pure29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας για την ασύρματη επέκταση του οικιακού δικτύου. Έχω το ZXDSL 931VII V3.0 αυτή τη στιγμή (στο ισόγειο) όπου εκτελεί χρέη modem/router για internet και τηλεόραση. Θέλω να συνδέσω πάνω του το TG585 v8 ώστε να επεκτείνω το δίκτυο εντός σπιτιού. Ουσιαστικά θέλω να έχω καλύτερο σήμα στο πάνω όροφο. Nα υπάρχει η δυνατότητα να συνδέομαι ενσύρματα+ασύρματα απ το zxdsl και από το 585 μόνο ασύρματα. Ο τρόπος σύνδεσης (bridged) πώς γίνεται ? Πού συνδέω το 585 ... στο wan του zxdsl ? Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω ακριβώς ? Η καλύτερη λύση είναι να τραβηχτεί απευθείας καλώδιο...οκ...αλλά αυτή τη στιγμή δε γίνεται. Ευχαριστώ για τις όποιες οδηγίες-συμβουλές!
salida Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Με παραπλήσιο σενάριο παλεύω και εγώ αυτές τις μέρες, θα σου περιγράψω τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Σύνδεση μέσω καλωδίου, διαφορετικό όνομα στα wifi. Στο ZXDSL: κρατάς τις ρυθμίσεις που έχεις τόσο για τη σύνδεση στο internet όσο και για το wi-fi. ένα από τα lan port το συνδέεις σε lan port στο 585 Στο 585 : κλείνεις το dchp server δημιουργείς απλά ένα νέο connection και στο ADSL type ή Connection type βάζεις bridge connection (δε ζητάει άλλα, ίσως όνομα) ρυθμίζεις όνομα και κωδικό wifi Αν υπάρχει πρόταση για κανένα "κόλπο" με spoof mac address θα με ενδιέφερε να έχω το ίδιο όνομα στα wifi. Όσον αφορά Η καλύτερη λύση είναι να τραβηχτεί απευθείας καλώδιο...οκ...αλλά αυτή τη στιγμή δε γίνεται.ο,τι δοκίμασα με φθηνά routerakia απο παρόχους κανένα δε δούλεψε σωστά σαν repeater. Το πιθανότερο λόγω απόστασης αλλά ακόμα και όταν πήρα dedicated AP/Repeater και αυτό σκάλωνε και ήθελε restart, οπότε κατέληξα στο καλώδιο. 1
pure29 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Θα τεστάρω τη δυνδεσμολογία και την απόδοση και θα επανέλθω edit: Ολα οκ! Παίζει μια χαρά χωρίς κάποιο πρόβλημα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από pure29 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα