vfragos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αλλά αυτό μπορείς και το κάνεις εσύ , εγώ και φαντάζομαι και τα υπόλοιπα άτομα που ρίχνουμε σχόλια στο παρών topic. Το θέμα όμως είναι και οι επόμενες γενιές και πως τους το πασάρουν αυτό. Όταν ήμουν μικρό παιδάκι θυμάμαι πως βγαίναμε έγω παρέες, παίζαμε μπάλα, τρέχαμε μέσα στα βουνά κτλ. Ζούσαμε!!! Τώρα βλέπω τα μικρά παιδάκια όλα με ένα κινητό στο χέρι, να βαριούντε που ζούνε κτλ. Σίγουρα κάθε εποχή έχει τα δικά της αλλά δεν νομίζεις πως είναι κρίμα στο μέλλον τα παιδιά να μην βγαίνουν ούτε καν στην καφετέρια με το κινητό, αλλά πλέον να πίνουν καφέ σαν παρέα μόνο μέσο εικόνας? Το πως τι χρήση κάνει ο καθένας είναι θέμα αντίληψης του τι του προσφέρει ένα προϊόν, και πως μπορεί να κάνει σωστή χρήση αυτού, κάτι που τα μικρά παιδάκια τώρα δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν. Και ένα μαχαίρι μπορεί να είναι εργαλείο για να κάνεις δουλειές με αυτό αλλά και ένα φονικό όπλο. Εγώ πάντως εάν είχα παιδί θα ήξερα να του δώσω κατευθύνσεις και να το χειριστώ ανάλογα, όπως και με την τηλεόραση π.χ. άλλοι γονείς για να απασχολούν τα πιτσιρίκια τα αφήνουν με τις ώρες στην τηλεόραση, νομίζεις οτι κάνει λιγότερο κακό αυτό; Επομένως δεν είναι θέμα τεχνολογίας, μάλλον δικό μας είναι.... 2
michael92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό με την τεχνολογία που μας κάνει αντικοινωνικούς. 1
BadIronTree Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 μπλιαχ... τελείως παιδικό αυτή τη στιγμή όπως το βλέπω.. δε ξέρεις βέβαια στο μέλλον!!!! Όταν βγαλουν NSFW ver. θα αλλάξεις γνώμη
Hatsos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγώ πάντως εάν είχα παιδί θα ήξερα να του δώσω κατευθύνσεις και να το χειριστώ ανάλογα, όπως και με την τηλεόραση π.χ. άλλοι γονείς για να απασχολούν τα πιτσιρίκια τα αφήνουν με τις ώρες στην τηλεόραση, νομίζεις οτι κάνει λιγότερο κακό αυτό; Επομένως δεν είναι θέμα τεχνολογίας, μάλλον δικό μας είναι.... Έχεις δίκιο. Οπότε στην τελική είναι λίγο απο όλα.
Regulus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Για όσους είστε ακόμη σε διαδικασία επιλογής σπουδών τρεις προτάσεις. Ψυχολόγοι (θα χρειαστεί να είστε σίγουροι). Διαιτολόγοι (δεν θα σχολιάσω γιατί). Οικοδόμοι (γιατί για να βγουν από το σπίτι μετά από μερικά χρόνια θα πρέπει κάποιος να γκρεμίσει την πόρτα ή τον τοίχο). Και για να μην είμαι απλά αρνητικός σαν τεχνολογία εκπληκτική αλλά όχι για να βγάλει ο Zuck τρελό χρήμα.
whoever81 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδιά ηρεμήστε όλοι εσείς οι υπερκοινωνικοί, παίζαμε με τις μπάλες στις αλάνες και χουφτώναμε τα κορίτσια που περνούσαν κτλ. Η τεχνολογία αυτή δεν αποτελεί υποκατάστατο της φυσικής παρουσίας και αλληλεπίδρασης. Αποτελεί συμπληρωματική δυνατότητα. Σκεφτείτε το σαν ένα skype on steroids. Είναι σαν να λες ότι το skype αποξενώνει όταν στην πραγματικότητα κάνει το ακριβώς αντίθετο, ενώνει. Όλες οι τεχνολογίες είναι στην ουσία εφηρμοσμένες δυνατότητες, μέσα επίτευξης. Η χρήση τους και η πρόθεση που τη συνοδεύει αποκαλύπτουν την ουσία τους για καθέναν μας ξεχωριστά (είναι περίπου σαν να έλεγες σε κάποιον πριν 100 χρόνια, μην αλληλογραφείς γιατί αποξενώνεσαι. Βγες έξω και παίξε μπάλα ή πάνε για καφέ με τους φίλους σου. Ασφαλώς, θα το κάνω και αυτό. Μήλα και πορτοκάλια...). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα