voltmod Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όπως είναι γνωστό, το Oculus RiFT έρχεται με ένα σετ ενσωματωμένων ακουστικών, αλλά υπάρχουν αρκετοί που προτιμούν τα earbuds ή αλλιώς in-ear headphones. Για αυτούς τους χρήστες, και στην σκηνή του Oculus Connect 3, ο CEO της εταιρείας, Brendan Iribe ανακοίνωσε τα in-ear ακουστικά Oculus Earphones. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης του RiFT για να τα χρησιμοποιήσει είναι να αφαιρέσει τα bundled headphones και να τα αντικαταστήσει με τα νέα Oculus Earphones, που σύμφωνα με τον Brendan Iribe είναι από τα ποιοτικότερα και higher-end ακουστικά στον κόσμο αφού ακούγονται σαν ακουστικά των $900! Σύμφωνα με την Oculus, τα νέα in-ear ακουστικά διαθέτουν προηγμένο noise isolation και έχουν οδηγούς που είναι βελτιστοποιημένοι για VR. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα ακουστικά από τις 10 Οκτωβρίου, με τις αποστολές να ξεκινούν από τις 6 Δεκεμβρίου. Η τιμή τους είναι $49. Site: Engadget
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αν κάνουν 50 και ακούγονται σαν να κάνουν 900, μάλλον κάτι δεν μας λένε καλά αυτοί που τα πουλάνε 900! 23
Drop_Dead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πιθανότητες να ισχύει κάτι τέτοιο; (Θα ήταν νομίζω καλύτερο ο τίτλος να μπει σαν quote του CEO και όχι σαν είδηση) 12
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πιθανότητες να ισχύει κάτι τέτοιο; (Θα ήταν νομίζω καλύτερο ο τίτλος να μπει σαν quote του CEO και όχι σαν είδηση) Δεν είναι απίθανο μιας και μιλάμε για software optimized earphones. Τουλάχιστον στις VR εφαρμογές θα ακούγονται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ακουστικό. 3
damoclesword Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν έλεγαν ότι ακούγονται σαν ακουστικά των $1000 να το στρογγυλεψουν; Τους φάνηκε τεράστιο το ποσό και δεν ήθελαν να υπερβάλλουν; 26
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Απλά θέλουν να τονίσουν ότι για το VR το software στον ήχο είναι πιο σημαντικό από το hardware. 2
Anaisthitos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτο το μεγεθος αμφιβαλλω πολυ αν ακουγονται καλυτερα ακομα και απο αλλα ακουστικα των 100€
el97639 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Απλα θελουν να καλυψουν το οτι πρεπει να σκασεις 2000 για το συστημα τους λεγοντας οτι με 50 ευρω ακουστικα ψοιρεςπου ηδη ειναι πανακριβα στον εικονικο κοσμο του bullshit hardware θα κοστιζαν 900 4
cobain_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Με 49$ οχι σωστα ακουστικα δεν παιρνεις, ουτε το καλωδιο για σωστα ακουστικα δεν σου φτανουν. Το hardware ειναι hardware, ειδικα στον hi end ηχο. Τωρα το placebo effect του "Ω ρε φουστη μου, τι ακουστικαρες ειναι αυτες ρε! Ωστε ετσι τα ακουνε και αυτοι που σκανε 900$ για hi fidelity ηχο! Α ρε κοροϊδα, με 49$ που εδωσα μαγκας ειμαι!" δυσκολα ξεπερνιεται. 7
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δηλαδή μαλακία έκανα που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα τα Shure SRH 1540 με 75€ έπρεπε να πάρω αυτά με 50€ που κάνουν για 900.
coffeex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 σύμφωνα με τον Brendan Iribe είναι από τα ποιοτικότερα και higher-end ακουστικά στον κόσμο αφού ακούγονται σαν ακουστικά των $900! Κάτι μου λέει ότι του CEO του έσωσαν κινέζικα των 9$ και του είπαν ότι κάνουν 900. 1
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Με 49$ οχι σωστα ακουστικα δεν παιρνεις, ουτε το καλωδιο για σωστα ακουστικα δεν σου φτανουν. Το hardware ειναι hardware, ειδικα στον hi end ηχο. Τωρα το placebo effect του "Ω ρε φουστη μου, τι ακουστικαρες ειναι αυτες ρε! Ωστε ετσι τα ακουνε και αυτοι που σκανε 900$ για hi fidelity ηχο! Α ρε κοροϊδα, με 49$ που εδωσα μαγκας ειμαι!" δυσκολα ξεπερνιεται. Ποιος είπε ότι μιλάμε για hi-end ήχο; Για HRTF μιλάμε, και εκεί το ηχοσύστημα των 1000 ευρώ θα ακούγεται χειρότερα. Διαβάστε λίγο κάποια πράγματα για το VR πριν σχολιάσετε. Η Oculus VR δεν πουλάει ακουστικά για ηχοσύστημα, αλλά για 3D positional audio. 1
Silverage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ποιος είπε ότι μιλάμε για hi-end ήχο; Για HRTF μιλάμε, και εκεί το ηχοσύστημα των 1000 ευρώ θα ακούγεται χειρότερα. Διαβάστε λίγο κάποια πράγματα για το VR πριν σχολιάσετε. Η Oculus VR δεν πουλάει ακουστικά για ηχοσύστημα, αλλά για 3D positional audio.Γιατί το αυτί αλλάζει στο vr;
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γιατί με ηχοσύστημα, όσο ακριβό και να είναι πρέπει να κάνεις calibration.
kwstas321 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ... Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα