Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ... Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση! Ε καλά, μπορεί να σου φαίνεται απο συνήθεια. Και εγώ στην αρχή νόμιζα οτι τα shure ήταν μάπα αλλά την επόμενη μέρα που έβαλα τα παλιά να ακούσω μου φαίνοταν άχρωμα και αδυναμα.
jason0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και τα beats audio απο 200€ ακούγονται σαν 30€ να τα λεμε και αυτα. 8
Runner25 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ... Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση! τα mdr της sony ειναι πολυ καλη και τιμια σειρα ακουστικων
coffeex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και τα beats audio απο 200€ ακούγονται σαν 30€ να τα λεμε και αυτα. Τα beats είναι μέτρια και πανάκριβα, βασικά μόνο το όνομα πουλάει και όχι η ποιότητα.
YngwieMalmsteen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή μαλακία έκανα που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα τα Shure SRH 1540 με 75€ έπρεπε να πάρω αυτά με 50€ που κάνουν για 900. Ποιός στα χάρισε; Κερνάει κανένας; 1
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ποιός στα χάρισε; Κερνάει κανένας; Χαχά όχι, είχα ένα κουπονι £380 απο amazon και έβαλα και λίγα ακόμα και τα πήρα. 2
jorgemeto Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Θα κάνουν πενήντα αλλά θα ακούγονται σαν εννιακοσια. Άγιος Παισιος, 1924-1994. 8
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Θα του άρεσε όμως του ceo να έλεγε κάποιος ότι ένα cardboard των 5€ αποδίδει όπως το oculus;; 1
Human Soul Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν έλεγαν ότι ακούγονται σαν ακουστικά των $1000 να το στρογγυλεψουν; Τους φάνηκε τεράστιο το ποσό και δεν ήθελαν να υπερβάλλουν; 1024... ....I'll show myself out... 1
thepoint Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει έκθεση ακουστικών σήμερα το μάθατε! 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Αίθουσα Μυκήνες και Πέλλα ξενοδοχείο Caravel είσοδος ελεύθερη
KnightRider Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Bone Conduction θα πρεπε να ταν + ωτοασπίδες για να μην ακούς τίποτα γύρω σου
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ... Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση! Δεν παίζει αυτό, απλά δώσε λίγο χρόνο να συνηθίσει το αυτακι σου τον ήχο και μετά πάνε στη φθηνια και θα καταλάβεις.
Regulus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν εννοεί αυτά ο ποιητής, έπαιξε και έχασε: Για όσους θέλετε να μάθετε παραπάνω: http://pro.ultimateears.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα