iakoboss7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 το οτι οι μερες ειναι οι μισες ξερω εγω δεν το κοιτατε ε?φυσικα υπαρχουν και αλλα επιχειρήματα αλλα δεν υπαρχει λογος να πω παραπανω αφου η πρωτη πρόταση φτανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το aliexpress εχει πολυ καλυτερη ασφαλεια αγορων απο το ebay.Ωωωω τι σ είπε iakoboss!!! Πέρα από την πλάκα εγώ αντί για ebay προτιμώ alixpress όπως λέει ο φιλος,δεν με μοιάζουν οι μέρες ας κάνει οσο θέλει να έρθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 δεν μιλαω για το shipping time στελιο, αλλα για τις μερες προστασιας, 60 μερες δινει το ali ενω το paypal 180. τι μισες ειπα... 1/3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αυτό ναι Είναι ένα μεγάλο μείον οι μέρες προστασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ακολουθεί of-topic iakoboss7, μάλλον δεν τα ξέρεις πολύ καλά. Διάβασε τους όρους εγγύησης του ali. Στις 60 μέρες που γράφεις εγγυώνται ότι θα παραδοθεί οποιαδήποτε παραγγελία (κάτι που νομίζω δεν εγγυάται το eBay - πολύ σπάνια αγοράζω πια από εκεί), γιατί συνήθως παραδίδονται νωρίτερα. Το περιθώριο για dispute που δίνουν είναι +15 μέρες από την παράδοση της παραγγελίας. Αν δηλ.παρέλαβες σε 30 μέρες κι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έχεις περιθώριο ακόμη 15, δηλ. 45 (όχι 60) από τότε που παρήγγειλες. Αν δεν παρέλαβες (ή παρέλαβες) στις 60, πάλι +15 (άρα 75). Ε, αν δεν ανοίξεις dispute στις +15, ας πρόσεχες... είσαι ξεχασιάρης & δεν θα σου φτάνουν ούτε οι 180 του PayPal! Στα περισσότερα dispute που άνοιξα στο PayPal, τους κυνηγούσα για να πάρω τα λεφτά μου. Έπρεπε να είμαι συνέχεια στον υπολογιστή για να εξηγώ & να παζαρεύω. Σε όσα άνοιξα στο Ali έγινε refund σε dt, γράφοντας μόνο το dispute στην αρχή & χωρίς μα-μου από τους πωλητές στη συνέχεια. Φιλικά τα όσα έγραψα στο of-topic, μην παρεξηγηθούμε δίχως λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ένα θετικό που έχει το Ali είναι πως μπορείς να δεις τις αξιολογήσεις και φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι αγοραστές για το συγκεκριμένο προϊόν που σε ενδιαφέρει.Έχω πάρει την συγκεκριμένη κάρτα από Ali σε 16GB 32Gb και μου ήρθε σε 8 μέρες με tracking number. Αν είναι γνήσια του ζαπαλ αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Παρηγγειλα κι εγω μια για το νεο κινητο γιατι η 32 αρα δε φτανει Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actionmarata Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 οι κάρτες από το zapals δεν έχουν αντάπτορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxa055 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πήρα και εγώ μία. Ευχαριστώ OP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 +1 και από μένα. Ευχαριστώ TS ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μιας και την είχα παραγγείλει από 23/9 μου ήρθε σήμερα. Σε test που έκανα με το crystaldiskmark μου έβγαλε τα παρακάτω αποτελέσματα (adaptor samsung (δεν είχε μέσα) και το card reader του laptop μου): CrystalDiskMark 5.2.0 © 2007-2016 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.info/ ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 bytes/s [sATA/600 = 600,000,000 bytes/s] * KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytes Sequential Read (Q= 32,T= 1) : 22.309 MB/s Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 10.406 MB/s Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 6.407 MB/s [ 1564.2 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 2.065 MB/s [ 504.2 IOPS] Sequential Read (T= 1) : 23.278 MB/s Sequential Write (T= 1) : 10.905 MB/s Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 5.586 MB/s [ 1363.8 IOPS] Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 1.654 MB/s [ 403.8 IOPS] Test : 1024 MiB [H: 19.4% (11.6/59.6 GiB)] (x5) [interval=5 sec] Date : 2016/10/10 12:50:16 OS : Windows 10 Professional [10.0 Build 14393] (x64) Το θέμα είναι ότι δεν θεωρώ αντιπροσωπευτικά τα αποτελέσματα μου καθώς και στην samsung evo+ 64gb που είχα πάρει και εγώ από το ebay και αποδείχτηκε αυθεντική τα ίδια νούμερα παίρνω οπότε οι χαμηλές ταχύτητες μάλλον οφείλονται στο card reader. Δεν έχω άλλο μέσο να την δοκιμάσω Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από mouxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Έχω πάρει την samsung evo+ 32GB απο aliexpress(samsung AE store) και σε moto g3 έχω τα εξής: Read: 29MB/s Write:15MB/s Οι κάρτες κλάσης 10 (uhs-1, uhs-3 ) περιορίζονται μόνο απο τον εκάστοτε sd controller του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πηρα και εγω μια. Ελπιζω αυτη τη φορα να μην ειναι παλι φολα!! Παντως φαινεται να ειναι γνησια, για να δουμε. Thanks TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Μιας και την είχα παραγγείλει από 23/9 μου ήρθε σήμερα. Σε test που έκανα με το crystaldiskmark .. Δεν έχω άλλο μέσω να την δοκιμάσω Κανε ενα μικρο κοπο φιλε και τρεξε τεστ μεγεθους, να δουμε καταρχας αν ειναι σωστη χωρητικοτητα, που ειναι η κλασσικη παγιδα στα fakes: Για full τεστ (αλλα χρονοβορο, θα παρει ωρες!), το H2testw http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml Για το πιο γρηγορο τεστ που πιανει τα περισσοτερα fakes, το RMPrepUSB, επιλογη “Quick Size Test”: http://www.rmprepusb.com/documents/release-2-0 Για full τεστ αλλα ενδιαμεσο σε χρονο, δηλ. με παρομοια μεθοδο σαν το H2testw, αλλα πιο γρηγορο (ειναι απο το RMPrepUSB που τρεχει αυτονομα και portable) http://www.rmprepusb.com/tutorials/-fake-usb-flash-memory-drives#TOC-Downloads Πες μας αν ειναι οκ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Κανε ενα μικρο κοπο φιλε και τρεξε τεστ μεγεθους, να δουμε καταρχας αν ειναι σωστη χωρητικοτητα, που ειναι η κλασσικη παγιδα στα fakes: Για full τεστ (αλλα χρονοβορο, θα παρει ωρες!), το H2testw http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml Για το πιο γρηγορο τεστ που πιανει τα περισσοτερα fakes, το RMPrepUSB, επιλογη “Quick Size Test”: http://www.rmprepusb.com/documents/release-2-0 Για full τεστ αλλα ενδιαμεσο σε χρονο, δηλ. με παρομοια μεθοδο σαν το H2testw, αλλα πιο γρηγορο (ειναι απο το RMPrepUSB που τρεχει αυτονομα και portable) http://www.rmprepusb.com/tutorials/-fake-usb-flash-memory-drives#TOC-Downloads Πες μας αν ειναι οκ. Κάτι δεν κάνω καλά φίλε μου και δεν βλέπει το πρόγραμμα την κάρτα σαν drive ώστε να την επιλέξω και να τρέξω quick test. Λέει 0 drives. Πάντως 11,5gb ταινίες που της φόρτωσα ήταν οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις