mixalis95320 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ρε συ Sheo αφου ειπαμε οτι αναφερετε σε θυρα οχι bus.
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ρε συ Sheo αφου ειπαμε οτι αναφερετε σε θυρα οχι bus. Λάθος, στο site της gigabyte γράφει κανονικά ότι είναι Χ8. Πήγαινε στις πίσω σελίδες να το δεις. 2
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πολλές κάρτες που έχουν Χ8 αναφέρονται ως 8άρες, εξάλλου στην ίδια θύρα πάνε. πχ εδώ https://www.skroutz.gr/s/8368320/Palit-GeForce-GT710-1GB-NEAT7100HD06H.html Το παραπάνω πλαστικό που δεν έχει επαφές, στην saphire, το κάνει Χ16? Για μένα όχι. Μαρκετινίστικο κόλπο για να γλιτώσουν 30 cent την κάρτα. 2
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εννοειται πως δεν την κανει χ16, αλλα απο θεμα αισθητικης το εχουν σαν το χ16. ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει καμια διαφορα. αυτη η καρτα (και γενικα νομιζω καμια καρτα) δεν ειναι ουτε καν κοντα σε bandwidth limit, εστω και σε χ8, στην ουσια ειναι σαν να εχει pcie 2 x16. Λάθος, στο site της gigabyte γράφει κανονικά ότι είναι Χ8. Πήγαινε στις πίσω σελίδες να το δεις. δεν την εχω δει την συγκεκριμενη αλλα σε τι θυρα μπαινει σε χ8 η χ16?
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εννοειται πως δεν την κανει χ16, αλλα απο θεμα αισθητικης το εχουν σαν το χ16. ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει καμια διαφορα. αυτη η καρτα (και γενικα νομιζω καμια καρτα) δεν ειναι ουτε καν κοντα σε bandwidth limit, εστω και σε χ8, στην ουσια ειναι σαν να εχει pcie 2 x16. δεν την εχω δει την συγκεκριμενη αλλα σε τι θυρα μπαινει σε χ8 η χ16? Βρε συ διάβασε από την αρχή να δεις τι έγινε... Σε Χ16 μπαίνουν όλες, μόνο η gigabyte ενημέρωσε σωστά ότι οι κάρτες αυτές είναι Χ8, το βρήκε ένας φίλος στις πιο πίσω σελίδες. Εν έτη 2016 το θεωρώ κλεψια να δίνεις 140-200 ευρώ για Χ8. Και ευτυχώς που μου έκοψε και το έψαξα, ρώτησα εδώ και βγήκε άκρη. Πιθανόν οι 4gb να είναι Χ16 αλλά είναι ακριβές, δεν συμφέρει. Από ότι βλέπω θα πάω για 950 με καλή ψύξη και τέλος.
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βρε συ διάβασε από την αρχή να δεις τι έγινε... Σε Χ16 μπαίνουν όλες, μόνο η gigabyte ενημέρωσε σωστά ότι οι κάρτες αυτές είναι Χ8, το βρήκε ένας φίλος στις πιο πίσω σελίδες. Εν έτη 2016 το θεωρώ κλεψια να δίνεις 140-200 ευρώ για Χ8. Και ευτυχώς που μου έκοψε και το έψαξα, ρώτησα εδώ και βγήκε άκρη. Πιθανόν οι 4gb να είναι Χ16 αλλά είναι ακριβές, δεν συμφέρει. Από ότι βλέπω θα πάω για 950 με καλή ψύξη και τέλος. και που ειναι χ8 ποιο ειναι το προβλημα σου ρε συ? αυτο δεν μπορω να καταλαβω!
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 και που ειναι χ8 ποιο ειναι το προβλημα σου ρε συ? αυτο δεν μπορω να καταλαβω! Αφού στο κουτί έλεγε Χ16, δηλαδή την μαϊμού να την κάνουμε ελέφαντα;
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καμιά διαφορά στην απόδοση. Αλλά η κοροϊδία είναι κοροϊδία 2
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καμιά διαφορά στην απόδοση. Αλλά η κοροϊδία είναι κοροϊδία ημουν ετοιμος να γραψω...οχι ευχαριστα πραγματα γιατι αρχιζει και με εκνευριζει αυτη ιστορια. Το ειπες εσυ, αλλα ας του το πω και εγω αλλη μια. Το ξερεις οτι η διαφορα απο χ8 με χ16 σε μια high end καρτα ειναι απο 0.5 ως 1 frame ετσι? δεν εχει νοημα να συζηταμε για αυτο. Τωρα αν δεν εχεις με τι να ασχολιθεις και εσυ και σε πειραζει που πηρες κατι που εγραφε χ16 και ηταν χ8 ε τοτε τι να σου πω ρε ανθρωπε. Επι της ουσιας δεν εχει καμια μα καμια. διαφορα! Το καταλαβες τωρα η να στο εξηγησουν αλλοι 5-6?
thor777 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πιθανόν οι 4gb να είναι Χ16 αλλά είναι ακριβές, δεν συμφέρει. Από ότι βλέπω θα πάω για 950 με καλή ψύξη και τέλος. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι 2 ή 4 gb. Απλά η Sapphire και η gigabyte έβγαλαν τις Rx 460 με pci-e x8. Οι άλλες εταιρίες (xfx , asus , msi) είναι κανονικά X16 και στα 2 και στα 4 gb. Μια που το καθηστέρισες δεν περιμένεις και τις καινούριες gtx 1050 / 1050 ti ? [....] Το καταλαβες τωρα η να στο εξηγησουν αλλοι 5-6? Πιστεύω οτι το κατάλαβε αλλά θέλει να είναι X16 , δικά του είναι τα λευτά αυτός αποφασίζει. Οσο για τις εταιρίες να γράφουν τις σωστές προδιαγραφές και οχι οτι τους "συμφέρει" διοτι δεν είναι δικαιολογία οτι δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις στην πράξη. 1
mixalis95320 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχει να κάνει με το αν είναι 2 ή 4 gb. Απλά η Sapphire και η gigabyte έβγαλαν τις Rx 460 με pci-e x8. Οι άλλες εταιρίες (xfx , asus , msi) είναι κανονικά X16 και στα 2 και στα 4 gb. Μια που το καθηστέρισες δεν περιμένεις και τις καινούριες gtx 1050 / 1050 ti ? Πιστεύω οτι το κατάλαβε αλλά θέλει να είναι X16 , δικά του είναι τα λευτά αυτός αποφασίζει. Ναι αρκει να ξερει για ποιον λογο να επιλεξει τι, που στην περιπτωση του νομιζω δεν εχει ιδεα.
gtaddict Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δίκιο για μένα όχι ο φίλος. Φαντάσου να πάρεις ένα φλασάκι που λέει πάνω USB3.1 και να είναι στην ουσία USB1.0 που προφανώς μπαίνει σε όλες τις usb εως 3.1
sam75 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ναι αρκει να ξερει για ποιον λογο να επιλεξει τι, που στην περιπτωση του νομιζω δεν εχει ιδεα. Φίλε μην κρίνεις αν δεν ξέρεις πόσα χρόνια Ασχολούμαι, αν δεν είχα ιδέα δεν θα το έβρισκα το πρόβλημα. Δικά μου λεφτά είναι ότι θέλω κάνω. Δίκιο για μένα όχι ο φίλος. Φαντάσου να πάρεις ένα φλασάκι που λέει πάνω USB3.1 και να είναι στην ουσία USB1.0 που προφανώς μπαίνει σε όλες τις usb εως 3.1 Ακριβώς, ο άλλος το παίζει μάγκας τωρα γιατι δεν πλήρωσε, για να πληρώσεις κάτι κ να βγει ψέμα να σου πω εγώ, φωτιά θα πάρει έστω για μισό ευρώ είμαι σίγουρος
NT1G Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δίκιο για μένα όχι ο φίλος. Φαντάσου να πάρεις ένα φλασάκι που λέει πάνω USB3.1 και να είναι στην ουσία USB1.0 που προφανώς μπαίνει σε όλες τις usb εως 3.1 Αν οι ταχύτητες του φλασακίου που θα πάρεις είναι επιπέδου usb1 λόγω της μνήμης που έχει χρησιμοποιήσει ο κατασκευαστής αλλά οι μνήμες υποστηρίζουν κανονικά usb3.1 τι θα κάνεις;
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δίκιο για μένα όχι ο φίλος. Φαντάσου να πάρεις ένα φλασάκι που λέει πάνω USB3.1 και να είναι στην ουσία USB1.0 που προφανώς μπαίνει σε όλες τις usb εως 3.1 Δεν εχει καμμια σχεση με το θεμα που αναφερθηκε το ατυχες παραδειγμα που εβαλες. Προς τον φιλο που ανοιξε το θεμα. Η συνδεση της καρτας ειναι Χ16 ,η κατασκευη της ειναι Χ8, δεν υπαρχει παραπληροφορηση γιατι στο δειγμα που αναρτουν σαν φωτογραφια για πληροφορηση του καταναλωτη και η Sapphire στο site της και το οποιοδηποτε on line μαγαζι που την πουλαει(οπως το Πλαισιο) φαινεται αυτο. Παραπληροφορηση θα ηταν αν στην εικονα εδειχναν καρτα που ηταν Χ16 αλλα η φωτο σε καποιον που ξερει απο hardware βασικα πραγματα κανει μπαμ και δειχνει την πραγματικοτητα. Και η αποδοση της ηταν Χ16 ουσιαστικα,αρα για να μην ξεφευγουμε απο την λογικη, και για να στο πω στα ισια,τσαμπα την αλλαξες απο πρακτικης αποψης την καρτα μονο και μονο για την μη αναγραφη μιας λεπτομερειας που δεν αλλαζει την αξια του προιοντος. Οσο για την gtx 950 ειναι υποδεεστερη και θα ηταν ηλιθιοτητα να παρεις μια τετοια εναντι της Sapphire επειδη ειναι X16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις