Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην κοινότητα. Προσπαθώ να βρω έναν εύχρηστο τρόπο ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων και το μυαλό μου πήγε σε tablet μιας και μέχρι πριν λίγο καιρό, όπου μου έσπασε εσωτερικά η οθόνη μετά από πτώση, χρησιμοποιούσα ένα Samsung Galaxy Note 8.0 Wi-Fi. Με κόστος επιδιόρθωσης στη Samsung στα 180€, όσο περίπου να πάρω ένα καινούριο tablet, η επιλογή αυτή αποκλείστηκε.

Ψάχνοντας λίγο στο internet είδα ότι για την ανάγνωση βιβλίων υπάρχουν και τα e-readers. Γι’ αυτό ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία από e-readers να μου μεταφέρει λίγο τις εντυπώσεις του. Πλεονεκτούν σε σχέση με τα tablet και αν ναι υπάρχει κάποια αξιόλογη και οικονομική πρόταση για ανάγνωση pdf (κάποια από αυτά έχουν αρκετά διαγράμματα/σχήματα και κάποια είναι σκαναρισμένες φωτογραφίες οι σελίδες του) και όχι μόνο;  

Δημοσ.

Εάν θέλεις να διαβάζεις e-books (epub, κλπ) τότε ένα e-book reader είναι μονόδρομος. Η εμπειρία διαβάσματος δε συγκρίνεται με ένα tablet, είναι η μέρα με τη νύχτα!

Εάν όμως θέλεις και PDF με διαγράμματα και εικόνες, ένα tablet θα σε βολέψει καλύτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έχω και αρκετά μυθιστορήματα τα οποία είναι κατάλληλα απ’ ότι έχω καταλάβει με τα e-reader. Αν ωστόσο καταλήξω σε tablet θέλω να είναι εφάμιλλο, αν όχι καλύτερο, με αυτό που είχα με κόστος max 200€. Καμιά καλή πρόταση;

Αν από την άλλη πάρω e-reader σκεφτόμουν κάποιο σχετικά φτηνό όπως το Pocketbook Touch Lux 3. Το έχει κανείς να μου πει αν είναι καλό ή κάποια καλή αντιπρόταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...