Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την παρουσίαση της Google όπου η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά από διαφορετικές συσκευές, και η Microsoft ανακοίνωσε πριν λίγο την δική της παρουσίαση η οποία θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 5.00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα microsoftoctoberevent.com. Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, η φετινή παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε ένα νέο μέλος της οικογένειας Surface, το οποίο θα είναι ένα AIO (All-In-One) σύστημα, ή αλλιώς η απάντηση της Microsoft στο iMac της Apple. Αν και οι διαρροές είναι ελάχιστες, πιθανόν το νέο σύστημα Surface θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαστάσεις με οθόνη 21, 24 και 27 ιντσών, ενώ ήδη έχουμε μια ιδέα για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι που θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Σε σχέση με την περσινή παρουσίαση που είχε διεξαχθεί και αυτή το μήνα Οκτώβριο, η Microsoft δε θα παρουσιάσει τους διαδόχους του Surface Book και του Surface Pro 4, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι δεν έχει στα πλάνα της κάποιο νέο Band ή smartphone τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά. Κρίνοντας όμως από την εικόνα της πρόσκλησης, πιθανόν ένα μεγάλο μέρος της παρουσίασης να αφορά νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 και της έκδοσης Redstone 2 που αναμένεται την προσεχή άνοιξη.

Δημοσ.

Στα surface μοντέλα εγκαθίσταται ios?

Κοίτα man, τα surface με full windows tables & books, είναι και γαμώ τα μηχανήματα.

Τώρα αν θέλει να παρουσιάσει surface κινητό και δεν τρέχει android​.

Τότε καλύτερα.. να μην το παρουσιάσει... άπατο θα πάει και θα χαλάσει τη σειρά.. (πλήρη δυσφήμιση)

Προσωπικά.. αν κάνει τέτοια κίνηση.. χαλάει τη σειρά surface στα μάτια μου τελείως.. και το επόμενο tablet μου.. δεν θα ξανά-είναι surface.

​

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος θα παρει ΑΙΟ με windows? 

Γιατί όχι? Γραφεία? Γραφίστες? Γρανίτες? :P

Δημοσ.

Χιουμοράκι ο Βασίλης...

Και για να σου αποδείξω ότι έχω και εγώ χιούμορ: 

"Ελπίζω να δούμε και το νέο Surface κινητό με android apps emulation. "

Δημοσ.

Άργησε αρκετά πάντως να επιμείνει στην παρουσίαση δικών της προτάσεων οπότε να δούμε τι καλούδια ετοιμάζει..

Δημοσ.

Δυστυχώς η MS έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, όχι ότι την είχε ποτέ, αλλά στην παρουσίαση των σχεδίων της με τα win10 πριν κάτι χρόνια είχε αρχίσει να αλλάζει λίγο το κλίμα. Όταν όμως κάθε 6 μήνες αλλάζεις σχέδια, δεν υλοποιείς τις υποσχέσεις σου, καταργείς ή απαξιώνεις ολόκληρες κατηγορίες ενός οικοσυστήματους που πήγες να φτιάξεις (mobile, wearables, continuum), γιατί να πάει κάποιος να πάρει τη μια και μοναδική κατηγορία που έχει κάτι αξιόλογο να δώσει (surface tablets) αφού δεν ξέρει αν αύριο θα υποστηρίζεται, αν θα μπορεί να βρει άλλες συμβατές συσκευές, κλπ...

Δημοσ.

Κοίτα man, τα surface με full windows tables & books, είναι και γαμώ τα μηχανήματα.

Τώρα αν θέλει να παρουσιάσει surface κινητό και δεν τρέχει android​.

Τότε καλύτερα.. να μην το παρουσιάσει... άπατο θα πάει και θα χαλάσει τη σειρά.. (πλήρη δυσφήμιση)

Προσωπικά.. αν κάνει τέτοια κίνηση.. χαλάει τη σειρά surface στα μάτια μου τελείως.. και το επόμενο tablet μου.. δεν θα ξανά-είναι surface.

​

Εγω AIO με Windows 10 εχω 2 μηχανηματα touchscreen και ειναι απλα τελεια. Και απλα αν θες τοσο επιλογες πχ να βαλεις και android γινεται ανετα. ΑΡΑ εχεις οτι θες ανετα χωρις να επηρεαζει το ενα το αλλο. ΑΡΑ τι καλυτερη λυση θες? Μπορεις ειτε να βαλεις και mac ειτε να βαλεις παραλληλα και Remix OS. Και ειναι και touch αν θες να χρησιμοποιησεις. So???? Η καλυτερη λυση ειναι με windows10 γιατι μπορεις να κανεις οτι θες παρα να αγοραζες κατι αλλο. Τοσο απλο φιλε.

Δημοσ.

Δηλ? με τι θα το επαιρνες?

δεν θα το επερνα. αν ειναι μακ να καταλαβω οτι το παιρνεις γιατι θες μακ. με τα μισα αποσο θα κανει μπορεις να φτιαξεις ενα ιδιο και να μην ειναι αιο. για το χωρο? αυτο ειναι ολο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...