Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα το έψαχνα περισσότερο(ειδικά αφού δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς καινούριου). Έξι χρόνια δεν είναι απαραίτητα πολλά(άσχετα αν έτσι μας μαθαίνουν οι εταιρείες για να αυξάνουν τις πωλήσεις τους). Ούτε χρειάζεται ο καθένας τις σούπερ νέες δυνατότητες που εμφανίζονται κάθε τόσο(και προωθούνται για τον ίδιο λόγο). Την προηγούμενη μου συσκευή την είχα 9 χρόνια και λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός της μπαταρίας που κάποια στιγμή χρειάστηκε ν' αλλάξει. Ακόμη και τώρα λειτουργεί εκτός του gps που φαίνεται να έχει βλάβη. Και δεν είναι η μόνη.

Ούτε πρέπει να βασίζεσαι στη διάγνωση που γίνεται εδώ από άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στη συσκευή(ακόμη και αν τελικά έχουν πέσει μέσα) και ότι γνωρίζουν είναι ότι πληροφορίες έχεις δώσει εσύ. Βέβαια θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο στο google για παρόμοια προβλήματα(ίσως και για άλλες samsung συσκευές αν δεν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο) για διάφορες λύσεις που ίσως βοηθήσουν. Στην τελική το πας και στο service ώστε να επιβεβαιώσεις ότι είναι θέμα hardware και δεν μπορεί να διορθωθεί αλλιώς. Αν πάλι είναι θέμα software και αυτοί σου περάσουν εκ' νέου τη ρομ και να πληρώσεις(αν πληρώσεις) δε θα είναι πολλά, γύρω στα 15€ θα είναι.

Δημοσ.

Hard brick = rip κινητό...

υπάρχουν περιπτώσεις που τα επαναφέρουν ειδικά συσκευές με soc της qualcomm που τα βλέπει ο υπολογιστής ακόμα και χωρίς μπαταρία.... και μέσω adb με εντολές μπαίνει σε fastboot mode

Δημοσ.

6 χρονια δεν ειναι πολλα για κινητο?Μα σοβαρα τωρα..

Δυστηχως μαλλων πρεπει να το παρεις αποφαση πως σε αφησε και εδω που τα λεμε, και τυχερος ησουν που κρατησε τοσο.

Εαν δεν υπαρχουν χρηματα παιρνεις dumbphone στο 15ευρω.

Δημοσ.

Πρώτον ποιος σας είπε ότι είχα πάρει το κινητό μόλις βγήκε. Μάιο του 2013 το είχα αγοράσει καινούριο.

Επίσης έχω ένα xperia x8 που δουλεύει κανονικότατα. Και μέχρι και το στρατιωτικό μου έβγαλα με αυτό και είναι και ο λόγος που έχει γρατζουνιές στην οθόνη του. Κατά τα άλλα δουλεύει απροβλημάτιστα... ακόμα και η μπαταρία του που την είχα όλη μέρα με το καλώδιο της φόρτισης. Και 10 χρόνια να ήταν... τι θα πει ότι πρέπει να χαλάσει.

Αν το κινητό δεν περάσει από υγρασίες κτλ γιατί δηλαδή πρέπει να χαλάσει. Αν έχει κάτι ημερομηνία λήξης βγάλ'το και πες να ξέρεις το πολύ τόσο καιρό θα δουλεύει. Και θα μου πείτε οκ, αλλά οι εταιρείες έτσι δουλεύουν κτλ. Γιατί να δουλεύουν έτσι;

Το αν κάποιος πάει να πάρει το καινούριο κινητό της εκάστοτε εταιρείας είναι καθαρά δικό του θέμα πιστεύω και δεν το κάνει επειδή το παλιό του χάλασε. Και εγώ αν είχα τη δυνατότητα θα είχα αλλάξει κινητό νωρίτερα δεν αντιλέγω. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Δεν μιλάμε για λάθος στο λογισμικό (που με αυτόν τον τρόπο τις περισσότερες φορές σε υποκινούν να πας σε νέα συσκευή)... εγώ τώρα γιατί να ξαναπάρω samsung αφού το κινητό μου τα έφτυσε ακόμα και μετά από τόσο καιρό; Πείτε μου ένα λόγο; Και μη μου πείτε γιατί έχει τα καλύτερα κινητά κτλ, γιατί το bloatware τους πηγαίνει σύννεφο.

Το "συγχωρεμένο" από την πρώτη μέρα το είχα ρουτάρει και λίγο μετά που κυκλοφόρησε η 4.1.2 που ήταν ένα πρόβλημα και μισό του είχα βάλει custom rom. 

Ας κλείσει το θέμα... ότι πούμε από εδώ και πέρα λογικά θα είναι άσχετο με το λόγο που το άνοιξα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...