yakamuki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον παιδες, έχω το εξής θέμα.Εχω ενα ριπιτερ, το οποίο το συνδεσα στο ασυρματο μου και του βγαζω το ιντερνετ με καλώδιο, το οποίο διανύει μια αποσταση ~16μ. και εκεί συνδέεται με ένα ZTE ZXHN H108L που το εχω βάλει σε Bridge mode για να δουλεύει σαν ap. Thomson tg585v7 >>>>>> QTech Repeater <--------> ZTE ap.>>> Ασύσρματο, <---> UtpΤην πρώτη φορα λοιπον που το εβαλα, δούλεψε μια χαρά. Απο την 2η μερα ομως και μετά, το ιντερνετ ανα τακτα χρονικά διαστήματα, στο ZTE είναι ανύπαρκτο.Απο το ΖΤΕ εχω κανει απενεργοποίηση το DHCP, του εχω αλλάξει την Ip για να ειναι στο range του Qtech Repeater, έχω φτιαξει τα ranges για να μην υπάρχει collision, και παρ ολ αυτά, ενώ στο Repeater βλέπω οτι έχουν πάρει κανονικά οι συσκευές ip απο τον dhcp του, και στο zte Κατω, ανάβει και το λαμπάκι του lan (οτι έρχεται δικτυο απο το ριπιτερ δηλαδη), και το λαμπάκι του wifi, συνδέονται οι συσκευές αλλα δεν εχουν ιντερνετ. Πως θα δω ποια απο τις 2 συσκευές έχει το πρόβλημα? Γιατί δεν γίνται να φαίνονται ολα φυσιολογικά και να μην είναι.
vste Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Gateway και DNS βαλε καρφωτα στο ZTE την διευθυνση του TG585 για αρχη. Επισης δοκιμασε σε μια συσκευη που συνδεεται ασυρματα στο ZTE να βαλεις static ip, sub, dns, gateway για να δεις αν κανει διακοπες ετσι. Οταν δεν εχει internet ping κανεις στην διευθυνση του TG585?
yakamuki Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχω βάλει καρφωτη Ip στη συσκευη, και οταν διακοπτεται το ιντερνετ, δεν κανει πινγκ πουθενα, παρόλο που βλέπω οτι εχω ip, Και ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα