Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βραδυ χαλασε το δικτυο του οτε με τις καταγιδες και τον ανεμο και πλεον δεν θα εχουμε ιντερνετ για μερικες μερες. Πηραμε τηλεφωνο και μας εδωσαν 500 λεπτα προς ολα τα δικτυα και 10GB για ενα μηνα.

Πηγα να ανοιξω τα δεδομενα σημερα μετα την ενεργοποιηση του δωρου και αντιλαμβανομαι οτι το ιντερνετ στο κινητο μου (lg g4) φτανει μεχρι το 3g. Ουτε 4g ουτε 4g+. Πηγαινω σε διαφορετικα σημεια και παλι δεν γινεται κατι. Βγαινω εξω μετα και παλι ομως δεν πιανει 4g. Εχω ενεργοποιησει την σιμ μου για να ειναι συμβατη με το 4g.

Τι να κανω τωρα που το εχω αναγκη;

Δημοσ.

η περιοχή σου καλύπτετε με 4g? έχεις ενεργοποιήσει το 4g? είχες ποτέ 4g σε άλλη περιοχή?

Χθες το βραδυ χαλασε το δικτυο του οτε με τις καταγιδες και τον ανεμο και πλεον δεν θα εχουμε ιντερνετ για μερικες μερες. Πηραμε τηλεφωνο και μας εδωσαν 500 λεπτα προς ολα τα δικτυα και 10GB για ενα μηνα.

Πηγα να ανοιξω τα δεδομενα σημερα μετα την ενεργοποιηση του δωρου και αντιλαμβανομαι οτι το ιντερνετ στο κινητο μου (lg g4) φτανει μεχρι το 3g. Ουτε 4g ουτε 4g+. Πηγαινω σε διαφορετικα σημεια και παλι δεν γινεται κατι. Βγαινω εξω μετα και παλι ομως δεν πιανει 4g. Εχω ενεργοποιησει την σιμ μου για να ειναι συμβατη με το 4g.

Τι να κανω τωρα που το εχω αναγκη;

Δημοσ.

Καλύπτεται η περιοχη, Πειραια μενω αλλωστε. Πριν 1 μηνα περιπου επιανε 4g παντου οπου υπηρχε αλλα τωρα δεν πιανει πουυενα.

Απο τη στιγμη που εχει τετοια δυνατοτητα το κινητο γιατι να μην την αξιοπιοιησω?

Δημοσ.

το 4g μονο αν χρησιμοποιεις mb δεν ειναι ρε παιδια? τι σκατα κανεις δεν εχει wifi σπιτι του? τοσο σημαντικο ειναι το 4g?

Δημοσ.

το 4g μονο αν χρησιμοποιεις mb δεν ειναι ρε παιδια? τι σκατα κανεις δεν εχει wifi σπιτι του? τοσο σημαντικο ειναι το 4g?

Οταν σου κοβεται το ιντερνετ επειδη υπηρχαν υλικες ζημιες στο δικτυο του οτε, τοτε χρησιμοποιεις τα megabyte και ναι τοτε ειναι σημαντικο το 4g.

δοκιμασε flight mode και ξανα βαλε το σε κανονικη λειτουργια μηπως φτιαξει

Εφτιαξε ευχαριστω.
Δημοσ.

Όχι, είναι η εξέλιξη του 3G.

(3G: 3ης γενιάς συνδεσιμότητα με τον πάροχο, 4G: 4ης γενιάς συνδεσιμότητα.)

Δημοσ.

ναι, εκτός αν ο παροχος υποστηρίζει VoLTE, στην Ελλάδα νομίζω κανείς δεν υποστηρίζει

το 4g ειναι μονο για τα mb δηλαδη;

Δημοσ.

τοτε μικρης σημασιας ειναι αμα πιανει 4g η οχι καποιος που δεν χρησιμοποιει mb στο κινητο του...χαλαει και λιγοτερη μπαταρια με 3g

Δημοσ.

τοτε μικρης σημασιας ειναι αμα πιανει 4g η οχι καποιος που δεν χρησιμοποιει mb στο κινητο του...χαλαει και λιγοτερη μπαταρια με 3g

Για κάποιους είναι μικρής σημασίας, για κάποιους άλλους δεν είναι.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ σε πολλά σημεία μετά το πρόβλημα με τις βροχές που επηρέασε μερικές γραμμές (ίσως και των κεραιών) πιάνω σε πολλά σημεία Edge αντί για 4G. Έτσι ειχα πάθει και με το μεγάλο πρόβλημα 3/08/16 που κανεις δεν ειχε ίντερνετ, για πολλές μέρες.

Δημοσ.

υπάρχουν σημεία που δεν υπάρχει 3g ενώ υπάρχει 4g το οποίο αν δεν έχεις ενεργοποιημένο δεν έχεις και ίντερνετ πολύ απλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...