green_D Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 και εγώ αυτό μόλις κοιτούσα γιατί ενδιαφέρομαι για tablet, εάν τελικά βρεθεί κάτι καλό και φθηνό.... μάλιστα alphonse, το φθηνό γράφει ότι έρχεται κατευθείαν με android 5αρια ενώ το ακριβό ότι έρχεται με 4.4 και εγγυημένη αναβάθμιση σε 5...τι να πεις Σε κάθε περίπτωση, brof εάν τελικά πάρεις κάποιο από αυτά που αναφέρεις, γράψε σε παρακαλώ πολύ εντυπώσεις (και ιδίως τυχόν προβλήματα) και για εμάς τους υπόλοιπους.Ευχαριστώ πολύ
alphonse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μπραβο μαγκια τα public... Στο google να ψάξεις όχι στο Public Να σαι φιλε μου το παρηγγειλα με αντικαταβολη και παραλαβη απο καταστημα αλλα θα παρουν... Ευχαριστω ξανα
Giorgio6392 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Έχω και εγώ εδώ και 15 ημέρες περίπου το Lenovo Tab 2 A10-70F και θα συμφωνήσω ότι είναι ένα πολύ καλό tab ,έχει γρήγορη απόκριση χωρίς κολλήματα , πολύ καλό touch , οθόνη HD . Ένα tablet τίμιο για τα λεφτά του .
Kostasspil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Κι εγω εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απ τα Lenovo. Αξιοπιστα για τα λεφτα τους
punkioraki Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ότι έχω πάρει lenovo "tablet/smartphone" βγήκαν όλα πολύ καλά . το μόνο αρνητικό αυτής της εταιρίας σε ότι έχω πάρει είναι αναβαθμίσεις της , η δεν δίνει τίποτα η αν δώσει απλά το καταστρέφει και πρέπει να καθεσε να κανείς downgrade Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2016 από punkioraki
Ekzema043 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας. Όπως και αρκετοί από ότι είδα στα παραπάνω post, έτσι κι εγώ είμαι κάτοχος του Lenovo Tab 2 A10-70F. Η χρήση που του κάνω είναι κυρίως για comics,games,internet και καμία ταινία-σειρά (κυρίως στη δουλειά) για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Το έχω περίπου ενάμιση χρόνο και δηλώνω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος απο αυτή την αγορά. Πολύ όμορφες γωνίες θέασης, αρκετά τίμια οθόνη, πολύ κάλη αυτονομία μπαταρίας (με ενεργοποιημένη την λειτουργία εξοικονόμηση μπαταρίας), πάρα πολύ ωραίος και δυνατός ήχος με την ενσωματωμένη λειτουργία Dolby Audio και γενικά όσο και να το ζοριζω δεν μου παρουσιάζει προβλήματα η κολλήματα. Value for money αγορά για μένα. 1
punkioraki Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σας. Όπως και αρκετοί από ότι είδα στα παραπάνω post, έτσι κι εγώ είμαι κάτοχος του Lenovo Tab 2 A10-70F. Η χρήση που του κάνω είναι κυρίως για comics,games,internet και καμία ταινία-σειρά (κυρίως στη δουλειά) για να περνάει ευχάριστα η ώρα. Το έχω περίπου ενάμιση χρόνο και δηλώνω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος απο αυτή την αγορά. Πολύ όμορφες γωνίες θέασης, αρκετά τίμια οθόνη, πολύ κάλη αυτονομία μπαταρίας (με ενεργοποιημένη την λειτουργία εξοικονόμηση μπαταρίας), πάρα πολύ ωραίος και δυνατός ήχος με την ενσωματωμένη λειτουργία Dolby Audio και γενικά όσο και να το ζοριζω δεν μου παρουσιάζει προβλήματα η κολλήματα. Value for money αγορά για μένα. και για μένα το είχα στα λεφτά του(64 euro το ειχα αγοράσει) από ελλάδα δεν πιστεύω να υπάρχει καν κάποιο αξιόλογο μπροστά του .
Physiciant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Που το βρήκες 64 ευρώ ενώ κανονικά έχει ~200;
punkioraki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Που το βρήκες 64 ευρώ ενώ κανονικά έχει ~200; σωστή η παρατήρηση σου μπερδεύτηκα το a7-10f ειχα παρει πριν 1.5 χρονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα