Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα αγοράσα μια wireless card για το pc μου που κουμπώνει πάνω σε pci και κάθε φορά που ανοίγω το pc πριν να μπει στα Windows μου κολλάει. Έχω τη z68x-ud3p.Όταν τη βγάλω λειτουργεί κανονικα. Μήπως δεν τη σηκώνει ή μήπως έχει κάποια ρύθμιση το bios που πρέπει να κάνω; Ασχολούμαι γενικά αλλά δεν γνωρίσω και πολλά. Το bios πάντως δεν το έχω ανανεωσει πότε. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Δοκίμασε και στη 2η pci. Ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Το τροφοδοτικο ειναι το psu pcp&c 750w silencer cf s75cf-eu . Το εβαλα και στις δυο θεσεις αρκετες φορες.

Δημοσ.

Αλλάζεις τροφοδοτικό άμεσα φίλε μου. Πόσο χρόνια το έχεις? Καμμια 10ετία?

Αν δεν φταίει το τροφοδοτικό τότε το πρόβλημα το έχει η κάρτα. Αν μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα σε κάποιο pc γνωστού σου.

Δημοσ.

Αλλάζεις τροφοδοτικό άμεσα φίλε μου. Πόσο χρόνια το έχεις? Καμμια 10ετία?

Αν δεν φταίει το τροφοδοτικό τότε το πρόβλημα το έχει η κάρτα. Αν μπορείς να δοκιμάσεις την κάρτα σε κάποιο pc γνωστού σου.

Δεν μου έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό μέχρι στιγμής αλλα σίγουρα θέλει αλλαγη κάποια στιγμή. Το περίεργο είναι ότι βάζω κάτι το οποίο είναι περιφερικο. Δεν είναι ότι βάζω κάποια κάρτα γραφικών ή κάτι που να εχει πολλες απαιτήσεις. Αυτό με παραξενεύει περισσότερο
Δημοσ.

Πρέπει να προκαλέσει πρόβλημα για να το αλλάξεις? Τότε θα είναι αργά. Αφού η κάρτα είναι pci δεν είναι περιφερειακό αλλά εσωτερικό. Δεν χρειάζεται να βαλεις καποιο part που να έχει απαιτήσεις. Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι στα όρια του. Πρέπει να τσεκάρεις όπως έγραψα σε άλλο μηχάνημα. Αν και εκεί κολλάει τότε προφανώς την γυρίζεις πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...