Προς το περιεχόμενο

Dead by daylight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(μιας και είδα ότι δεν υπήρχε θέμα)

Dead by daylight

ηλικία 18+

multiplayer-coop

(έχει και άλλα trailers,αλλά προτίμησα να μη τα βάλω)

ss_2db0a7f1ae6e9caeed7dfa7cc5ce282391530

ss_d0294c48a69035f9031f5fb27e728479afeeb

ss_5d66c65ae32b7dd265c5eccf0f38ae3e21f54

Απλά και λίγα πράγματα:

Είναι ένα survival game 4 vs 1 .

Τα 4 άτομα προσπαθούν να ενεργοποιήσουν κάτι γενήτριες και να δραπετεύσουν από τον χώρο που είναι κλειδωμένα,πριν τα σκοτώσει ο 1,ο δολοφόνος.

Όπως αναφέρει και στην σελίδα του παιχνιδιού,οι survivors παίζουν σε 3ο πρόσωπο και ο killer σε 1ο.

Όπλα δεν υπάρχουν,ο μόνος που σκοτώνει είναι ο killer.

Ο χώρος αλλάζει σε κάνε gamerun,οπότε το κάθε map θα είναι λίγο αλλαγμένο μέσα.

Η συνεργασία είναι μάλλον κάτι που θα βοηθήσει.Όπως και το voip σε κάποιο ts,discord.

http://store.steampowered.com/app/381210/

σε κλειδάδικα παίζει στα 10€ nvidia code=>steam

φτιάχθηκε με unreal engine 4

System Requirements
  • MINIMUM:
    • OS: 64-bit Operating Systems (Windows 7, Windows 8 & Windows 8.1) 
    • Processor: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8120 
    • Memory: 8 GB RAM 
    • Graphics: DX11 Compatible GeForce GTX 460 1GB or AMD HD 6850 1GB 
    • DirectX: Version 11 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Storage: 15 GB available space 
    • Sound Card: DX11 compatible
  • RECOMMENDED:
    • OS: 64-bit Operating Systems (Windows 7, Windows 8 & Windows 8.1 or above) 
    • Processor: Intel Core i3-4170 or AMD FX-8300 or higher 
    • Memory: 8 GB RAM 
    • Graphics: DX11 Compatible GeForce 760 or AMD HD 8800 or higher with 4GB of RAM 
    • DirectX: Version 11 
    • Network: Broadband Internet connection 
    • Storage: 15 GB available space 
    • Sound Card: DX11 compatible

• Like 3
Δημοσ.

Παίζω κι εγώ εδώ και λίγο καιρό, λογικά αύριο κάποια στιγμή θα μπώ.

Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, απορώ που δεν έχει ανταπόκριση. Τώρα τυχαία είδα το thread και πίστευα ότι θα έχει μεγαλύτερο κοινό.

Δημοσ.

Παίζω κι εγώ εδώ και λίγο καιρό, λογικά αύριο κάποια στιγμή θα μπώ.

Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, απορώ που δεν έχει ανταπόκριση. Τώρα τυχαία είδα το thread και πίστευα ότι θα έχει μεγαλύτερο κοινό.

νομίζω,επειδή είναι κάπως βαρετό..

Από τους 4 παίχτες αν οι 2 είναι καλοί,μην σου πω και ο ένας μόνο,τελείωσε..Ο δολοφόνος δεν έχει ελπίδες..

Από την άλλη ο δολοφόνος και καλός να είναι,λίγο να ασχοληθεί παραπάνω να πιάσει έναν τέλειωσε το παιχνίδι,οι άλλοι θα βρουν ευκαιρία να δραπετεύσουν.

Είναι ξανά το ίδιο και το ίδιο..

Τουλάχιστον πάνω από 4 φορές να παίξω δεν έχω καταφέρει  :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετραω 500 ωρες στο παιχνιδι και δεν εχω βαρεθει!!Η εξελιξη των χαρακτηρων με τα perks που ξεκλειδωνουν ειναι τρομερη οποτε και αλλαζει εντελως το game!Αν καποιος ασχοληθει και με τους 2 ρολους και προσπαθησει να τους εξελιξει και να ανεβει στην καταταξη θα απασχοληθει σιγουρα 40-50 ωρες για να μην αναφερω οτι σχεδον καθε μηνα προσθετουν νεο υλικο!

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ παίζω ακόμη. Νομίζω ότι αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι ο Trapper μου. Σαν survivor δεν την παλεύω ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά εκτός από την προσθήκη του Meyers, δεν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό.

Πάντως σαν παιχνίδι κρατάει, είναι διασκεδαστικό.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

έτσι όπως έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια από το livestream του steam νομίζω ότι το παρασκευή και 13 θα έχει ποιο ενδιαφέρων αλλά και αυτό εδώ δεν είναι άσχημο. Μόνο να μην το βαριέσε γρήγορα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τσίμπησα στα 13€ και έχω ενθουσιαστεί για να πω την αλήθεια.

Ειδικά όταν ξέρεις ότι το τέρας δεν είναι μια ανόητη ΑΙ αλλά άνθρωπος ο οποίος μπορεί να σε εντοπίσει μέχρι εκεί που βλέπει στην οθόνη του και το άγχος που ξεκινάς μόνος για να βρεις συμπαίκτες.

Επίσης γουστάρω την υποστήριξη των Devs που μοιράζουν τζαμπέ DLC

Και πάνω σε αυτό θέλω να ρωτήσω τους γνώστες, υπάρχουν μελλοντικά πλάνα για νέα DLC που να έχουν ανακοινώσει;

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κάθομαι και παίζω dead by daylight, και όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ όλο και περισσότερο πόσο βοηθάει το παιχνίδι τον δολοφόνο και καθόλου τους survivors, πραγματικά όμως η μόνη βοήθεια που έχει για τους παίχτες είναι όταν σε κινιγαει ο δολοφόνος ότι όταν σου ρίχνει το πρώτο hit έχεις ένα ελάχιστο boost, αυτό μόνο. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό και είναι από πάντα έτσι. Μπορεί να σκέφτονται ότι είμαστε 4ης και είναι ένας, αλλά και πάλι είναι 10πλασιες οι δυνατότητές του δολοφόνου από τις δικές μας, και ίσως το πιο άδικο από όλα είναι ότι βλέπει συνεχώς που είναι οι μηχανές. Το έχει αναφέρει ποτέ κανείς στην εταιρία που το έφτιαξε και απάντησε με κάποιον τρόπο? Γιατί καταντάει unplayable.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...