ειπες.... ναι ναι θα την αλλαξω! Τα σχολια σου ειναι εδω και μπορεις να τα δεις.

PS: το οτι ειναι χ8 το ηξερα πολυ πιο πριν απο εσενα. το οτι δεν υπαρχει διαφορα στο χ8 και χ16 εσυ ακομα να το καταλαβεις. 

Xαλαρώστε.

Μονο και μονο γι αυτο τον λογο μπορει, Για το γαμωτο που λες.  Ειναι στην κριση του καθενος. Στην τελικη δικα του λεφτα ειναι ετσι. 

Πρόβλημα ήταν γιατί αλλα έγραφε το κουτί όχι ότι έπαιζε με πρόβλημα. Μάθε να ξεχωρίζεις.

Συμφωνώ

Αυτό του εξηγώ δεν το πιάνει, παρά να με λέει άσχετο που εντόπισα τι παίζει

Διαβασε ξανα το πρωτο σου ποστ, θεμα με μνημη βλεπω, θεμα με pci βλεπω, θεμα με κολληματα βλεπω. Για αλλο λογο ξεκινησες το ποστ και κατεληξες στο οτι δεν θες χ8. 

Μαλιστα. 

Δημοσ.

Ρε συ ποιος νοιάζεται αν είναι το ίδιο;

Εμένα για Χ λόγους δεν μου αρέσει. Το ήξερες; μάλιστα.. Αμφιβάλλω αλλά Οκ αν το ήξερες σου βγάζω το καπέλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...