caterpila Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Με το ddu τους βγάζω πάντα και σε safe mode.... Το έκανα πολλές φορές. Η μητρική έπαιζε κανονικά με την nvidia x16. Δεν έχω άλλο υπολογιστή, παίζει να είναι χαλασμένη η κάρτα; οχι. flashing το bios θελει για να την αναγνωριζει η μητρικη
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 οχι. flashing το bios θελει για να την αναγνωριζει η μητρικη Διάβασες τίποτα απο την προηγούμενη σελίδα? 1
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 οχι. flashing το bios θελει για να την αναγνωριζει η μητρικη Δεν νομίζω, η κάρτα βγαίνει Χ8 από την μαμά της φίλε μου.
Occultist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 οχι. flashing το bios θελει για να την αναγνωριζει η μητρικη Ότι να 'ναι...
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν ενημέρωση γιατί πρέπει να λέγονται και τα καλά ανάμεσα στα πολλά καλά. Την πήγα πίσω έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω. Το κατάστημα είναι το visionstudio Θεσσαλονίκη, τώρα δεν ξέρω αν το ήξεραν για την κάρτα αλλά όπως και να έχει εγώ την επέστρεψα. Ευχαριστώ όλους για την σημαντική βοήθεια τους. 2
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τα χρηματα γιατι στα επεστρεψαν πισω?Αλλη καρτα για αλλαγη(να παραγγειλεις την κανονικη δηλαδη)δεν ειχαν? Οσο για ενημερωση μην περιμενεις αγαπητε απο μικρα μαγαζια να γνωριζουν τετοια(για να πανε να στο παιξουν και τοσο πονηροι).
Occultist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα χρηματα γιατι στα επεστρεψαν πισω?Αλλη καρτα για αλλαγη(να παραγγειλεις την κανονικη δηλαδη)δεν ειχαν? Οσο για ενημερωση μην περιμενεις αγαπητε απο μικρα μαγαζια να γνωριζουν τετοια(για να πανε να στο παιξουν και τοσο πονηροι). Δεν ήταν ελαττωματική η κάρτα. Είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έγραφε στο κουτί. Και η συγκεκριμένη εταιρία τις βγάζει όλες έτσι. Δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης... Καλά έκανε και ζήτησε τα χρήματά του πίσω. Και καλώς ανταποκρίθηκαν, χωρίς πολλά - πολλά... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2016 από Occultist 4
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν ήταν ελαττωματική η κάρτα. Είχε διαφορετικά χαρακτηριστικά, από αυτά που έγραφε στο κουτί. Δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης... Καλά έκανε και ζήτησε τα χρήματά του πίσω. Και καλώς ανταποκρίθηκαν, χωρίς πολλά - πολλά... Ναι οκ η καρτα ειχε αυτο το θεμα και την δεχτηκαν πισω προφανως.Απλα απο την στιγμη που ο ενδιαφερομενος ηθελε το ιδιο μοντελο καρτας γιατι δεν του ειπαν αν τον ενδιεφερε για παραγγελια. Υπαρχει λογος που προτιμησε πχ το VIsionstudio απο ας πουμε το Πλαισιο και ειμαι σιγουρος οτι την καρτα του παλι απο σκρουτζομαγαζο θα την αγορασει.
Occultist Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ναι οκ η καρτα ειχε αυτο το θεμα και την δεχτηκαν πισω προφανως.Απλα απο την στιγμη που ο ενδιαφερομενος ηθελε το ιδιο μοντελο καρτας γιατι δεν του ειπαν αν τον ενδιεφερε για παραγγελια. Υπαρχει λογος που προτιμησε πχ το VIsionstudio απο ας πουμε το Πλαισιο και ειμαι σιγουρος οτι την καρτα του παλι απο σκρουτζομαγαζο θα την αγορασει. Ε, συνήθως, σε αυτά τα "μαγαζιά", το "κατόπιν παραγγελίας" σημαίνει καληνυχτόπουλος... Σε εμένα ήταν 9 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (από "σε 4-5 ΗΜΕΡΕΣ" στο online shop τους), για περσινό μοντέλο. Και με κοροϊδεύανε στο τηλέφωνο ότι έφτανε κάθε Παρασκευή - ας μην θίξω από που συγκεκριμένα. Είμαστε ζεστά, πάντως. Ε, και ο άνθρωπος μπορεί να είχε την παράλογη απαίτηση να στήσει τον υπολογιστή του μέσα σε 1-2 μέρες, πληρώνοντας 5% παραπάνω, από κάπου όπου πουλάνε όντως με στοκ (έτσι έχει στο συγκεκριμένο παράδειγμα). Δεν τον κατηγορώ... 2
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τα χρηματα γιατι στα επεστρεψαν πισω?Αλλη καρτα για αλλαγη(να παραγγειλεις την κανονικη δηλαδη)δεν ειχαν? Οσο για ενημερωση μην περιμενεις αγαπητε απο μικρα μαγαζια να γνωριζουν τετοια(για να πανε να στο παιξουν και τοσο πονηροι). Γιατι να μη τα γυρισουν ; Ναι οκ η καρτα ειχε αυτο το θεμα και την δεχτηκαν πισω προφανως.Απλα απο την στιγμη που ο ενδιαφερομενος ηθελε το ιδιο μοντελο καρτας γιατι δεν του ειπαν αν τον ενδιεφερε για παραγγελια. Υπαρχει λογος που προτιμησε πχ το VIsionstudio απο ας πουμε το Πλαισιο και ειμαι σιγουρος οτι την καρτα του παλι απο σκρουτζομαγαζο θα την αγορασει. ΓΙΑΤΙ να περιμενω 10 ημερες για νεα καρτα βρε φιλε ; Λεφτα εχω οπου θελω παω- μια χαρα το καταστημα δεν εχω θεμα οπως ειπα πριν. Αν ειχαν αλλη καρτα με Χ16 ετοιμοπαραδοτη θα την επαιρνα απο εκει δεν εχω προβλημα.
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Γιατι να μη τα γυρισουν ; ΓΙΑΤΙ να περιμενω 10 ημερες για νεα καρτα βρε φιλε ; Λεφτα εχω οπου θελω παω- μια χαρα το καταστημα δεν εχω θεμα οπως ειπα πριν. Αν ειχαν αλλη καρτα με Χ16 ετοιμοπαραδοτη θα την επαιρνα απο εκει δεν εχω προβλημα. Θελω να πω πως και δεν σου ειπαν για αλλη καρτα αυτο εννοω.Οσο για ετοιμοπαραδοτη απο σκρουτζομαγαζο ειναι κατι το σπανιο αφου γενικα(και ειδικα το Visionstudio)stock δεν εχουν σχεδον ποτε.Απλα μου εκανε περισσοτερο εντυπωση πως οι υπαλληλοι στο αψε σβηβε επεστρεψαν χρηματα οχι τιποτα αλλο.
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Θελω να πω πως και δεν σου ειπαν για αλλη καρτα αυτο εννοω.Οσο για ετοιμοπαραδοτη απο σκρουτζομαγαζο ειναι κατι το σπανιο αφου γενικα(και ειδικα το Visionstudio)stock δεν εχουν σχεδον ποτε.Απλα μου εκανε περισσοτερο εντυπωση πως οι υπαλληλοι στο αψε σβηβε επεστρεψαν χρηματα οχι τιποτα αλλο.Μισή ώρα περίμενα να ελέγξει την κάρτα, δεν φταίω εγώ που δεν το ήξεραν για το Χ8 οπότε γιατί να μην έπαιρνα πίσω χρήματα; Εξάλλου έχω πάρει χρήματα και από skroutz Αθήνα, δηλαδή 550 χιλιόμετρα από εμένα, μου έκαναν κατάθεση μόλις έλαβαν το προϊόν και το τσεκαραν. Γιατί σου κάνει εντύπωση; Επίσης έχουν στοκ, στοκ την πήρα αυτήν την κάρτα.
sam75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Edit : Ριξτε μια ματια και εδω....και του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν ξερουν τιποτα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-Radeon-RX-460-2GB-11257-00-20G.htm ΤΟ εχουν ως Χ16. Δειτε λιγο τις φωτο με την καρτα ομως...τα pins .
mixalis95320 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Edit : Ριξτε μια ματια και εδω....και του ΠΛΑΙΣΙΟΥ δεν ξερουν τιποτα http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-Radeon-RX-460-2GB-11257-00-20G.htm ΤΟ εχουν ως Χ16. Δειτε λιγο τις φωτο με την καρτα ομως...τα pins . Δεν σε καταλαβαινω, αφου σε pci e χ16 μπαινει η καρτα τι θες να λενε?
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν σε καταλαβαινω, αφου σε pci e χ16 μπαινει η καρτα τι θες να λενε? Το πραγματικό bus του. Γιατί στις μητρικές λένε δηλαδή "pci express X16@4"? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις