Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά στην Αυστραλία που το κόστος ζωής είναι άντε γεια ο ίδιος εργάτης πληρώνει και 3000 για ενοικιο.

Οταν μιλάμε για εξωτερικό μην σκεφτόμαστε μόνο τα λεφτά αλλά και το κόστος ζωής...

Ξερεις ο κόσμος έχει και οικογένειες δεν ζουν όλοι σε 40 τετραγωνικά...

Επειδή και εγώ έχω γνωστούς και εγώ ξέρω.....

Για οικογένεια σου μιλάω, η γκαρσονιέρα πάει 800 το μήνα και είναι 60τ.μ.

Ζάχαρη την περνάνε εκεί άστο μη το ψάχνεις,βάζουν και λεφτά στην άκρη, Αντε βάλε εδώ λεφτά στην άκρη, ποια άκρη ;;;;!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφού πληρώσει ενοικιο τον 2500 ευρώ και αφού πάρει τα απαραίτητα για το σπίτι με κανα 1000 ευρώ

Εστω οτι οι αναλογιες σε εισοδημα και εξοδα ειναι ιδιες (δηλαδη σε χωρες με μεγαλυτερα εισοδηματα εχουν και μεγαλυτερα εξοδα). Αν σου περισσεψει 10% μισθου ελλαδα θα ναι κανα 60αρη ευρω. Αντιστοιχα εαν εισαι σε μια χωρα που εχεις 5000 μισθο αυτοματως σημαινει 500 ευρω στην ακρη. 

Αρα ναι, μην κρινετε με βαση τη χωρα μας. Μια χαρα θα πουλησει. 

• Like 3
Δημοσ.

Στην Ελλάδα αν μια φωτογραφική δεν είναι ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ DSLR δεν τα αξίζει τα λεφτά της - οι κουτόφραγκοι ας πάνε στις mirrorless και στις premium compact, τι ξέρουνε αυτοί από φωτογραφία...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το χ...,ε το θέμα και μιλάμε για ενοίκια άμα έχει κανείς συγγενή και στην Αιθιοπία να μας ενημερώσει πόσο έχει να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα εκεί για να δούμε αν μένουν λεφτά για compact...

Δημοσ.

εκεί τρώει μια πενταμελής οικογένεια λουκούλια για ένα χρόνο

Ρε φιλε μας δουλευεις ; Για την Αυστραλια ειπα οχι για Αφρικη ! Μαθε-ψαξε και μετα μιλα .

Δημοσ.

Χιουστον γουη χαβ χαντ α πρόμπλεμ, πάρε το Μηδέν και φύσαω να ξεβουλώσει γιατί η μπάλα εχάθη, συγνώμνη αν παρανόησησα 

καθώς νόμιζα ότι λέτε πόσο τρώει μια οικογένεια στην πολύπαθη Αιθιοπία με την αξία της Θόνυ Καμερουκλίτσας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...