Thanasis159 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγώ να προβληματιστώ που έκανα την παραγγελία στις 11/10 και δεν έχω λάβει ακόμα mail ότι έγινε shipped; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ κάπου εκεί την έκανα αλλά ακόμα δεν την έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τους έπεσαν φαίνεται κάμποσες παραγγελίες από insomniacs & δεν προλαβαίνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Από 9/10 και ακόμη τπτ. Σε email μου απάντησαν " Your parcel was sent to our carrier on Oct 13 ,there will be an emial of delivery info sent to you soon after updated by the carrier. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 .. τελικα καρα μουφα.... ειναι κατω απο 20gb και ταχα μου ηταν δοκιμασμενος ο τυπος... μαλλον ξεκινησε να πουλαει μουφα. προσωχη σε οσους μπορει να εχουν αγορασει. Πιο πολύ για fat32 format μου φαίνεται παρά για μουφα. Προσωπικά έχω κλείσει πλέον πάνω από 12 κάρτες από τον τύπο, όλες αυθεντικότατες χωρίς προβλήματα. Την τελευταία την παρέλαβα πριν 1 βδομάδα. Βέβαια δεν του βγάζω το αλάνθαστο ή ότι ίσως να μην έκανε λαμογιά σε σένα, αλλά εμένα σε 12 παραγγελίες δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 @iakoboss7, Δές την λίγο με το MiniTool Partition Wizard εδώ (είναι δωρεάν) http://www.minitool.com/partition-manager/partition-wizard-home.html Σαν θέμα partitioning, file system μου φαίνεται και μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasis159 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Εγώ να προβληματιστώ που έκανα την παραγγελία στις 11/10 και δεν έχω λάβει ακόμα mail ότι έγινε shipped; Και για να κάνω quote τον εαυτό μου, χθες το βράδυ έλαβα mail ότι έγινε shipped! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Πιο πολύ για fat32 format μου φαίνεται παρά για μουφα. Προσωπικά έχω κλείσει πλέον πάνω από 12 κάρτες από τον τύπο, όλες αυθεντικότατες χωρίς προβλήματα. Την τελευταία την παρέλαβα πριν 1 βδομάδα. Βέβαια δεν του βγάζω το αλάνθαστο ή ότι ίσως να μην έκανε λαμογιά σε σένα, αλλά εμένα σε 12 παραγγελίες δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. αντιγραφω τωρα πιο μικρα αρχεια για να την γεμισω και θα ενημερωσω, ισως οντως να ειναι λογο fat32 (την διαμορφοση την εκανε το android). θα κοιταξω στο twrp αν εχει επιλογες για διαμόρφωση. @iakoboss7, Δές την λίγο με το MiniTool Partition Wizard εδώ (είναι δωρεάν) http://www.minitool.com/partition-manager/partition-wizard-home.html Σαν θέμα partitioning, file system μου φαίνεται και μένα. το δοκιμασα το εργαλειο, δεν την βλεπει διοτι την εχω στο κινητο και συνδεετε μεσω MTP στο pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 αντιγραφω τωρα πιο μικρα αρχεια για να την γεμισω και θα ενημερωσω, ισως οντως να ειναι λογο fat32 (την διαμορφοση την εκανε το android). θα κοιταξω στο twrp αν εχει επιλογες για διαμόρφωση. Το καλύτερο είναι να την διαμορφώσεις σε υπολογιστή και να το κάνεις από εκεί NTFS. Τώρα κάποια κινητά δεν τις αναγνωρίζουν σε NTFS με ένα απλό search θα βρεις πολλούς τρόπους με root ή χωρίς root που ενεργοποιούν αυτό το πράγμα για να αναγνωρίζονται (σε περίπτωση που έχεις πρόβλημα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 οντως παιδια... συγνωμη για την αναστάτωση, την πατησα σαν πρωταρης το filesystem φταιει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ο πιο αξιόπιστος πωλητής του ebay μην λέτε ότι θέλετε μερικοί. Άκου μουφα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά μία βοήθεια. Μου ήρθε η κάρτα από εδώ. http://www.ebay.com/itm/331651939770?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Την έκανα από τον υπολογιστή διαμόρφωση σε NTFS. Το xiaomi redmi note 3 δεν την αναγνώρισε. Σαν να μην υπήρχε. Την ξαναβάζω στον υπολογιστή να την διαμορφώσω σε κάτι άλλο και τώρα δεν την βλέπει ούτε ο υπολογιστής. Ούτε με adapter ούτε και με στικάκι usb... Πάει η κάρτα? Για να μην ξοδεύω και το χρόνο σας, στην προσπάθεια μου να την βγάλω από τον adapter, με μία απλή κίνηση και χωρίς να βάλω ιδιαίτερη δύναμη έγινε το παρακάτω... Τι να πω, μάλλον έπεσα σε ελαττωματική. Δεν ήταν η μέρα μου σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Χέρι ψαλίδι έχεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 γιατι ανοιξες τοσο ποντια την συσκευασια οταν πανευκολα την κοβεις εκει που δειχνει? μπορει και να την ζορισες στο ανοιγμα ετσι οπως το βλεπω εγω... η απλα ησουν ατυχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά μία βοήθεια. Μου ήρθε η κάρτα από εδώ. http://www.ebay.com/itm/331651939770?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Την έκανα από τον υπολογιστή διαμόρφωση σε NTFS. Το xiaomi redmi note 3 δεν την αναγνώρισε. Σαν να μην υπήρχε. Την ξαναβάζω στον υπολογιστή να την διαμορφώσω σε κάτι άλλο και τώρα δεν την βλέπει ούτε ο υπολογιστής. Ούτε με adapter ούτε και με στικάκι usb... Πάει η κάρτα? Για να μην ξοδεύω και το χρόνο σας, στην προσπάθεια μου να την βγάλω από τον adapter, με μία απλή κίνηση και χωρίς να βάλω ιδιαίτερη δύναμη έγινε το παρακάτω... Τι να πω, μάλλον έπεσα σε ελαττωματική. Δεν ήταν η μέρα μου σήμερα... Την άνοιξες με τα δόντια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις