Simos805 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, έχω κατεβάσει ταινία σε μορφή .mkv που έχει ήχο DTS 5.1. Θέλω να παίξω την ταινία αυτή σε τηλεόραση που δεν υποστηρίζει την μορφή αυτή του ήχου. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να κάνει re-encoding μόνο τον ήχο σε στερεοφωνικό (.mp3 λογικά για να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει στην tv) χωρίς να κάνει re-encode το βίντεο για να μην χαθεί η ποιότητα της εικόνας? (Είχα κατεβάσει κάποτε τον Compressor της Apple, μπορεί να φανεί χρήσιμος σε αυτή την περίπτωση?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πιθανώς να κάνει αυτό που χρειάζεσαι το Subler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 εγω εχω καταφερει αυτο που θες με το avidemux, εχω γραψει εναν οδηγο εδω. δοκιμασε το http://cmd-z.gr/soundfix-avidemux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα