Προς το περιεχόμενο

[Κάρτα μνήμης] SAMSUNG EVO+ 64GB MicroSDXC Class 10 UHS-I ~13,5€ (Zapals) [ΤΕΛΟΣ]

kek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ξερετε οτι η samsung δεν δινει απευθειας εγγυηση και ειναι υπευθυνος ο πωλητης για την αντικατασταση σε περιπτωση ελλατωματος. Αρα ουσιαστικα ΔΕΝ εχει εγγυηση. Μου ετυχε προσφατα με μια 64αρα evo . Αγορασμενη απο το gearbest μετα απο 10 μηνες παρεδωσε πνευμα. Τωρα μου δινουν 3! δολλαρια μονο ..

Ισχυει αυτο;! Ασε τι λεει ο κινεζος..η samsung τι λεει;

http://www.samsung.com/uk/support/warranty/support_warranty.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Οπως εγραψαν σε αλλο θεμα πριν λιγες μερες, ατομα που εχουν ξαναψωνισει απο το μαγαζι, κανουν 35-45 μερες οι αποστολες του!

• Like 1

Παρέλαβα πριν 2 μέρες. Η κάρτα είναι γνήσια samsung.

Η παραγγελία έγινε 9/10.

13/10 μου είπαν ότι την παρέδωσαν στον συνεργάτη τους που κάνει τις αποστολές.

Η αποστολή από αυτόν έγινε 25/10 (!!!)

Παραλαβή 3/11.

Τέλος καλό, όλα καλά και η καρτουλα super.

Απαραδεκτοι ειναι για μαγαζι

Απο Μογγολους παραγγελνεις απο το ebay και ερχεται στο μηνα το περισσοτερο

και με χελωνα να ερχοταν θα ειχε φτασει

9/10 παρηγγειλα και ακομα τιποτα

το tracking λεει οτι ειναι στο αεροπλανο απο 20/10

Παιδιά, παρήγγειλα κι εγώ από τον πωλητή eBay που αναφέρεται μέσα στο τόπικ

http://www.ebay.com/itm/331651939770?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

, μου ήρθε σήμερα, αλλά όταν δοκιμάζω τον κωδικό που έχει στο ασημί στο link για την γνησιότητα που βάλατε πιο πριν μου βγάζει στο παραθυράκι (μετά από google translate)

"Sorry, the number system you entered is not recognized. Please contact your dealer."

Δοκίμασα και τους 18 αριθμούς χύμα τον ένα μετά τον άλλον αλλά και ανά ομάδες, 5+5+4+4

Χμμμ.. Δεν την έχω ανοίξει ακόμα την καρτούλα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Οι κάρτες που έχετε παραλάβει από των πωλητή του ebay (όσοι πήρατε) είχαν όλες αυτοκόλλητο με κωδικό γνησιότητας;

Σε μένα θυμάμαι ότι είχε, αλλά δεν θυμάμαι αν είχε κωδικό πάνω. Είχε ιριδίζον αυτοκόλλητο.

Αν και που πριν κάποιες βδομάδες που το τσέκαρα σταμάτησε να πουλάει σε καλή τιμή την evo + 64gb που είχε, δεν ξέρω αν τις ξαναέβαλε τώρα.

• Like 1

Έχουμε και λέμε:

Crystal disk

post-86058-0-04092400-1481667340_thumb.png

και H2testw

Writing speed: 18.5 MByte/s
Reading speed: 27.4 MByte/s

Warning: Only 122513 of 122606 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 18.5 MByte/s
Reading speed: 27.4 MByte/s
H2testw v1.4

Οι ταχύτητες μάλλον είναι νορμάλ γιατί η κάρτα είναι στηνυποδοχή SDcard του λαπτοπ με αντάπτορα, και μάλλον ο controller δεν είναι και ό,τι πιό γρήγορο έχω σε θύρα. Δυστυχώς δεν έχω usb3 card reader να δοκιμάσω. Πέρα από αυτό, υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να με βάλει σε υποψίες; Είναι 128αρα Evo+.

Δεν βλέπω να απαντάει κανένας αλλά αφού η χωρητικότητα επιβεβαιώθηκε και με τα αρχεία που έγραψα στην κάρτα πιστεύω είμαστε οκ.

Είσαι μια χαρά :) Το write σαν ταχύτητα είναι κάπου εκεί που δείχνει, το read απλά είναι μεγαλύτερο στην evo + που δεν το πιάνεις λόγο θύρας λογικά.

• Like 1

Ναι κι εμένα νορμάλ μου φάνηκαν οι ταχύτητες. Η κάρτα δεν είχε κανένα αυτοκόλλητο γνησιότητας με σκρατς και κωδικούς όπως οι άλλες που αναφέρθηκαν. Μπορεί να έχει να κάνει με την version της κάρτας, όπως είπα πήρα την 128 με τον αντάπτορα. Αλλά η συσκευασία δεν έδειχνε καθόλου fake. Εκτός από την ποιότητα του χαρτιού και την συναρμογή, είχε και ανάγλυφα γράμματα όπως αναμενόταν.

Θα τον ξανατιμήσω και για φλασάκι στο μέλλον.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...