loveisforfree Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 δε μπορω καθολου να καταλαβω με τι λογικη πουλανε κι αγοραζουν τα μεταχειρισμενα κινητα. για παραδειγμα. βλεπω το z1 compact να το δινουν σχεδον ολοι απο 150-180(!!!) ευρω. μη συζητισιμο κιολας! το συγκεκριμενο κινητο,το οποιο πλεον δεν υπαρχει πουθενα κιολας, το ειχα παρει πριν 3(!!)χρονια απο media markt 199 ευρω!! δηλαδη ελεος. και σημερα 3 χρονια μετα το πουλανε 180 χιλιομεταχειρισμενο; και το κορυφαιο ειναι που βρισκονται κι αγοραστες οπου ειλικρινα απορω πως σκεφτονται γτ 150 κι 180 ευρω δεν ειναι και κανενα μικρο ποσο και μπορεις να αγορασεις κατι ολοκαινουργιο. οκ ο πωλητης θα βαλει οτι τιμη θελει ,ο αγοραστης ειναι αυτος που καθοριζει αν η τιμη ειναι αποδεκτη ομως. αυτο που μου κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση ειναι που πουλανε ακομη τα iphone 4/4s στα 100+ κι υπαρχουν ατομα που δινουν οντως τοσα χρηματα για ενα τοσο ξεπερασμενο κινητο. απλα μου κανει εντυπωση κι αναρωτιεμαι ποια ειναι η αποψη σας πανω σε αυτο.
driverpit Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Απλά δεν ασχολούμαστε όταν ο άλλως έχει παράλογες απαιτήσεις στο θέμα τιμής. 1
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με αυτές τις αγγελίες. (Βέβαια δεν κάνει να σχολιάζουμε αγγελίες μελών) Όσο για τις τιμές που βαζουν μερικοί απλά αστείες...βλέπεις κινητά 3-4 ετών ή ταμπλέτ και να τα δίνουν όσο τα αγόρασαν τότε!!! Απλά μην ασχολείται κανείς.και εγω έτσι νευριαζα αλλά μετά επαψα να δίνω σημασία
loveisforfree Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κι ομως τα πουλανε ρε παιδια! Με ποια λογικη ενας ανθρωπος αγοραζει ενα κινητο με παραλογη τιμη; Βρισκουν και τα κανουν λοιπον!
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ε και ποιοι τα αγοράζουν; Είναι δυνατόν σε forum τεχνολογίας να αγοράζει κινητό 3-4 ετών σε τιμή που βγήκε τότε; Δεν μπορεί να κάνει μία απλή αναζήτηση να δει τι παίζει; Αν όχι καλά να πάθει τότε. 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ti ζόρι τραβας με τις τιμες που πουλάει ο αλλος δεν καταλαβαίνω
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 οκ ο πωλητης θα βαλει οτι τιμη θελει ,ο αγοραστης ειναι αυτος που καθοριζει αν η τιμη ειναι αποδεκτη ομως. αυτο που μου κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση ειναι που πουλανε ακομη τα iphone 4/4s στα 100+ κι υπαρχουν ατομα που δινουν οντως τοσα χρηματα για ενα τοσο ξεπερασμενο κινητο. απλα μου κανει εντυπωση κι αναρωτιεμαι ποια ειναι η αποψη σας πανω σε αυτο. Δεν ισχυει ακριβως το παραπανω που γραφεις να με συγχωρεις. Γιατι οπως αναφερεις οτι οντως υπαρχουν αρκετοι που πουλανε κινητα(ή μαλλον προσπαθουν να πουλησουν)σε υψηλες τιμες,ετσι υπαρχουν και (υποψηφιοι)αγοραστες που θελουν να δωσουν πολυ λιγα για μτχ κινητο.Μιλαω για περιπτωσεις πχ να πουλαει καποιος Iphone 7 ημερων και ο αλλος να του λεει οτι του δινει μεχρι 600ευρω ας πουμε. Οσο για τα iphone κακως σου κανει εντυπωση.Οι πιο πολλοι που αγοραζουν πλεον 4s το κανουν λογω του μικρου του μεγεθους σε συνδυασμο με την ποιοτητα κατασκευης που εξακολουθει να εχει.Προφανως και η χρηση του ειναι περιορισμενη αλλα βλεπεις ειναι και τα πιο φθηνα μηλοτηλεφωνα που μπορει να αγορασει καποιος αρα δεν ειναι παραλογο. Ενταξυ για Iphone 4ρι βασικα ειναι λιγο παραλογο αν οντως καποιος εξακολουθει και αγοραζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα