KenJiNx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου, 3 οθόνες 1) Dell U2412M 1 Digital Visual Interface connectors (DVI-D) with HDCP1 DisplayPort(DP)1 Video Graphics Array (VGA) 2) Eizo FlexScan L550 Αναλογική 15pin D-Sub ψηφιακή DVI-D 3) ViewSonic VA1916W VGA Και η κάρτα μου είναι η Sapphire 290x tri-x Η κάρτα έχει τις εξής υποδοχές. 2 x DVI-D1 x HDMI1 x DisplayPort Τώρα έχω συνδεδεμένη την dell(1) με Displayport, την Eizo(2) με DVI-D καλώδιο.. και μου μένει η τρίτη η ViewSonic που έχει μόνο VGA θύρα.. αλλά η μόνη διαθέσιμη θύρα της κάρτας γραφικών είναι η DVI-D. Αντάπτορες υπάρχουν μόνο από VGA σε DVI-I, και όχι σε DVI-D. (υπάρχουν και από VGA σε DVI-D αλλά είναι πανάκριβοι..) Έχω έναν αντάπτορα τέτοιο.. αλλά περισσεύουν 4 pinακια πάνω και κάτω απ το οριζόντιο πιν.. Αν τα κόψω ή τα ξεριζώσω πιστεύετε ότι θα δουλέψει? Υπάρχει άλλη λύση? Της κάρτας και ο Αντάπτορας
Sheogorath Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αυτά είναι το αναλογικό σήμα, δεν θα καταφέρεις κάτι αν τα κόψεις. Η 290 δεν βγάζει αναλογικό σήμα. Ή σε active αντάπτορα ή σε αλλαγή οθόνης θα πας.
Jimnie Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Ίσως δουλέψει ο συνδυασμός Dell και Eizo στα δύο DVI-D και η Viewsonic στο display port με Display port to VGA adapter. Θεωρητικά δεν είναι ακριβός από Κίνα (ebay, dx κτλ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα