arisXania360 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εδώ και ένα μήνα έχω στην κατοχή μου το Dell Inspiron 14 3000 Series, το οποίο είναι σε χρήση δύο χρόνια (λίγο λιγότερο). Από την πρώτη μέρα που το έχω στα χέρια εντόπισα ένα θέμα αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Ο ήχος μειώνεται και αυξάνεται τυχαία για πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε άκυρες στιγμές χωρίς να υπάρχει κάποια ειδοποίηση των windows. Επίσης δημιουργήθηκε ένα ακόμη πρόβλημα εφόσον άνοιξα το laptop για αλλαγή και μόνο θερμοαγώγιμης πάστας. Το άνοιγμα έγινε με πολύ προσοχή (και αγάπη ), οπότε εγγυώμαι ότι δεν έγινε κάποιο λάθος από εμένα. Αφού τελείωσα με το service, η οθόνη πλέον έχει ελάχιστη φωτεινότητα παρόλα αυτά το laptop λειτουργεί κανονικά. Αφού το έχω συνδέσει σε μια άλλη οθόνη με καλώδιο HDMI ! Σκέφτομαι ότι απλά ήταν η ώρα του να χαλάσει και μάλιστα στα δικά μου χέρια. Πείτε μου την άποψη σας και για τα δύο προβλήματα και πιθανούς τρόπους επίλυσης. Ευχαριστώ εκ των προταίρων. ΥΓ : Έχω σκεφτεί να αγοράσω άλλη οθόνη από Πηγή: κινεζοsite. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από arisXania360
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αν και εφόσον όντως δεν πειράχτηκε τίποτα κατά το άνοιγμα του λάπτοπ, τότε απλά πιθανόν να τα "έπαιξε" η οθόνη (το έχω δει και σε άλλα dell της ίδιας σειράς για κάποιο λόγο... ίσως προβληματική παρτίδα). Κάνε ένα check ξανά στα καλώδια, clips κτλπ... Επίσης δοκίμασε και κάνε boot από ένα linux live cd και δες αν στο linux δουλεύει όπως πρέπει η φωτεινότητα... Αν η κατάσταση παραμείνει ίδια πάς για αλλαγή οθόνης, Slim 30pin con φοράει.
tsaptsap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Να τα παιξει η φωτεινοτητα απο led οθονη λιγο απιθανο Αν δεν εχεις βραχυκυκλωσει κατι απο την πολυ αγαπη Ωστοσο αν ακομα θες να αλλαξεις οθονη για 5 ευρω μην μπλεκεις με το aliexpress παρε απο το ebay http://www.ebay.com/itm/LAPTOP-LCD-Schermo-FOR-AU-OPTRONICS-B140XTN03-2-14-0-B140XTN03-2-4A-30-PIN-IT-/142179078351?hash=item211a8890cf:g:kPMAAOSwMtxXrBlH
arisXania360 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Να τα παιξει η φωτεινοτητα απο led οθονη λιγο απιθανο Αν δεν εχεις βραχυκυκλωσει κατι απο την πολυ αγαπη Ωστοσο αν ακομα θες να αλλαξεις οθονη για 5 ευρω μην μπλεκεις με το aliexpress παρε απο το ebay http://www.ebay.com/itm/LAPTOP-LCD-Schermo-FOR-AU-OPTRONICS-B140XTN03-2-14-0-B140XTN03-2-4A-30-PIN-IT-/142179078351?hash=item211a8890cf:g:kPMAAOSwMtxXrBlH Η παραγγελία έχει γίνει εδώ και καιρό. Άλλαξα την οθόνη αλλά δυστυχώς η νέα οθόνη δεν δουλεύει καθόλου. Μάλλον είναι θέμα μητρικής εκτός και αν υπάρχει πρόβλημα στην ταινία που δίνει σήμα προς την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα