aggelos87 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Όλα κομπλέ τελικά με τον υπολογιστή! Δεν τον έχω φορτώσει ακόμα πράμα αλλά έως τώρα είναι ταχύτατος και σχεδόν αθόρυβος Για κάποιον που δεν έχει εξειδικευμένες απαιτήσεις νομίζω οτι είναι ότι πρέπει 1-2 απορίες έχω μόνο: * Όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν ακούω τίποτα, εννοώ αυτό το χαρακτηριστικό μπιπ! Δεν θα έπρεπε να ακούω κάτι; Πάνω στην μητρική έχει μια υποδοχή "Chassis Intrusion and Speaker Header" αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή και αν όντως είναι που την συνδέω! *Μέχρι τα Χριστούγεννα λέω να αγοράσω και μια κάρτα γραφικών για να παίζω και κανα παιχνιδάκι, καμιά πρόταση υπάρχει; Δεν βάζω χρηματικό περιορισμό, κάτι που ούτε να είναι υπερβολή για το μηχάνημα αλλά ούτε και λίγο. Θέλω πάντως να παίξω Rise of the tomb raider! (Έστω και με ρυθμίσεις για χαμηλότερης ποιότητας γραφικών)
SpirosZ68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Όλα κομπλέ τελικά με τον υπολογιστή! Δεν τον έχω φορτώσει ακόμα πράμα αλλά έως τώρα είναι ταχύτατος και σχεδόν αθόρυβος Για κάποιον που δεν έχει εξειδικευμένες απαιτήσεις νομίζω οτι είναι ότι πρέπει 1-2 απορίες έχω μόνο: * Όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν ακούω τίποτα, εννοώ αυτό το χαρακτηριστικό μπιπ! Δεν θα έπρεπε να ακούω κάτι; Πάνω στην μητρική έχει μια υποδοχή "Chassis Intrusion and Speaker Header" αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή και αν όντως είναι που την συνδέω! *Μέχρι τα Χριστούγεννα λέω να αγοράσω και μια κάρτα γραφικών για να παίζω και κανα παιχνιδάκι, καμιά πρόταση υπάρχει; Δεν βάζω χρηματικό περιορισμό, κάτι που ούτε να είναι υπερβολή για το μηχάνημα αλλά ούτε και λίγο. Θέλω πάντως να παίξω Rise of the tomb raider! (Έστω και με ρυθμίσεις για χαμηλότερης ποιότητας γραφικών) Μεχρι 130 ευρω πας σε RX 460 2GB. Ακριβοτερη 460 δεν συμφερει να βαλεις γιατι θα ειναι πεταμενα λεφτα. Μεχρι τοτε θα εχουν κυκλοφορησει και οι GTX1050/1050ti οι οποιες προβλεπεται να ειναι αισθητα δυνατοτερες απο την 460 και σιγουρα καλυτερη επιλογη μια που η 460 ειναι εντελως οριακη για σοβαρο gaming. Αναμενουμε τιμες για να δουμε τι θα αξιζει περισσοτερο. 2
Kostas.karras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 * Όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν ακούω τίποτα, εννοώ αυτό το χαρακτηριστικό μπιπ! Δεν θα έπρεπε να ακούω κάτι; Πάνω στην μητρική έχει μια υποδοχή "Chassis Intrusion and Speaker Header" αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή και αν όντως είναι που την συνδέω! *Μέχρι τα Χριστούγεννα λέω να αγοράσω και μια κάρτα γραφικών για να παίζω και κανα παιχνιδάκι, καμιά πρόταση υπάρχει; Δεν βάζω χρηματικό περιορισμό, κάτι που ούτε να είναι υπερβολή για το μηχάνημα αλλά ούτε και λίγο. Θέλω πάντως να παίξω Rise of the tomb raider! (Έστω και με ρυθμίσεις για χαμηλότερης ποιότητας γραφικών) * Αν δεν εχεις συνδεμενο buzzer λογικο ειναι να μην ακους κατι.. *Ανεμενε 1050-1050 τι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα