Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με τη Samsung Smart TV μου, ενώ βάζω να παίξω ένα βίντεο από το USB Stick με υπότιτλους και παίζει κανονικά, μετά τη μία ώρα σταματάει. Έχω δοκιμάσει και με άλλο βίντεο και κάνει το ίδιο, ενώ στο BS player και στο VLC, παίζουν κανονικά. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Το συνδεεις κατευθειαν στην τηλεοραση ή χρησιμοποιείς καλωδιο προεκτασης; εμενα μου το εκανε αυτο οταν χρησιμοποιουσα male to female usb καλωδιο καθως επεφταν τα ampere λογω της αντίστασης του καλωδιου

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με τη Samsung Smart TV μου, ενώ βάζω να παίξω ένα βίντεο από το USB Stick με υπότιτλους και παίζει κανονικά, μετά τη μία ώρα σταματάει. Έχω δοκιμάσει και με άλλο βίντεο και κάνει το ίδιο, ενώ στο BS player και στο VLC, παίζουν κανονικά. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

1 ανεφερε το μοντελο της τηλεορασης. 

2 δοκιμασες διαφορετικα βιντεο? κι εννοω  διαφορετικου τυπου --> AVI, MP4, mkv 

3 δοκιμασες διαφορετικα στικακια?  

4 εχεις βαλεις καλωδιο προεκτασης USB?  

δωσε λιγες INFO...  οχι ετσι ξερά, μια τηλεόραση Samsung δεν παιζει απο USB....???

Δημοσ.

1 ανεφερε το μοντελο της τηλεορασης. 

2 δοκιμασες διαφορετικα βιντεο? κι εννοω  διαφορετικου τυπου --> AVI, MP4, mkv 

3 δοκιμασες διαφορετικα στικακια?  

4 εχεις βαλεις καλωδιο προεκτασης USB?  

δωσε λιγες INFO...  οχι ετσι ξερά, μια τηλεόραση Samsung δεν παιζει απο USB....???

Λοιπόν το πρόβλημα το έλυσα. Έχω αναφέρει ότι το δοκίμασα και με άλλο βίντεο. 

1ον, έκανα format το στικάκι και το έκανα σε FAT32.

2ον. Έβαλα για κωδικοποίηση υποτίτλων το UTF-8

Δεν ξέρω τι από τα δύο παίζει ρόλο, πάντως μέχρι στιγμής δεν ξανά δημιούργησε πρόβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα το έλυσα. Έχω αναφέρει ότι το δοκίμασα και με άλλο βίντεο. 

1ον, έκανα format το στικάκι και το έκανα σε FAT32.

2ον. Έβαλα για κωδικοποίηση υποτίτλων το UTF-8

Δεν ξέρω τι από τα δύο παίζει ρόλο, πάντως μέχρι στιγμής δεν ξανά δημιούργησε πρόβλημα.

αν θες -απο περιεργεια, αλλα και για να μαθεις- τι απο τα 2 προκαλεσε το θεμα, απλα φορμαρισε ξανα το στικακι σε NTFS και δοκιμασε..! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...