Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το νήμα για να γίνει συζήτηση για τις συγκεκριμένες εφαρμογές και να πει ο καθένας γνώμες και εμπειρίες. Αν γινόταν με μορφή poll θα ήταν ακόμα καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Το Sense Analog Clock είναι το αγαπημένο μου... προσφέρει και μπόλικα skins για όλα τα γούστα. Πάνω στο θέμα μπορείς να κάνεις sticky διάφορες πληροφορίες, από μπαταρία και πληροφορίες υλικού, μέχρι και φάσεις σελήνης για τον καιρό.

dc9bno.jpg

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν εγώ έχω δοκιμάσει πάρα πολες εφαρμογές καιρού όπως yahoo weather accuweather και διάφορες άλλες άλλα καμιά δεν μου άρεσε γιατί δεν έπεφτε μέσα στις προβλέψεις και επειδή δεν μ αρέσει καθόλου η βροχή όταν είμαι στον δρόμο αναγκάστηκα κοιτάω κάθε μέρα τον καιρό, γι αυτό και σαν καλή εφαρμογή βρήκα την foreca weather πάντα πέφτει μέσα στην πρόβλεψη παντα ομως

Δημοσ.

το 1weather για το ομορφο design του αλλα αν θελετε να βλεπετε καιρο που να πεφτει μεσα τοτε το met office.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω βρει το weather and radar αυτο πεφτει μεσα; βλεπω οτι εχει κανονικο ρανταρ για ενημερωση καιρου ανα μια ωρα, εως και ολη την μερα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Wundeground για βέλτιστη σχέση εμφάνισης και αξιοπιστίας (ίδια αξιοπιστία με το weather channel βασικά, είναι στον ίδιο όμιλο).

Foreca και yr.no ίσως τα πιο αξιόπιστα χωρίς όμορφα widget όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...