Agony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ουτε μια στο εκατομυριο.... ασε μας κουκλιτσα μας ... FOCAL, B&W ειναι πανω στον ΗΧΟ τοσα χρονια , και ερχεται το καθε βλαχαδερο να πει την βλακεια του.
Agony Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ... Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση! τα MDR 110 είναι ΦΟβερα για τα λεφτα τους τα εχω και τα 650 που είναι κλασεις ανωτερα , όμως εκανες το λαθος να τα κανεις VS με BEATS τα οποια απλα ΔΕΝ. Κοιτα ακουστικα B&W,FOcal,High Fidelity,SHure Κτλ πανω από 200 ευρο είναι πολύ ανωτερα όταν ακους το σωστο κοματι και σε ενδιαφερει ο ηχος, Τα καλα ακουστικα δεν εχουν ηχο εντυπωσιασμου , παιζουν FLAT εχουν να σου δωσουν μπασο όταν πρεπει και παει βαθια και όχι μονοκοματα δλδ δεν κανουν μπαμ μπουμ αμμεσα , αλλα προοδευτικα , και ποτε μα ποτε δεν είναι Over bright highs κτλ είναι πιο απλα στον ηχο τους και δεν σκεπαζει η μια συχνοτητα την άλλη. Αν βαλεις σε καποιον ασχετο όπως ειμουν και εγω τα MDR 110 και μετα τα Β&W C5 θα πει χμμμ μπα τα 110 είναι πιο καλα, διοτι ότι και να ακουσεις εντυπωσιαζει με το ψευτικο ηχο τους , τα B&W C5 σου δεινουν ακριβος ότι υπαρχει στο κοματι ακους οργανα που δεν ειχες ακουσει . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα