Krin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους . Ένας φίλος μου ζητάει βοήθεια για μια ASUS GTS 250 1GB την οποία αγόρασε μεταχειρισμένη (ως λειτουργική) αλλά δυστυχώς του παρουσιάζει γραμμές στο bios και στο λειτουργικό (windows xp , vista έχει δοκιμαστεί σε αυτά τα δύο) δεν μπορούν να περαστούν οδηγοί. Πιο αναλυτικά κατα την εκκίνηση εμφανίζονται τα αλαμπουρνέζικα της φωτογραφίας και στο bios οι γραμμές της φωτογραφίας . Στα windows δεν εμφανίζονται γραμμές αλλά δεν μπορούν να περαστούν οι οδηγοί γιατί εμφανίζεται μήνυμα οτι δεν υπάρχει η αντίστοιχη κάρτα ή συμβατή κάρτα , παρόλο που η κάρτα φαίνεται στη διαχείριση συσκευών κανονικά. Η κάρτα είναι νεκρή ή με κάποιο τρόπο μπορεί να επιδιορθωθεί ; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τουςπροκαταβολικά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εμένα μου έκανε κάτι τέτοια λίγο καιρό πριν τα φτύσει εντελώς πάντως.. Νταξ ήταν και παλιά (radeon 4870 hd 512mb)
Sheogorath Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μόνο ψήσιμο με πιστολάκι μαλλιών ή σταθμό θερμού αέρα. Αρνητική αξιολόγηση έβαλες στο "φιλαράκι", να ξέρουμε και εμείς?
tolisrx8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους . Ένας φίλος μου ζητάει βοήθεια για μια ASUS GTS 250 1GB την οποία αγόρασε μεταχειρισμένη (ως λειτουργική) αλλά δυστυχώς του παρουσιάζει γραμμές στο bios και στο λειτουργικό (windows xp , vista έχει δοκιμαστεί σε αυτά τα δύο) δεν μπορούν να περαστούν οδηγοί. Πιο αναλυτικά κατα την εκκίνηση εμφανίζονται τα αλαμπουρνέζικα της φωτογραφίας και στο bios οι γραμμές της φωτογραφίας . Στα windows δεν εμφανίζονται γραμμές αλλά δεν μπορούν να περαστούν οι οδηγοί γιατί εμφανίζεται μήνυμα οτι δεν υπάρχει η αντίστοιχη κάρτα ή συμβατή κάρτα , παρόλο που η κάρτα φαίνεται στη διαχείριση συσκευών κανονικά. Η κάρτα είναι νεκρή ή με κάποιο τρόπο μπορεί να επιδιορθωθεί ; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τουςπροκαταβολικά. δοκιμασε με το msi afterburner(η αντιστοιχο) να κανεις underclock,ισως βοηθησει. Αλλιως εαν δεν βαριεσαι στον φουρνο,αλλα προσεχε γιατι μετα πρεπει να τον καθαρισεις καλα... η πιστολακι μαλλιων.Εαν μπορεις δες βιντεο στο youtube... Βασικα θα σου προτεινα να ζητησεις τα λεφτα σου πισω...
KNSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Οχι στον φουρνο, μετα ειναι ακαταλληλος για χρηση. Καλυτερα πιστολακι. Ακομα καλυτερα τα λεφτα σου πισω. 2
Krin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους. Δεν επιχειρώ το ψήσιμο και δεν το προτείνω και στο φίλο μου καθώς είναι άπειρος . Η συναλλαγή ήταν εκτός insomnia και ο πωλητής κάνει τον αμερικάνο τώρα (στο λειτουργικό η κάρτα δουλεύει δήθεν , είχες δικιά σου χαλασμένη και θες να την πασσάρεις σε μένα κλπ) . Αν το προσπαθήσουμε με το πιστολάκι πόση ώρα περίπου πρέπει να τη ζεστάνουμε ; Θα μπορούσε να έχει corrupted bios και αν περαστεί νεο να φτιάξει; Δεν είναι όντως περίεργο που στα windows δεν εμφανίζει τις γραμμές ή κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από την εγκατάσταση του οδηγού βέβαια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα