diaol Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα ξερει κανεις αν γινεται χωρις να αγορασω καποια εφαρμογη πως μπορω απο το ipad να δω αρχεια απο τον υπολογιστη μου με windows 10 ? Κοινως να βλεπω ταινιες θελω ,εχω κανει κοινοχρηστο εναν φακελο και τον βλεπω με το ipad αλλα μολις παω να ανοιξω την ταινια mkv,dvd η οτιδηποτε αλλο μου λεει να πληρωσω. Εχω δοκιμασει file explorer FE εχετε καμια ιδεα?
atheatos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με VLC δοκίμασες? https://itunes.apple.com/us/app/vlc-for-mobile/id650377962?mt=8 Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2016 από atheatos
BrocasHelm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Με VLC θα παίζει αλλά για υπότιτλους πρέπει να τις περνάς με itunes πρώτα μέσα(ταινία + υπότιτλο). Τουλάχιστον 1080p mp4 από yify δουλεύουν άψογα που έχω δοκιμάσει.
petran91 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Με VLC θα παίζει αλλά για υπότιτλους πρέπει να τις περνάς με itunes πρώτα μέσα(ταινία + υπότιτλο). Τουλάχιστον 1080p mp4 από yify δουλεύουν άψογα που έχω δοκιμάσει. Δεν χρειάζεται απαραίτητα καλώδιο και iTunes. Γίνεται και με wifi απλά τα πετάς μέσα.
petran91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Με wifi χωρίς itunes πώς γίνεται; Ανοιγεις VLC στο iPad, πας πανω αριστερα στον κώνο, ανοιγεις "¨Κοινή χρήση μέσω WiFI". Μετά βάζεις στον browser του PC την IP που σου δίνει στο ipad και τα πετάς μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα