MeRo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια προσπαθώ να κάνω format και συνέχεια σταματάει στο 13% έχω αυτήν την μητρική asrock p4i945gc με 2 giga ραμ το φορμάτ το κάνω μέσω usb που στο κανονικό μου υπολογιστή κάνω κανονικά με αυτό το usb
chralexo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εφοσον το usd με το iso των windows είναι εντάξει σύμφωνα με αυτά που λες, δες στο bios το hdd mode. Αν είναι ahci βάλτο στο ide και ξαναδοκίμασε να κάνεις format
MeRo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εφοσον το usd με το iso των windows είναι εντάξει σύμφωνα με αυτά που λες, δες στο bios το hdd mode. Αν είναι ahci βάλτο στο ide και ξαναδοκίμασε να κάνεις format στα bios δεν βρίσκω τέτοια επιλογή και το βίος που έχω είναι CMOS setup utility award software την επιλογή που λες εσύ δεν μπορώ να την βρω + πριν γίνει όλο αυτό που έγινε είχα windows 7 και ξαφνικά μια μέρα έγραφε ότι δεν έχει εγκατεστημένο windows
chralexo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ftp://europe.asrock.com/Manual/P4i945GC.pdf σελίδα 31 Ο σκληρός σου δίσκος είναι εντάξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα