katz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι η οθονη μου lg23ips δεν δειχνει καλα εδω και καιρο μετα απο ανανεωση των win10??? Δειχνει καπως πιξελωτα και οχι πολυ καθαρα Εχω την ati hd4850 που δεν υποστηριζεται με drivers πλεον για win10. Οκ βγαζω το καλωδιο και το βαζω κατευθειαν στην motherboard. Kατεβαζω απο το device manager τους τελευταιους drivers ιντελ, παλι τιποτα.. Τι γινεται? Πρεπει να δωσω παλι λεφτα να παρω καρτα γραφικων καινουργια?? Εστω και τον 40 ευρω
chralexo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασε για αρχή την οθόνη και κάπου αλλού, αν δείχνει καλά-σωστά, τότε φταίει ο υπολογιστής σου(hardware) αν δείχνει και εκεί έτσι "ξεθωριασμενα" η οθόνη αρχίζει και τα παίζει.
katz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Σιγουρα ειναι θεμα hardware? δεν μπορεσα να την δοκιμασω ακομα Μηπως ειναι θεμα drivers που ολοι παραπονιουνται για την σειρα 4 της ατι και κατω? Επισης ουτε για τον celeron g550 που εχω δεν εχουν βγει drivers. Απαραδεκτο το βρισκω να πρεπει να δωσω εστω και 30 ευρω για καρτα γραφικων για να βλεπω απλα κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα