Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον την αγορασα χτες αλλα κατι δεν παει καλα η μαλλον πολλα δεν πανε καλα.

ΚΑταρχην η PCI μου ειναι Χ16 και ποτε δεν ειχα θεμα , δευτερον στο GTA 5 μου γραφει οτι εχω 8γιγα μνημη  ενω η καρτα ειναι 2 γιγα και τριτον εβαλα το nba2k 2016 και κολλανε τα βιντεο στην εισαγωγη λιγο.

Ανεβαζω και φωτο απο το κινητο μπας και βγει ακρη.

Επισης το ASIC ειναι μονο στο 59,7% ;;; !! Η 6850 που ειχα ηταν στο 90+% . 

Δειτε λιγο τις φωτο .

post-362495-0-56820100-1475934185_thumb.jpg

post-362495-0-04613600-1475934229_thumb.jpg

post-362495-0-12069100-1475934266_thumb.jpg

post-362495-0-57694000-1475934368_thumb.jpg

post-362495-0-21847900-1475934394_thumb.jpg

post-362495-0-27345200-1475934609_thumb.jpg

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον τα 8gb που λεει το gta οτι εχεις ειναι η MNHMH RAM...

2ον τα 2gb που εχεις οπως λες ειναι η VRAM της καρτας γραφικων σου...

3ον το οτι κολλανε τα βιντεο για λιγο μπορει ναναι και κακογραμμενο το game η απλα να ειναι φουλ η vram της gpu

4oν που ειναι το προβλημα;

• Like 1
Δημοσ.

2ον τα 2gb που εχεις οπως λες ειναι η VRAM της καρτας γραφικων σου...

3ον το οτι κολλανε τα βιντεο για λιγο μπορει ναναι και κακογραμμενο το game η απλα να ειναι φουλ η vram της gpu

4oν που ειναι το προβλημα;

δες λιγο τις φωτο φιλε 

Ολες οι καρτες που ειχα απο το 2011 επαιζαν κανονικα Χ16, αυτη τωρα 2016 μοντελο γιατι μας κανει νουμερα ;

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα.. στις ρυθμισεις παντως απο crimson στην αναγνωριζει κανονικα δλδ με 2gb Vram στα υπολοιπα δεν ξερω γιατι..

δοκιμασε να κανεις unistall τους drivers με το ddu (αν δεν το ξερεις,googlare ''download ddu'') και ξαναπερνα τους οδηγους

αν συνεχισει το ιδιο τοτε ισως ναναι η μητρικη(?)

αν εχεις δυνατοτητα δοκιμασε την συγκεκριμενη καρτα σε αλλο pc,τουλαχιστον να δεις τι γινεται

Δημοσ.

μαλιστα.. στις ρυθμισεις παντως απο crimson στην αναγνωριζει κανονικα δλδ με 2gb Vram στα υπολοιπα δεν ξερω γιατι..

δοκιμασε να κανεις unistall τους drivers με το ddu (αν δεν το ξερεις,googlare ''download ddu'') και ξαναπερνα τους οδηγους

αν εχεις δυνατοτητα δοκιμασε την συγκεκριμενη καρτα σε αλλο pc,τουλαχιστον να δεις τι γινεται

Με το ddu τους βγάζω πάντα και σε safe mode.... Το έκανα πολλές φορές. Η μητρική έπαιζε κανονικά με την nvidia x16.

Δεν έχω άλλο υπολογιστή, παίζει να είναι χαλασμένη η κάρτα;

Δημοσ.

Δεν εχω παίξει το GTA5 και δεν ξέρω τι παίζει με τα settings στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά αυτό που δείχνει δεν είναι η μνήμη ram του συστήματος. Video memory είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών (μάλλον αυτή που είναι σε χρήση και η διαθέσιμη) οπότε οι ενδείξεις είναι λάθος, άλλωστε που τα βλέπετε τα  8gb ? Δεν ξέρω που ωφελείται η λάθος ένδειξη αλλά αν είναι αυτό το μοναδικό του πρόβλημα ας ρωτήσει στην ενότητα των games.

Ποια υπόλοιπα ? Στο μόνο που δείχνει λάθος ένδειξη στην μνήμη είναι στο GTA5

δες λιγο τις φωτο φιλε 

Ολες οι καρτες που ειχα απο το 2011 επαιζαν κανονικα Χ16, αυτη τωρα 2016 μοντελο γιατι μας κανει νουμερα ;

Φίλε μου νομίζω για το θέμα του X16 στο εξηγήσαμε ότι η κάρτα που αγόρασες είναι PCI-e 3.0 X8. Τι σχέση έχει η χρονολογία του μοντέλου της κάρτας. Αν σου έγραφε Χ16 τότε θα ήταν λάθος και θα σου έκανε "νούμερα" όπως λές.

Δημοσ.

Στο κουτί Χ16 γράφει, εγώ έκανα λάθος και την μπέρδεψα με την 4άρα που είναι πράγματι 8άρα.

Αν πατήσεις το rendering test στο gpuz, το ερωτηματικό, γίνεται 16άρα η θύρα?

rXZtEBe.png

Δημοσ.

Στο κουτί Χ16 γράφει, εγώ έκανα λάθος και την μπέρδεψα με την 4άρα που είναι πράγματι 8άρα.

Αν πατήσεις το rendering test στο gpuz το ερωτηματικό, γίνεται 16άρα η θύρα?

Οχι δεν αλλάζει τίποτα

Οχι δεν αλλάζει τίποτα

Πόσο ώρα να το αφήσω να τρέξει ; το άφησα κάνα 2 λεπτά.

Δεν εχω παίξει το GTA5 και δεν ξέρω τι παίζει με τα settings στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλά αυτό που δείχνει δεν είναι η μνήμη ram του συστήματος. Video memory είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών (μάλλον αυτή που είναι σε χρήση και η διαθέσιμη) οπότε οι ενδείξεις είναι λάθος, άλλωστε που τα βλέπετε τα 8gb ? Δεν ξέρω που ωφελείται η λάθος ένδειξη αλλά αν είναι αυτό το μοναδικό του πρόβλημα ας ρωτήσει στην ενότητα των games.

Ποια υπόλοιπα ? Στο μόνο που δείχνει λάθος ένδειξη στην μνήμη είναι στο GTA5

Φίλε μου νομίζω για το θέμα του X16 στο εξηγήσαμε ότι η κάρτα που αγόρασες είναι PCI-e 3.0 X8. Τι σχέση έχει η χρονολογία του μοντέλου της κάρτας. Αν σου έγραφε Χ16 τότε θα ήταν λάθος και θα σου έκανε "νούμερα" όπως λές.

Ρέ συ έβγαλα φώτο και το κουτι και γράφει Χ16.

Κάτι παίζει λέμε.

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα ή κάρτα; να την πάω πίσω Δευτέρα;

post-362495-0-14133100-1475937438_thumb.jpg

Δημοσ.

Mε άλλη κάρτα η μητρική τρέχει σε 16?

Αν ναι, αν και δεν χάνεις κάτι, πήγαινέ την πίσω.

Με άλλες ναι . Θα την πάω πίσω κάτι έχει αυτή. Δεν χάνω ίσως, είναι θέμα ότι το ήξεραν και μου την έδωσαν... Αν δεν την αλλάξουν Δευτέρα θα πω το κατάστημα. Το τελευταίο μαγαζί που πήγε να με δουλέψει ακόμα με θυμάται. Δεν θα τους κάνω εγώ μάγκες. Ας το έλεγε από την αρχή δεν είναι κακό, μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό.
Δημοσ.

Άσε το κουτί να λέει ότι θέλει , καταρχήν δεν είναι κάν Nitro που γράφει. Και οι δυο κάρτες της Sapphire (η Nitro με τα 4gb και η απλή με τα 2gb) όπως και της gigabyte είναι X8. http://www.sapphiretech.com/catapage_pd.asp?cataid=307&lang=eng

Αν θες κάνε μήνυση  στην sapphire για αναγραφή λάθος προδιαγραφών. Εγώ δεν βλέπω πέρα από την λάθος ενδείξη στο παιχνίδι gta5 να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φίλε μου κάνε όπως νομίζεις εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με αυτά που ξέρω. Καλή συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Άσε το κουτί να λέει ότι θέλει , καταρχήν δεν είναι κάν Nitro που γράφει. Και οι δυο κάρτες της Sapphire (η Nitro με τα 4gb και η απλή με τα 2gb) όπως και της gigabyte είναι X8. http://www.sapphiretech.com/catapage_pd.asp?cataid=307&lang=eng

Αν θες κάνε μήνυση στην sapphire για αναγραφή λάθος προδιαγραφών. Εγώ δεν βλέπω πέρα από την λάθος ενδείξη στο παιχνίδι gta5 να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φίλε μου κάνε όπως νομίζεις εγώ προσπάθησα να βοηθήσω με αυτά που ξέρω. Καλή συνέχεια.

Γιατί Νευριασες; δεν σου είπα κάτι κακο και σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Δεν έχει θέμα τελικά.

Είναι Χ8 απο εργοστάσιο.

Sapphire_2016817932.jpg

Γιατί γράφει Χ16 το κουτί;

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρεται στον τύπο της θύρας και όχι το bus. Αν θες ζήτα μέρος των χρημάτων σου πίσω σύμφωνα με αυτό.

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Αφού δεν είναι κάτι επισκευάσιμο ή θα πάρεις τα χρήματα πίσω και θα επιστρέψεις το προιόν ή δικαιούσαι έκπτωση.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον αναφέρεται στον τύπο της θύρας και όχι το bus. Αν θες ζήτα μέρος των χρημάτων σου πίσω σύμφωνα με αυτό.

http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm

Εάν εμπόρευμα που αγοράσατε οπουδήποτε στην ΕΕ αποδειχτεί ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, ο πωλητής οφείλει είτε να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει αυτό το εμπόρευμα δωρεάν είτε να σας μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Αφού δεν είναι κάτι επισκευάσιμο ή θα πάρεις τα χρήματα πίσω και θα επιστρέψεις το προιόν ή δικαιούσαι έκπτωση.

Ώραια λοιπόν αυτό θα κάνω σε ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...