Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είναι γνωστό, το Oculus RiFT έρχεται με ένα σετ ενσωματωμένων ακουστικών, αλλά υπάρχουν αρκετοί που προτιμούν τα earbuds ή αλλιώς in-ear headphones.

Για αυτούς τους χρήστες, και στην σκηνή του Oculus Connect 3, ο CEO της εταιρείας, Brendan Iribe ανακοίνωσε τα in-ear ακουστικά Oculus Earphones.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης του RiFT για να τα χρησιμοποιήσει είναι να αφαιρέσει τα bundled headphones και να τα αντικαταστήσει με τα νέα Oculus Earphones, που σύμφωνα με τον Brendan Iribe είναι από τα ποιοτικότερα και higher-end ακουστικά στον κόσμο αφού ακούγονται σαν ακουστικά των $900!

Σύμφωνα με την Oculus, τα νέα in-ear ακουστικά διαθέτουν προηγμένο noise isolation και έχουν οδηγούς που είναι βελτιστοποιημένοι για VR. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα ακουστικά από τις 10 Οκτωβρίου, με τις αποστολές να ξεκινούν από τις 6 Δεκεμβρίου. Η τιμή τους είναι $49.

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πιθανότητες να ισχύει κάτι τέτοιο; :P

(Θα ήταν νομίζω καλύτερο ο τίτλος να μπει σαν quote του CEO και όχι σαν είδηση) 

Δεν είναι απίθανο μιας και μιλάμε για software optimized earphones. Τουλάχιστον στις VR εφαρμογές θα ακούγονται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ακουστικό.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί δεν έλεγαν ότι ακούγονται σαν ακουστικά των $1000 να το στρογγυλεψουν; Τους φάνηκε τεράστιο το ποσό και δεν ήθελαν να υπερβάλλουν;

• Like 26
Δημοσ.

Απλα θελουν να καλυψουν το οτι πρεπει να σκασεις 2000 για το συστημα τους λεγοντας οτι με 50 ευρω ακουστικα ψοιρεςπου ηδη ειναι πανακριβα στον εικονικο κοσμο του bullshit hardware θα κοστιζαν 900

• Like 4
Δημοσ.

Με 49$ οχι σωστα ακουστικα δεν παιρνεις, ουτε το καλωδιο για σωστα ακουστικα δεν σου φτανουν. Το hardware ειναι hardware, ειδικα στον hi end ηχο.

Τωρα το placebo effect του "Ω ρε φουστη μου, τι ακουστικαρες ειναι αυτες ρε! Ωστε ετσι τα ακουνε και αυτοι που σκανε 900$ για hi fidelity ηχο! Α ρε κοροϊδα, με 49$ που εδωσα μαγκας ειμαι!" δυσκολα ξεπερνιεται.

• Like 7
Δημοσ.

Δηλαδή μαλακία έκανα που πήρα την προηγούμενη εβδομάδα τα Shure SRH 1540 με 75€ έπρεπε να πάρω αυτά με 50€ που κάνουν για 900.

Δημοσ.

σύμφωνα με τον Brendan Iribe είναι από τα ποιοτικότερα και higher-end ακουστικά στον κόσμο αφού ακούγονται σαν ακουστικά των $900!

Κάτι μου λέει ότι του CEO του έσωσαν κινέζικα των 9$ και του είπαν ότι κάνουν 900. :P

• Like 1
Δημοσ.

Με 49$ οχι σωστα ακουστικα δεν παιρνεις, ουτε το καλωδιο για σωστα ακουστικα δεν σου φτανουν. Το hardware ειναι hardware, ειδικα στον hi end ηχο.

Τωρα το placebo effect του "Ω ρε φουστη μου, τι ακουστικαρες ειναι αυτες ρε! Ωστε ετσι τα ακουνε και αυτοι που σκανε 900$ για hi fidelity ηχο! Α ρε κοροϊδα, με 49$ που εδωσα μαγκας ειμαι!" δυσκολα ξεπερνιεται.

Ποιος είπε ότι μιλάμε για hi-end ήχο; Για HRTF μιλάμε, και εκεί το ηχοσύστημα των 1000 ευρώ θα ακούγεται χειρότερα. Διαβάστε λίγο κάποια πράγματα για το VR πριν σχολιάσετε. Η Oculus VR δεν πουλάει ακουστικά για ηχοσύστημα, αλλά για 3D positional audio.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος είπε ότι μιλάμε για hi-end ήχο; Για HRTF μιλάμε, και εκεί το ηχοσύστημα των 1000 ευρώ θα ακούγεται χειρότερα. Διαβάστε λίγο κάποια πράγματα για το VR πριν σχολιάσετε. Η Oculus VR δεν πουλάει ακουστικά για ηχοσύστημα, αλλά για 3D positional audio.

Γιατί το αυτί αλλάζει στο vr;
Δημοσ.

Εγω το πιστεύω πολύ αυτο λου λέει το άρθρο! ...

Εχω τα Sony mdr-ex110 (25 τα ειχα αγοράσει) και είναι καλύτερα από καθε αλλο ζευγάρι που έχω αγορασει. (ειχα δοκιμάσει και τις ψειρες των beats, αν θυμάμαι καλα είχαν 230€). Μιλώντας παντα για ψειρες,συμφωνώ με το άρθρο... Τα headphones είναι τελείως άλλη υπόθεση!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...