Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vodafone (HOL) 15 ευρώ με λογαριασμό στο mail σου. Ταχύτητες πάνω κάτω ίδιες με cosmote, περισσότερο έχει να κάνει με την τοποθεσία σου.

στην vodafone φιλε ειναι 16.90€ τον μηνα με 50,31€ τελη ενεργοποιησης και πληρωνω επισης 20€ το ρουτερ. Σημερα ρωτησα.

Δημοσ.

cyta βαλε. 18 ευρω με τα 3 πρωτα παγια δωρο. 

Ναι, και αν θα χρειαστεί κάτι να κάνει μετά το σταυρό του. Βέβαια να πω η Cyta είναι σαφέστατα πολύ ανώτερη της Wind αλλά οι υπηρεσίες της δεν είναι και τόσο προκοπής. 

Δημοσ.

Ναι, και αν θα χρειαστεί κάτι να κάνει μετά το σταυρό του. Βέβαια να πω η Cyta είναι σαφέστατα πολύ ανώτερη της Wind αλλά οι υπηρεσίες της δεν είναι και τόσο προκοπής. 

Εγω που εβαλα παντως μια χαρα ειναι. Κι η ταχυτητα της ειναι καλυτερη της wind οντως ,σε σχεση και με των φιλων μου. Τωρα για τις υπηρεσιες ,αν γινει κατι ,ακομη δεν εχω αποψη :P

Δημοσ.

cyta βαλε. 18 ευρω με τα 3 πρωτα παγια δωρο. 

μετραει και αυτο οντως αν και πληρωνω 65,50€ τελη και εδω και 18,15€ οπως λες παγιο. Επισης με ειπαν διαφορετικα 19€ παγιο με δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Αξιζει?

Δημοσ.

μετραει και αυτο οντως αν και πληρωνω 65,50€ τελη και εδω και 18,15€ οπως λες παγιο. Επισης με ειπαν διαφορετικα 19€ παγιο με δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Αξιζει?

Για μενα αξιζει,αφου ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλον τροπο γλιτωνεις καποια χρηματα. Το παγιο σε αυτα τα χρηματα ειναι μια χαρα κι οι ταχυτητες της cyta κι αυτες ικανοποιητικες (φανταζομαι βεβαια ειναι κι αναλογα που μενεις,αλλα αυτο ισχυει σε ολα)

• Like 1
Δημοσ.

Tι να τυπωσεις ωρε? Αρχειοθετηση online/σκληρο δισκο, 2016 γαρ.

Πλεον ολοι οι λογαριασμοι μου ειναι ηλεκτρονικοι ωστε να μην τα παιρνω απο το κουτι και να τα πεταω την επομενη μερα στα σκουπιδια.

Download και τις αποδειξεις και τελος.

Eco ξε eco, η δουλεια γινεται πιο ξεκουραστα.

Όπως έχεις συνηθίσει ο καθένας. Για όσες φορές πληρώνω μέσω e-banking, ναι, πάσο, download και τέλος. Όταν πληρώνω από κατάστημα τι θα κάνω, θα κάτσω να scanάρω την απόδειξη;  :D Κάθε φορά θα πληρώσω όπως με βολεύει, δεν είναι πανάκεια το e-banking. Είμαι για καφέ, έχω μετρητά πάνω μου, δεν έχω στο λογαριασμό. Τι θα κάνω; Θα κάνω online κατάθεση απ'το συγκεκριμένο ATM που την υποστηρίζει (δεν υποστηρίζουν όλα) ώστε μετά να μπω στο e-banking να πληρώσω, ή απλά θα πάω στο κατάστημα, που είναι στο δρόμο μου όταν γυρνάω;

Εννοείται ότι αν έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός και είμαι σπίτι, δε θα σηκωθώ να πάω στο κατάστημα σαν τους γέρους στις 8 το πρωί, από e-banking θα πληρώσω (αλλά θα τυπώσω την απόδειξη).

Σε κάθε περίπτωση βολεύει κάτι άλλο λοιπόν. Και με τον τρόπο που λειτουργώ, η αρχειοθέτηση στον υπολογιστή θα ήταν απλά ένα παραπάνω βήμα. Οπότε χαρτί for evah.

Anyway, εγώ απλά απάντησα στο "τι να το κάνεις το χαρτί", δεν είπα ότι άμα δε βολεύεσαι όπως εγώ θα σου πάρω το κεφάλι. :P

Δημοσ.

Όπως έχεις συνηθίσει ο καθένας. Για όσες φορές πληρώνω μέσω e-banking, ναι, πάσο, download και τέλος. Όταν πληρώνω από κατάστημα τι θα κάνω, θα κάτσω να scanάρω την απόδειξη;  :D Κάθε φορά θα πληρώσω όπως με βολεύει, δεν είναι πανάκεια το e-banking. Είμαι για καφέ, έχω μετρητά πάνω μου, δεν έχω στο λογαριασμό. Τι θα κάνω; Θα κάνω online κατάθεση απ'το συγκεκριμένο ATM που την υποστηρίζει (δεν υποστηρίζουν όλα) ώστε μετά να μπω στο e-banking να πληρώσω, ή απλά θα πάω στο κατάστημα, που είναι στο δρόμο μου όταν γυρνάω;

Εννοείται ότι αν έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός και είμαι σπίτι, δε θα σηκωθώ να πάω στο κατάστημα σαν τους γέρους στις 8 το πρωί, από e-banking θα πληρώσω (αλλά θα τυπώσω την απόδειξη).

Σε κάθε περίπτωση βολεύει κάτι άλλο λοιπόν. Και με τον τρόπο που λειτουργώ, η αρχειοθέτηση στον υπολογιστή θα ήταν απλά ένα παραπάνω βήμα. Οπότε χαρτί for evah.

Anyway, εγώ απλά απάντησα στο "τι να το κάνεις το χαρτί", δεν είπα ότι άμα δε βολεύεσαι όπως εγώ θα σου πάρω το κεφάλι. :P

Εγώ είμαι της άποψης "less paper, less worries".  :P

Όχι ότι είμαι οικολόγος δηλαδή, απλά με βολεύει η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχειοθέτηση. Εάν δεν τηρείς αρχείο των λογαριασμών σου (με τις αποδείξεις) πληρωμής ξεκίνα να το κάνεις από χτες.

Εγώ προσωπικά για να δεχτώ ηλεκτρονικό αντί για έντυπο λογαριασμό, περιμένω καλή έκπτωση, δεδομένου ότι μετά θα πρέπει να τους τυπώνω εγώ. Όχι φραγκοδίφραγκα όπως κάνουν τώρα.

ή φτιάχνεις ένα φάκελο και αποθηκεύεις τα pdf; :devil:

το χαρτί είναι άχρηστο.

συν ότι μπορεί ο έντυπος να χαθεί, να πεταχτεί κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Μία και το έφερε η κουβέντα (πέραν του ότι γλυτώσουν κάποια εκατομμύρια σε ταχυδρομικά τέλη το χρόνο οι εταιρείες) πως ξέρετε ή πως ειδοποίηστε ότι την τάδε του μήνα είναι να πληρωσω αυτό και την τάδε το άλλο

Δημοσ.

Καλησπερα, οπως λεει και ο τιτλος σαν φοιτητης ενδιαφερομαι να βαλω ιντερνετ και μονο (χωρις σταθερο) και εχω παρει προσφορες απο τους περισσοτερους αν οχι ολους τους παροχους της Ελλαδας (cosmote,wind,vodafone,cyta,forthnet). Πανω κατω στα χρηματα ειναι ολοι στο ιδιο επιπεδο με εξαιρεση την wind που ειναι η φτηνοτερη απο ολες τις προαναφερθεντες εταιριες με μηνιαιο παγιο 18€ χωρις χρεωση για τελη ενεργοποιησης σε αντιθεση με τις υπολοιπες, προσφορα η οποια ισχυει για ενεργοποιηση μεχρι την τριτη. Αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι σε ποια εταιρια αξιζει εν τελη να κανω συνδεση γιατι πανω απο ολα θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην μετανιωσω την επιλογη μου.

Ευχαριστω πολυ.

να δεις την απόσταση από το τηλ. κέντρο εκεί που θα μείνεις για να δεις τι ταχύτητες θα πιάνεις.

στο adsl μόνο αυτό παίζει ρόλο.

αν έχει vdsl (κανονικό, fttb με τα καινούργια καφαο, όχι τη μούφα που δίνουν κάποιοι πάροχοι σε χαλκό),

τότε οι ταχύτητες που δίνει το συμβόλαιο είναι κατά 90% αυτές που θα πιάνει (50/5 η δική μου σύνδεση, αυτά είναι τα αποτελέσματα του speetest http://www.speedtest.net/my-result/5698961245  )

Αν θες καλύτερο service,πας οτε. Σε περίπτωση βλάβης δικτύου είναι καλύτεροι από όλους τους άλλους που εξυπηρετούν με ελάχιστα συνεργεία.

επίσης να διαβάσεις και τα ψηλά γράμματα όλων των συμφωνιών.

Και το τι θα χρειαστεί να πληρώσεις για να τα κόψεις (τέλη αποσύνδεσης κλπ.)

Μόνο έτσι θα βγάλεις το συνολικό κόστος.

Επίσης έχουν πακέτα με κινητά οι περισσότεροι πλέον, οπότε αν σε ενδιαφέρει και το κινητό, να διαλέξεις εταιρεία που θα πιάνει μέσα στο σπίτι που θα μένεις, στη σχολή και σε σημεία που θα βρίσκεσαι το περισσότερο διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πληρώνω από κατάστημα τι θα κάνω, θα κάτσω να scanάρω την απόδειξη; :D Κάθε φορά θα πληρώσω όπως με βολεύει, δεν είναι πανάκεια το e-banking. Είμαι για καφέ, έχω μετρητά πάνω μου, δεν έχω στο λογαριασμό. Τι θα κάνω; Θα κάνω online κατάθεση απ'το συγκεκριμένο ATM που την υποστηρίζει (δεν υποστηρίζουν όλα) ώστε μετά να μπω στο e-banking να πληρώσω, ή απλά θα πάω στο κατάστημα, που είναι στο δρόμο μου όταν γυρνάω;

:P

Πας καταστημα και λες τον αριθμο του τηλεφωνου. Οι δικοι μου πληρωνουν 5 λογαριασμους ετσι
Δημοσ.

Μία και το έφερε η κουβέντα (πέραν του ότι γλυτώσουν κάποια εκατομμύρια σε ταχυδρομικά τέλη το χρόνο οι εταιρείες) πως ξέρετε ή πως ειδοποίηστε ότι την τάδε του μήνα είναι να πληρωσω αυτό και την τάδε το άλλο

Για το internet στελνει mail και sms, οι τραπεζες το γυρισανε στο e-statements και προς το παρον ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ με ταχυδρομειο. (αν και νομιζω η ΔΕΗ εχει την δυνατοτητα να στειλει ηλεκτρονικα)

Δημοσ.

Βρε ρωτησα πως ειδοποίησε για την τάδε μέρα το sms και το εμαιλ έρχεται 10-20 μέρες πριν και η ΔΕΗ έχει εμαιλ

Εγώ πχ βάζω τα έντυπα με χρονολογική σειρά στο πίνακα

Για τα άυλα δεν έχω βρει λύση ακομα

Δημοσ.

να δεις την απόσταση από το τηλ. κέντρο εκεί που θα μείνεις για να δεις τι ταχύτητες θα πιάνεις.

στο adsl μόνο αυτό παίζει ρόλο.

αν έχει vdsl (κανονικό, fttb με τα καινούργια καφαο, όχι τη μούφα που δίνουν κάποιοι πάροχοι σε χαλκό),

τότε οι ταχύτητες που δίνει το συμβόλαιο είναι κατά 90% αυτές που θα πιάνει (50/5 η δική μου σύνδεση, αυτά είναι τα αποτελέσματα του speetest http://www.speedtest.net/my-result/5698961245  )

Αν θες καλύτερο service,πας οτε. Σε περίπτωση βλάβης δικτύου είναι καλύτεροι από όλους τους άλλους που εξυπηρετούν με ελάχιστα συνεργεία.

επίσης να διαβάσεις και τα ψηλά γράμματα όλων των συμφωνιών.

Και το τι θα χρειαστεί να πληρώσεις για να τα κόψεις (τέλη αποσύνδεσης κλπ.)

Μόνο έτσι θα βγάλεις το συνολικό κόστος.

Επίσης έχουν πακέτα με κινητά οι περισσότεροι πλέον, οπότε αν σε ενδιαφέρει και το κινητό, να διαλέξεις εταιρεία που θα πιάνει μέσα στο σπίτι που θα μένεις, στη σχολή και σε σημεία που θα βρίσκεσαι το περισσότερο διάστημα.

καλως. ADSL με ενδιαφερει δεν εχω και τρελες απαιτησεις αλλωστε. Επισης ψαχνω μια οικονομικη λυση αλλα αν ειναι να βρω τον μπελα μου με κοβω να πηγαινω τελικα cosm-ote.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...