Lordscifi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αναβαθμηση σε LGA1151 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :1000 Χρήση υπολογιστή :gaming ταινιες Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο διαφορα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το κανω μονος Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.υπαρχει τροφοδοτικο corsair gold 750w Ssd samsung evo.250 Κουτι nzxt phantom full case Gtx 960 g1 gaming 4gb Υδροψυξη coolermaster nepton 240 Να αναφερω οτι εχω fx 8350 Ram 2x4gb xyper x 1866 Mb asrock fx990 που θα πουληθουν και αν μεινουν λεφτα παω για vga αλλιως θα αλλαχτει λιγο αργοτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Άν θές πές μας και το λόγο που θές να αναβαθμίσεις γιατί το σετ σου είναι παραπάνω απο κομπλέ. Παίζεις απαιτητικά παιχνίδια; Πουλάς κάρτα-αγοράζεις κάρτα δεν βλέπω κάτι άλλο.
Lordscifi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Fps δεν παιζω ειναι η αληθεια και γενικα πολυ βαρια παιχνιδια.απλα θα ηθελα να παω σε καινουργιο socket για να το κρατησω καποια χρονια.και για ειμαι απολυτως ειλικρινεις εχω λεφτα για ξοδεμα.αυτο παντως που καει ειναι ηοθονη που ειναι 7ετιας.
pano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 και για ειμαι απολυτως ειλικρινεις εχω λεφτα για ξοδεμα Είσαι άρχοντας,τέλος. 1
Lordscifi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ετσι ειναι φιλε μου δουλευω απο τον μαρτη μεχρι τωρα χωρις ρεπο ηρθε η ωρα να απολαυσω τον κοπο μου.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αφού υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα ρωτάς εδώ για οθόνη και άντε βαριά να βάλεις άλλες δύο τεσσάρες μνήμες έτσι για να κάθονται όχι οτι θα τις χρειαστείς. http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/
SpirosZ68 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Παρε μια καλη οθονη, αν ειναι 1440p πουλα και την καρτα γραφικων (που πουλιεται ακομα σε καλη σχετικα τιμη) και παρε μια GTX1070 και εισαι κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα