Προς το περιεχόμενο

[Κάρτα μνήμης] SAMSUNG EVO+ 64GB MicroSDXC Class 10 UHS-I ~13,5€ (Zapals) [ΤΕΛΟΣ]

kek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίγω ξεχωριστό θέμα, επειδή βλέπω πως αυτή η microSD φαίνεται να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την 124άρα SanDisk του άλλου θέματος που άνοιξα (http://www.insomnia.gr/topic/623742-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82-sandisk-ultra-android-128-gb-microsdxc-class-10-sdsqunc-128g-gn6ma-375%E2%82%AC-amazoncouk/).

Copy/paste:

Έψαχνα τελευταία οικονομική 64άρα microSD για το Jumper EZBook2 που πήρα, οπότε παρήγγειλα 24/9 από το Zapals την SAMSUNG EVO+ 64GB MicroSDXC Class 10 UHS-I στα περ. 13,5€.

https://www.zapals.com/samsung-evo-64gb-micro-sd-memory-card-uhs-1-class10.html

Στο skroutz έχει πάνω από 24€, ενώ διαχρονικά θυμάμαι χαμηλότερη τιμή τα 22€ από το e-shop.

Βάσει tracking έφτασε Αθήνα σήμερα, οπότε από βδομάδα θα την πάρω.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ξερετε οτι η samsung δεν δινει απευθειας εγγυηση και ειναι υπευθυνος ο πωλητης για την αντικατασταση σε περιπτωση ελλατωματος. Αρα ουσιαστικα ΔΕΝ εχει εγγυηση. Μου ετυχε προσφατα με μια 64αρα evo . Αγορασμενη απο το gearbest μετα απο 10 μηνες παρεδωσε πνευμα. Τωρα μου δινουν 3! δολλαρια μονο ..

• Like 2

Να ξερετε οτι η samsung δεν δινει απευθειας εγγυηση και ειναι υπευθυνος ο πωλητης για την αντικατασταση σε περιπτωση ελλατωματος. Αρα ουσιαστικα ΔΕΝ εχει εγγυηση. Μου ετυχε προσφατα με μια 64αρα evo . Αγορασμενη απο το gearbest μετα απο 10 μηνες παρεδωσε πνευμα. Τωρα μου δινουν 3! δολλαρια μονο ..

Ακριβέστερο θα ήταν να πεις πως έχει εγγύηση Paypal 6 μηνών...όπως και τα περισσότερα που αγοράζει κανείς από Κίνα

Αρκετά καλή τιμή. Στα 17 την είχαμε πάρει οι περισσότεροι πριν λίγους μήνες από έναν αξιόπιστο πωλητή στο ebay

Καλημέρα,  είναι εύκολο να έχω αυτόν τον πωλητή από το ebay?

Καλημέρα,  είναι εύκολο να έχω αυτόν τον πωλητή από το ebay?

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDXC-EVO-PLUS-64GB-80MB-64G-64-G-GB-UHS-1-U1-C10-MEMORY-CARD-NEW-/331651939770?hash=item4d37fefdba:g:koQAAOSw9r1V8oOt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τις κάρτες μνήμης παίζουν πολλές απάτες και να προσέχετε γενικα από ποιους αγοραζετε.

Οι πολύ χαμηλές τιμές είναι δείγμα 100% ότι θα παραλλαβετε μία μουφια.

(Στο alixpress υπάρχει store της samsung και έχει καλές τιμές για κάρτες μνήμης,τσεκαρετε οποίοι θέλετε να αγορασετε απο εκεί π είναι 1000% γνήσιες)

Εχθες έκανα πάλι παραγγελία μία evo+ 32gb στα 8.5€ και έχω πάρει και 16gb στα 5.5€ σε προσφορά ηταν

http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?storeNo=810302&tracelog=store2mobilestore

Αραιά και που βάζουν και σε προσφορά μερικές...και έτσι θα πετυχετε και καλύτερες τιμές.

Επεξ/σία από matrixxx
συγχωνευση

Λετε το zapals να χαλασει το ονομα του, που με τοσο "κοπο"..., μπαρδον, με τοσα δωρα εχτισε και να πουλησει τωρα μαιμουδες?

Εννοειται, οποιος παραλαβει να ελεγξει παρακαλω, στο ιδιο θα αναφερθω και εγω οταν παραλαβω.

Κι εγώ δεν νομίζω να στείλει μούφα το Zapals. Θα ενημερώσω όταν την πάρω.

Για να κάνουμε κουβέντα, υπάρχουν κι άλλα stores στο aliexpress που δηλώνουν <Samsung Official Authorized Store>. Δίνουν τη συγκεκριμένη κάρτα ακριβότερα του Zapals παρά την τιμή προσφοράς που την έχουν, οπότε θα είναι καλό σουξέ αν βγει original του zap.

χιλιες φορες απο τον πωλητη στο ebay που εχουν αγορασει ενα καρο ατομα απο ελλαδα παρα απο aliexpress (δεν εχει paypal και εχει ιδιες τιμες).

αν του zapals ειναι αυθεντικη τοτε μαλιστα, προς το παρων δεν την εχω δει να παιζει τοσο χαμηλα ξανα, την εχει ξαναδει κανας αλλος?

• Like 1

Όχι ότι έχω πρόβλημα, αλλά προφανώς δεν γνωρίζεις τη δική του ασφάλεια αγορών που παρέχει το ali.

Το aliexpress εχει πολυ καλυτερη ασφαλεια αγορων απο το ebay.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...