Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι Κινέζοι σίγουρα βγάζουν άκρη μ' αυτό: https://support-cn.samsung.com/product_validation/productverification/card_memory.html

Εγώ που δεν είμαι ούτε κάνω τον Κινέζο, δεν έβγαλα άκρη.

Αν θες όμως να ελέγξεις αυτά που κυρίως ενδιαφέρουν, χωρητικότητα & ταχύτητα, υπάρχουν τα γνωστά H2testw & CrystalDiskMark.

• Like 1
Δημοσ.

Οι Κινέζοι σίγουρα βγάζουν άκρη μ' αυτό: https://support-cn.samsung.com/product_validation/productverification/card_memory.html

Εγώ που δεν είμαι ούτε κάνω τον Κινέζο, δεν έβγαλα άκρη.

Αν θες όμως να ελέγξεις αυτά που κυρίως ενδιαφέρουν, χωρητικότητα & ταχύτητα, υπάρχουν τα γνωστά H2testw & CrystalDiskMark.

εισαι ωραιος! με παίδεψε λιγο με τα κινεζικα αλλα ναναι καλα το google translate.

αυτο εβγαλε για οποιον τον ενδιαφέρει: Product Verification Success! Thank you for buying genuine Samsung products.

μιλαω για του ebay...

Δημοσ.

Thanks.

Για λέγε τώρα, τι συμπλήρωσες στα 4 πεδία;

1. Full name

- Λογικά το όνομα σου ;)

2. phone

- Εδώ λέει ότι θέλει τηλ. νούμερο Κίνας. Έβαλα ένα τυχαίο που βρήκα, αλλά τίποτα.

3. mailbox

- Κάποιο ισχύον email σου;

4. Codes

- Εδώ έβαλα ενα 10ψήφιο κωδικό που υπάρχει στη χρυσή ταμπέλα, πανω από τα κινέζικα.

Αυτές τις οδηγίες τις είδα στο τέλος της περιγραφής της κάρτας του Zapals της προσφοράς. Τις έχω δει & σ' άλλους πωλητές. Κάθε φορά όμως που δοκίμασα, πάντα μου πετάει ένα παραθυράκι στα κινέζικα, που δεν το μεταφράζει το google translate. Μάλλον θα λέει ότι κάτι συμπλήρωσα λάθος.

Για πες λοιπόν τι κάνω λάθος εσύ που τα κατάφερες.

Δημοσ.

1 ονομα και επωνυμο
2 πραγματικο τηλεφωνο με κωδικο χωρας μπροστα
3 πραγματικο mail (δεν μου ηρθε κατι)
4 τον κωδικο φυσικα που ειναι 18ψηφιος, ειναι στο "σκρατς".

αργει να βγαλει το αποτελεσμα (σοβαρα παιζει να εκανε μισο λεπτο), σαν να ειχε κολλησει εμοιαζε. αυτο ουσιαστικα ειναι ενα μικρο παραθιρακι που εχει κινεζικα και το "ΟΚ".

οταν το βγαλει μπορεις να το επιλεξεις με το ποντικι και να πατησεις ctrl & c για να το αντιγραψεις και να το βαλεις στο google translate.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλο δείχνει τότε το Zapals για κωδικό.

Ποιο είναι & πού βρίσκεται αυτό το "σκρατς" με τον 18ψήφιο κωδικό;

Δημοσ.

Του Zapals που πήρα είναι ακριβώς έτσι.

Photo όταν την άνοιξα:

post-390689-0-50244100-1476390559_thumb.jpg

Ποιο λες "σκρατς" & πού είναι ο 18ψήφιος;

Δημοσ.

Ααα... τώρα το κατάλαβα!

Μετά το σκρατσοξυστό, βρήκα τα 18 ψηφία. Τα πέρασα όλα τα 4 πεδία από την αρχή, αλλά πάλι μου πέταξε ένα παραθυράκι που έγραφε κάτι αμετάφραστες κινεζιές που στο τέλος είχαν ημερομηνία-ώρα της καταχώρισης.

Κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη εσύ που τα πας καλά με τα κινέζικα (!), πέρνα τον κωδικό & πες μου τι βγάζει.

77214 41810 2705 7510

Δημοσ.

Thanks.

Είναι η ημερομηνία-ώρα που μου εμφάνισε μετά τα κινέζικα όταν έκανα την καταχώριση του 18ψήφιου. Την έκανε registration, άρα είναι original.

Δημοσ.

Έτσι είναι. Χρειάζονται ακόμα να φάνε μπόλικα ψωμιά για να φτάσουν τους παλιούς παίχτες, αλλά ξεκίνησαν καλά & πρωτότυπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...