Brof Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλημέρα! Έχω στην τσέπη καμια 200αριά ευρώ, 10 πανω, 10 κάτω κ στο μυαλό κάποια lenovo tablets. Θέλω σίγουρα 10.1 οθόνη κ σίγουρα τουλάχιστον 32gb αποθήκευση γιατί διάβασα πως στην sd δεν αποθηκεύονται apps. Στη σελίδα της lenovo, στο facebook όλοι κράζουν! Βέβαια πιο πολύ τα κινητά κ το service. Ποια η γνώμη σας ή η εμπειρία σας; να είναι full hd ή δεν παίζει πολύ ρόλο; windows ή android; Ορίστε μερικά μοντέλα: Lenovo Miix 3 Lenovo Miix 300-10 Lenovo Tab 2 A10-70F Κ ένα Samsung: samsung galaxy Tab A (2016) Οποιος γνωρίζει, βοηθά παρά πολύ!! Η ίσως κάποιο άλλο μοντέλο. Αποδεδειγμένα καλό. Ευχαριστώ πολύ!!!
KNSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχω το Lenovo Tab 2 A10-70F απο τον Ιουνιο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το χρησιμοποιω για kodi, ebooks, comics και απλο browsing και ειναι καταπληκτικο με χαρακτηριστικα που δεν μπορεις να τα βρεις σε αλλες εταιριες με αυτην την τιμη ( το εψαξα πολυ τοτε). Δε νομιζω οτι δεν αποθηκευονται εφαρμογες στην sd, το θεωρω αδυνατο αν και δεν προσπαθησα να αποθηκευσω.
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τα Miix με Windows δεν είναι; Αν καταλήξεις σε Windows, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε 64ρι. Τα 32g είναι απελπιστικά λίγα.
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Όντως Αν πάρεις windows πάρε έκδοση με 64gb
Brof Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, για το Samsung που αναφέρω πιο επάνω; samsung galaxy Tab A (2016). επειδή είναι 16αρι, αν βάλω κάρτα, αποθηκεύει εφαρμογές ή μόνο φωτογραφίες κτλ; γενικά σαν tablet;
Physiciant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πήρα το Samsung πριν καμιά δεκαριά μέρες και έχω να πω ότι είναι άριστο. Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και στο Lenovo και κατέληξα σ' αυτό τελικά. Έχει τεράστια μπαταρία, δε κολλάει καθόλου, πολύ ωραία οθόνη και είναι αρκετά πιο καινούργιο απ' το Lenovo που σημαίνει ότι θα πάρει το Nougat Android ενώ το άλλο πολύ αμφιβάλλω(δεν ξέρω καν αν έχει πάρει το Marshmallow). Έχει περίπου 10-11GB διαθέσιμα απ' τα 16 για να εγκαταστήσεις εφαρμογές και σίγουρα κάποιες θα μεταφέρονται στην κάρτα μνήμης αν και εμένα δε μου χρειάζεται. Πόσες εφαρμογές θα βάλεις και χρειάζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο; Το πολύ πολύ πάρε μια κάρτα και βάλε εικόνες/ταινίες/μουσική. Ξαναλέω με την τιμή που έχει τώρα (~210 ευρώ) είναι ό,τι καλύτερο σε tablet 10"
Brof Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Γρήγορο όταν είσαι internet? Για YouTube κ σελίδες; όταν βάζεις ταινία, ικανοποιημένος; ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Ηχεία δυνατά;
Physiciant Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το πόσο γρήγορο είναι στο browsing εξαρτάται εξ ολοκλήρου απ' την σύνδεση, δεν έχει σχέση με το hardware του tablet. Ναι και τα ηχεία πολύ καλά απλά αν δεν έχεις θήκη με βάση τύπου http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=11696 (αυτή πήρα εγώ μαζί με μια ζελατίνα για την οθόνη) ..αναγκαστικά θα κρατάς το tablet και με το ένα χέρι θα κρύβεις το ένα απ' τα δύο ηχεία. Είναι ένα μείον αυτό
PantelisX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) το Lenovo Tab 2 A10-70F, που εχει ο πατερας μου, ειναι πολύ καλό, φοβερη εικονα, πολύ καλη ανταποκριση και στο touch, και στην ταχύτητα...ο ήχος δεν ειναι πολύ καλος αλλα για αυτο υπαρχουν και τα wireless ηχεια και τα ακουστικα, πως θα πουλησουν διαφορα. Επίσης φοβερη μπαταρία. Να φανταστειτε του πεταξα κατι τρελα παιχνιδια απο στο store και δεν μασησε...καλο αν ηταν και 32αρι... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από PantelisX
alphonse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ποια η διαφορα του http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-tab-2-a10-70f-tablet-101-16gb-mple/prod7720990pp/ Με http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-tab-2-a10-70f-tb2-x30f-tablet-101-16gb-mple/prod8221357pp/??? Περα τις τιμης Ευχαριστω
Physiciant Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Άμα ψάξεις τον κωδικό στο φθηνό tablet(TB2-X30F) θα δεις ότι έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά
alphonse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μαλλον Θα υπαρχει κατι που χανω, αλλα τα χαρακτηριστικα τους ειναι ολοιδια, στην σελιδα του public τουλαχιστον. Εκτος κι αν ειναι παραπλανητικα.... Μπερδευτικα κομματι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα