Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε και την έδωσες πίσω εσύ.Το ότι θα την πουλήσουν για καινούρια ,που το στηρίζεις?Το έχεις δει να το κάνουν?

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό.Να και η απάντησή στο γιατί είναι πιο ακριβό μαγαζί.Ενας από τους λόγους ,εκτος οτι είναι μεγάλη εταιρεία και έχει άλλα έξοδα(διαφημίσεις-εγκαταστάσεις,προσωπικό κ.α),είναι οτι τέτοιες εταιρείες υπολογίζουν και τη χασούρα από τέτοιες περιπτώσεις.Χέστηκε το πλαίσιο αν θα του μείνει ανοιχτή κάρτα,στην τελική έχει και το στοκάδικο που τα πουλάει μια χαρά και με ανάλογη τιμή.Άσε που και οι υπάλληλοι κάτι τέτοια περιμένουν,τα αγοράζουν οι ίδιοι σε σπέσιαλ τιμές.Το ξέρω από πρώτο χερι.

Λεπτομερειες αυτα που γραφεις.Αφου ο συμφορουμιτης ειναι ξεκαθαρος.Αγοραζει καινουργιες καρτες και τις επιστρεφει επειδη τις βαριεται σαν τα πουκαμισα...

δεν με νοιαζει , εγω στο πλασιο κανω οτι γουσταρω

• Like 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναδιαβασε τι γραφτηκε στις τελευταιες δυο σελιδες. Θα μαθεις και εσυ νεα πραγματα οπως οτι αν αγορασεις ενα προιον(πχ μια καρτα γραφικων)την χρησιμοποιησεις για λιγες μερες και δεν σου αρεσει,μπορεις να την επιστρεψεις πισω και να σου δωσουν ολα τα χρηματα πισω,ετσι επειδη την βαρεθηκες.

παλι λες ΨΕΜΑΤΑ ψευτη !!! Δεν πηρα χρηματα πισω!!!! Ειπα αλλαξα 4 καρτες και τελικα κρατησα την GTX 960 και την πουλησα αμεσως.

Παραπλανεις οπως παντα οπως και με το nexus 6P ....φιλακια

Δημοσ.

Με την περιπτωση του κινητου παλι τι ακριβως εκανα?

Επειδη προτεινα σε καποιον την καλυτερη επιλογη με βαση αυτα που ζητουσε(που ηθελε οπως ειπε και ο ιδιος μεγαλο κινητο)και επειδη το πουλησε γιατι δεν τον βολευε το μεγεθος(παρολο που ο ιδιος δηλωσε οτι ηταν επιλογη δικια του καθαρα?)

Εσύ συγκεκριμένα χαλάς όλα τα θέματα, διάβασε πάλι τι έγραψα.

Το πλαίσιο Δέχεται δέχεται πίσω πράγματα γιατί ετσι γουστάρω, άρα ο επόμενος ρε θα πάρει μτχ;;; ναι η όχι;

Και όχι μόνο το Πλαισιο, όλα τα media market.

πήγα για αλλαγή 4 κάρτες και δεν είχαν πρόβλημα.

Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι να κάνω;

ΆΡΑ ο επόμενος παίρνει μτχ κάρτα η όχι;
Γουστάρω πάει να πει ( αφού θες συντακτικο οκ) ότι δεν μου άρεσε κάτι και το πάω πίσω και παίρνω κάτι άλλο, όλα αυτά τις πρώτες 14 ημέρες.

η κάρτα θα πάει για πώληση θα μπει στο ράφι πάλι!! όχι πίσω στην αντιπροσωπία της αφού δεν έχει ΤΊΠΟΤΑ!!

ΤΗΝ ΠΉΓΑ ΑΠΛΆ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΠΉΡΑ ΑΛΛΗ 4 φορές το ίδιο.

Ο επόμενος θα πάρει δεύτερο χέρι κάρτα!!!!!!

http://corporate.plaisio.gr/CorporateService.aspx?show=08.Warranty

1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα ημερών από την αγορά του προϊόντος μόνο με την επίδειξη της νόμιμης απόδειξης αγοράς.
2. Τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία.

Ειπαμε εγω παραπληροφορω και λεω ψεματα.

Αυτο που εχεις δικαιωμα να επιστρεψεις κατι σε 14μερες επειδη δεν σου αρεσε δεν το βρηκα πουθενα παντως...

Δημοσ.

μπροστα μου την εβαλε στο ΡΑΦΙ μπροστα μου ο πωλητης !! Και την καρτα και την οθονη .

Προφανώς και θα μπορούν να βάλουν ένα τέτοιο κομμάτι σε κάποιο Build που θα τους ζητηθεί να φτιάξουν,αλλά το να την βάλουν στο ράφι και να την δώσουν σε πελάτη για σφραγισμένη δεν το έχω ακούσει να γίνεται,όσο και αν δε συμπαθώ το πλαίσιο δεν το πιστεύω ,και γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν και για το λόγο που ανέφερα πριν-οτι έχουν πάμπολλους τρόπους να πουλήσουν κάτι αντιστοιχο,.Δεν έχει ανάγκη το πλαίσιο να το βάλει στο ράφι.Τώρα δεν ξέρω σε ποιο πλαίσιο τα βλέπεις αυτά

Δημοσ.

Ο πελατης αν πανε να του πουλησουν ανοιγμενη καρτα ειναι υποχρεωμενος να ζητησει αλλη σφραγισμενη ή τα χρηματα του πισω. Οσο για το παραπανω που αναφερεις αν οντως εγινε ετσι ακριβως και πηγαν να πουλησουν σε αλλους μεταχειρισμενα προιοντα για σφραγισμενα εχεις δικαιωμα να κανεις μηνυση στο Πλαισιο αν μπορεις να τα αποδειξεις ολα αυτα βεβαια.

Εξακολουθω βεβαια να μην μπορω να καταλαβω αυτο για την επιστροφη ανοιγμενου προιοντος εντος 14ημερων χωρις καποιο λογο οταν στο site ειναι συγκεκριμενοι οσον αφορα τις επιστροφες.

Δημοσ.

Προφανώς και θα μπορούν να βάλουν ένα τέτοιο κομμάτι σε κάποιο Build που θα τους ζητηθεί να φτιάξουν,αλλά το να την βάλουν στο ράφι και να την δώσουν σε πελάτη για σφραγισμένη δεν το έχω ακούσει να γίνεται,όσο και αν δε συμπαθώ το πλαίσιο δεν το πιστεύω ,και γιατί δεν θέλουν να εκτεθούν και για το λόγο που ανέφερα πριν-οτι έχουν πάμπολλους τρόπους να πουλήσουν κάτι αντιστοιχο,.Δεν έχει ανάγκη το πλαίσιο να το βάλει στο ράφι.Τώρα δεν ξέρω σε ποιο πλαίσιο τα βλέπεις αυτά

Πουθενά άκυρα όλα, πάρτε άφοβα, όλα τέλεια.

Ο πελατης αν πανε να του πουλησουν ανοιγμενη καρτα ειναι υποχρεωμενος να ζητησει αλλη σφραγισμενη ή τα χρηματα του πισω. Οσο για το παραπανω που αναφερεις αν οντως εγινε ετσι ακριβως και πηγαν να πουλησουν σε αλλους μεταχειρισμενα προιοντα για σφραγισμενα εχεις δικαιωμα να κανεις μηνυση στο Πλαισιο αν μπορεις να τα αποδειξεις ολα αυτα βεβαια.

Εξακολουθω βεβαια να μην μπορω να καταλαβω αυτο για την επιστροφη ανοιγμενου προιοντος εντος 14ημερων χωρις καποιο λογο οταν στο site ειναι συγκεκριμενοι οσον αφορα τις επιστροφες.

Φίλε έχεις δίκαιο τέλος είσαι ο καλύτερος.

Καλό βράδυ

Και δεν πήρα λεφτά πίσω δεν το δέχτηκαν γιατί είμαι ψεύτης. Τέλος όλα άιντε.

Δημοσ.

Πουθενά άκυρα όλα, πάρτε άφοβα, όλα τέλεια.

Φίλε έχεις δίκαιο τέλος είσαι ο καλύτερος.

Καλό βράδυ

Και δεν πήρα λεφτά πίσω δεν το δέχτηκαν γιατί είμαι ψεύτης. Τέλος όλα άιντε.

Το ότι λες οτι να ναι ,φαίνεται και από προηγούμενα σου σχόλια εδώ,και επίσης ενώ εδώ μας είπες πως το πρόβλημά σου ήταν το χ8 αντι χ16,σε διπλανό νήμα που άλλος συμφορουμίτης έχει θέμα με τους drivers,γράφεις οτι και εσένα σου έκανε τα ίδια και κράζεις την amd γενικώς.

Δεν σχολιάζω άλλο εδώ..

Δημοσ.

Το ότι λες οτι να ναι ,φαίνεται και από προηγούμενα σου σχόλια εδώ,και επίσης ενώ εδώ μας είπες πως το πρόβλημά σου ήταν το χ8 αντι χ16,σε διπλανό νήμα που άλλος συμφορουμίτης έχει θέμα με τους drivers,γράφεις οτι και εσένα σου έκανε τα ίδια και κράζεις την amd γενικώς.

Δεν σχολιάζω άλλο εδώ..

Ναι έτσι είναι καληνύχτα τώρα

Την rx 460 την έχω, την πήγα πίσω έφαγα πόρτα γιατί ο τεχνικός ήταν από εδώ μέσα ο μάγκας.

Δημοσ.

Ναι έτσι είναι καληνύχτα τώρα

Φιλικα παντα αλλα αν δεν μαθεις να ακους και την αλλη γνωμη και αν δεν μαθεις να παραδεχτεις περιπτωσεις που μπορει να εισαι και λαθος,τοτε κακως σχολιαζεις σε forum.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλικα παντα αλλα αν δεν μαθεις να ακους και την αλλη γνωμη και αν δεν μαθεις να παραδεχτεις περιπτωσεις που μπορει να εισαι και λαθος,τοτε κακως σχολιαζεις σε forum.

Οχι δεν θέλω επαφή μαζί σου ξανά. Αν θέλουν ας με κάνουν Ban, κάντε όλοι report, εξάλλου έχει γίνει ξανά το 2002,το έχω μάθει . σε παραδέχομαι ότι ξέρεις πολλά άλλα δεν πιστεύεις εμένα, οπότε δεν γουστάρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...