Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες μια βοήθεια παρακαλώ. Έκανα πριν λίγες μέρες ενημέρωση (updates) σε Windows 7 64 αυθεντικά και μου κολλάει το εικονίδιο του δικτύου (αυτό κάτω δεξιά στην task bar) και θέλει να περάσει κάνα τρίλεπτο για να φύγει ο μπλε κύκλος γύρω από το εικονίδιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καθυστερεί την φόρτωση άλλων εικονιδίων αλλά και των gadgets (ένα δυο που έχω χρόνια) όπως επίσης έχει καθυστέρηση  το σύστημα (explorer κτλ.). Δίκτυο έχω ακόμα και στα πρώτα αυτά λεπτά απλά όταν πάω να γράψω κάτι πχ στο google τα γράμματα εμφανίζονται με καθυστέρηση. Δεν έχω βάλει κανένα πρόγραμμα εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι ιός (έκανα scan αλλά δεν υπήρχε περίπτωση μιας και είναι gaming μηχάνημα χωρίς να το χρησιμοποιώ για torrents κτλ.). Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι από το windows update. Έχει κανείς παρόμοια συμπεριφορά τελευταία ; Μετά το τρίλεπτο φορτώνουν όλα και το μηχάνημα λειτουργεί άψογα. Τέλος τα Windows είναι σε SSD.

Δημοσ.

Με καλώδιο είμαι. Το κάνει και με το router κλειστό. Έκανα msconfig και disable όλα στο startup και πάλι τίποτα. Το σύστημα θα ξεκολλήσει μόλις φύγει ο μπλε κύκλος από το δίκτυο. Αν κάνω disable την κάρτα δικτύου και μετά επανεκκίνηση καθυστερεί ακόμα περισσότερο ενώ αργούν να φορτώσουν όλα τα εικονίδια του desktop.

Δημοσ.

Για δες εδω λιγο καρντασι.

Μαλλον το Server service λεει οτι ειναι. Αυτη η λυση βοηθησε πολυ κοσμο:

I had the same problem, and after trawling through the web for answers, this is the most reliable solution I've found. At the very least, it'll help identify where the problem is.

1) Reboot your computer.

2) Go to Run --> services.msc

3) Sort list by Status (click on the header)

4) See the ones stuck at "Starting"? Those are your offending objects.

Apparently, Windows is having problems initializing those services, and until it resolves it, or gives up, it can't go on with the rest of the startup process. Different people get stuck on different things. For me, it was the "Server" service that jams it up for 20 mins or so.

You have 2 options:

1) Right Click --> Properties, and change Startup Type to "Automatic (Delayed)". This forces it to load later, which hopefully allows everything else to finish initializing so you may use the computer first.

2) Read the Description of the service, and see if you can find out whats causing it to get stuck. In my case, "Server" regulates network discovery, file and print sharing. I realized that I recently disconnected a Buffalo NAS that was functioning as a print server as well. My Windows was stuck at finding a networked printer that was no longer available. Removing the printer from Devices solved the problem.

If all else fails, you could always try Disabling the service. That's probably not the best reccomendation, as its there for a reason, but it could help you troubleshoot.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-32-bit-slow-start-up-blue-circle-hangs/fc3cb31f-df53-477f-a2aa-efa360587d92?auth=1

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε με τον τρόπο που έκανε post ο φίλος από πάνω. Απλά δεν είναι σε όλους το ίδιο service πάντοτε. Σε μένα είχε να κάνει με το Microsoft Office και τον θείο μου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...