vdeseris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αν την βιάζετε οκ. Ας μας πει όμως και το budget του, τι παιχνίδια παίζει κτλ. Και όλα αυτά στη σωστή ενότητα http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/
Aten-Ra Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι αν τρέχουν Χ16. Και η XFX 16x είναι
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πολλές κάρτες που έχουν Χ8 αναφέρονται ως 8άρες, εξάλλου στην ίδια θύρα πάνε. πχ εδώ https://www.skroutz.gr/s/8368320/Palit-GeForce-GT710-1GB-NEAT7100HD06H.html Το παραπάνω πλαστικό που δεν έχει επαφές, στην saphire, το κάνει Χ16? Για μένα όχι. Μαρκετινίστικο κόλπο για να γλιτώσουν 30 cent την κάρτα. Χωρίς να το ξέρω ο τεχνικός εκεί μου είπε ότι εφόσον λείπει το πλαστικό είναι Χ8.
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μην κρίνεις αν δεν ξέρεις πόσα χρόνια Ασχολούμαι, αν δεν είχα ιδέα δεν θα το έβρισκα το πρόβλημα. Δικά μου λεφτά είναι ότι θέλω κάνω. Το οτι ειναι δικα σου τα λεφτα ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα μας δεν ειναι εκει, Προβλημα? ποιο προβλημα? Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστηκε ετσι? Τα χρονια που ασχολεισαι φαινονται, επισης φαινεται οτι εισαι αλλος ενας ξερολας του πληκτρολογιου. Ουσιαστικά τι διαφορά έχει το Χ8 με το Χ16; άκρη θα βρω σίγουρα αύριο που θα πάω από εκεί. Η καρτα φτιαχτηκε x8 οποτε δεν υπαρχει θεμα κανενα ουτε καν με το bandwith Πιο απλά τι σημαίνει αυτό με ενδιαφέρει. Με μια Χ16 δίπλα θα δω διαφορά; 1-2 fps χανεις Γιατι στα 100 fps που θα ειχες (λεμε τωρα) στο χ8 τα 101 απο το χ16 δεν ειναι διαφορα που μπορεις να αντιληφθεις. Ελπιζω να εμαθες κατι. Καλη συνεχεια.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το οτι ειναι δικα σου τα λεφτα ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα μας δεν ειναι εκει, Προβλημα? ποιο προβλημα? Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστηκε ετσι? Τα χρονια που ασχολεισαι φαινονται, επισης φαινεται οτι εισαι αλλος ενας ξερολας του πληκτρολογιου. Γιατι στα 100 fps που θα ειχες (λεμε τωρα) στο χ8 τα 101 απο το χ16 δεν ειναι διαφορα που μπορεις να αντιληφθεις. Ελπιζω να εμαθες κατι. Καλη συνεχεια. Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη κάρτα πολύ πιθανό να μην γεμίζει ούτε καν το x8, από την άλλη είναι ψευδή διαφήμιση και από την στιγμή που ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να την επιστρέψει καλά έκανε εφόσον δεν του άρεσε, βέβαια καλό είναι να γίνεται μια στοιχειώδη έρευνα πριν προβουμε σε αγορά για να αποφεύγουμε τέτοια πρόβλημα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από Inuyasha 2
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη κάρτα πολύ πιθανό να μην γεμίζει ούτε καν το x8, από την άλλη είναι ψευδή διαφήμιση και από την στιγμή που ο Νίκος του δίνει το δικαίωμα να την επιστρέψει καλά έκανε εφόσον δεν του άρεσε, βέβαια καλό είναι να γίνεται μια στοιχειώδη έρευνα πριν προβουμε σε αγορά για να αποφεύγουμε τέτοια πρόβλημα Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες. Επισης δεν υπαρχει καρτα που να γεμιζει το pci-e 3 x8.
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το οτι ειναι δικα σου τα λεφτα ειναι το μονο σιγουρο. Το θεμα μας δεν ειναι εκει, Προβλημα? ποιο προβλημα? Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστηκε ετσι? Τα χρονια που ασχολεισαι φαινονται, επισης φαινεται οτι εισαι αλλος ενας ξερολας του πληκτρολογιου. Γιατι στα 100 fps που θα ειχες (λεμε τωρα) στο χ8 τα 101 απο το χ16 δεν ειναι διαφορα που μπορεις να αντιληφθεις. Ελπιζω να εμαθες κατι. Καλη συνεχεια. Ρέ συ είσαι καλά; ποιος εντόπισε το πρόβλημα και έκανε ποστ ; εσύ ή εγώ; Δεν θέλω ρε Χ8 δεν είπαμε ότι ήταν χαλασμένη μια χαρά ήταν, θέλω Χ16, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι αν δεν άνοιγα θέμα ακόμα όλοι θα ξέρατε ότι είναι Χ16. Άρα μόνο άσχετος δεν είμαι, αυτά εσύ ειδικε έπρεπε να τα ξέρεις.
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρέ συ είσαι καλά; ποιος εντόπισε το πρόβλημα και έκανε ποστ ; εσύ ή εγώ; και ξανα λεω, Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστικε ετσι ? Για ποιο λογο εχεις στο μυαλο σου το χ8= προβλημα?
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Xαλαρώστε. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά, το είπαμε απο την 2η σελίδα. Για το γαμώτο και εγώ θα την άλλαζα όμως. 3
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και εγω τα χρηματα πισω θα επαιρνα μονο και μονο για να την αγορασω απο αλλου γιατι το Visionstudio την εχει στα 145ευρω https://www.skroutz.gr/s/9572805/Sapphire-Radeon-RX460-2GB-11257-00.html 3
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και ξανα λεω, Απο που και ως που προβλημα κατι που κατασκευαστικε ετσι ? Για ποιο λογο εχεις στο μυαλο σου το χ8= προβλημα? Πρόβλημα ήταν γιατί αλλα έγραφε το κουτί όχι ότι έπαιζε με πρόβλημα. Μάθε να ξεχωρίζεις. Και εγω τα χρηματα πισω θα επαιρνα μονο και μονο για να την αγορασω απο αλλου γιατι το Visionstudio την εχει στα 145ευρω https://www.skroutz.gr/s/9572805/Sapphire-Radeon-RX460-2GB-11257-00.html Συμφωνώ Xαλαρώστε. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά, το είπαμε απο την 2η σελίδα. Για το γαμώτο και εγώ θα την άλλαζα όμως. Αυτό του εξηγώ δεν το πιάνει, παρά να με λέει άσχετο που εντόπισα τι παίζειΑν ήμουν άσχετος εντελώς θα έτρωγα το τυρί και θα είχα ακόμα την κάρτα.
pano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Eγώ θα ζητούσα τα μισά χρήματα και θα κρατούσα την κάρτα!!! 2
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρέ συ είσαι καλά; ποιος εντόπισε το πρόβλημα και έκανε ποστ ; εσύ ή εγώ; Δεν θέλω ρε Χ8 δεν είπαμε ότι ήταν χαλασμένη μια χαρά ήταν, θέλω Χ16, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Εγώ σου βάζω στοίχημα ότι αν δεν άνοιγα θέμα ακόμα όλοι θα ξέρατε ότι είναι Χ16. Άρα μόνο άσχετος δεν είμαι, αυτά εσύ ειδικε έπρεπε να τα ξέρεις. Αφου ρωτησες και σου απαντησαν οτι υπαρχει 0,5-1% διαφορα ξαφνικα ειπες.... ναι ναι θα την αλλαξω! Τα σχολια σου ειναι εδω και μπορεις να τα δεις. PS: το οτι ειναι χ8 το ηξερα πολυ πιο πριν απο εσενα. το οτι δεν υπαρχει διαφορα στο χ8 και χ16 εσυ ακομα να το καταλαβεις. Xαλαρώστε. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά, το είπαμε απο την 2η σελίδα. Για το γαμώτο και εγώ θα την άλλαζα όμως. Μονο και μονο γι αυτο τον λογο μπορει, Για το γαμωτο που λες. Ειναι στην κριση του καθενος. Στην τελικη δικα του λεφτα ειναι ετσι. Πρόβλημα ήταν γιατί αλλα έγραφε το κουτί όχι ότι έπαιζε με πρόβλημα. Μάθε να ξεχωρίζεις. Συμφωνώ Αυτό του εξηγώ δεν το πιάνει, παρά να με λέει άσχετο που εντόπισα τι παίζει Διαβασε ξανα το πρωτο σου ποστ, θεμα με μνημη βλεπω, θεμα με pci βλεπω, θεμα με κολληματα βλεπω. Για αλλο λογο ξεκινησες το ποστ και κατεληξες στο οτι δεν θες χ8. Μαλιστα.
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ ποιος νοιάζεται αν είναι το ίδιο; Εμένα για Χ λόγους δεν μου αρέσει. Το ήξερες; μάλιστα.. Αμφιβάλλω αλλά Οκ αν το ήξερες σου βγάζω το καπέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις