Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες, νομίζω είναι προσφορά, αφού στο skroutz η μηχανή espresso Oblo έχει 50€ (η κόκκινη) +μεταφορικά 5€, χωρίς τις κάψουλες, οι οποίες κοστίζουν περίπου 5€ το πακέτο.

Εδώ δίνει 6 πακέτα και τη μηχανή στα 59 € με δωρεάν παράδοση.

https://www.dolce-gusto.gr/mixanes-kafe/oblo/oblo-krups-kokkini

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή αν αξίζει σε σχέση με nespresso, αν την έχει κανείς ας μας πει, να δούμε αν θα την ψωνίσουμε..

Επίσης, συμβατές κάψουλες παίζουν σε τούτες άραγε...?

Δημοσ.

συμβατές δε παιζουν ακομα λόγω πατεντας ωστόσο παιζει επαναγεμιζόμενη. Προσωπικά αγοράζω καφεδες οποτε βγει προσφορά με -20% και ειμαι οκ (εχει καιρό βεβαια να βγει προσφορά)

Δημοσ.

Για όλα τα ροφήματα θέμε 2 κάψουλες ε?Με μία βγαίνουν πολύ νερουλά?

Οχι! Μονο για τον καπουτσινο και για μια τυπου σοκολατα θελει δυο καψουλες...

Οι εσπρεσσο και καποια αλλα ροφηματα κανονικά με μια βγαινουν. Την ποσοτητα τη ρυθμιζεις εσυ στις Manual καφετιερες και μπορεις να το κανεις απο πολυ πυκνο εως πολυ νερουλο...

Δημοσ.

είναι καλή η τιμή (στην ουσία παίρνεις την μηχανή τζάμπα) αλλά..

για dolce gusto δεν έχω βρει συμβατές κάψουλες από άλλες εταιρίες, με αποτέλεσμα να μου βγαίνει ο εσπρέσο 50 λεπτά +/- και ο fredo 1 ευρώ +/- γιατί θέλει 2 κάψουλες.. (η επαναγεμιζόμενη( 7 ευρώ) χάλασε μετά από μια βδομάδα 

την μηχανή της dolce gusto έχω να την χρησιμοποιήσω πάνω από 3ης μήνες... 1000 φορές να έδινα κάτι παραπάνω και να έπαιρνα μία που παίρνει αλεσμένο καφέ όπως αυτή 

https://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC150.html

• Like 2
Δημοσ.

εχω την tassimo 3 χρονια στα θετικα με τις υπολοιπες ειναι οτι ρυθμιζει αυτοματα την ποσοτητα του νερου διαβαζοντας το barcode,βεβαια αν το θελεις πιο νερουλο η πιο δυνατο μπορεις να το κανεις χειροκινητα,στα μειον σε ολες αυτες τις συσκευες ειναι οτι θελει συνηθος 2 καψουλες οχι γιατι το κανει νερουλο αλλα γιατι ειναι γενικος μικρη ποσοτητα,ντρεπομαι να προσφερω καπουτσινο με μισογεματο φιλτσανι.Ειναι καφετιερες για εργενη που θελει να κανει εναν γρηγορο καφε με 2 καψουλες.Μου ηρθε μια παρεα 6 ατομων χρειαστηκα 14 καψουλες (και για μενα)και το κοστος θα ηταν το ιδιο αν τους το κερνουσα εξω (που λεει ο λογοσ)

Δημοσ.

Γιατί τόσο ακριβά όμως..? Αφού 5 ευρώ έχει η συσκευασία με 16 κάψουλες, οπότε η κάψουλα πάει στα 31 λεπτά, όχι 50..

• Like 1
Δημοσ.

To ερώτημα είναι αν είναι αυτόματη διαφορετικά επειδή έχω την piccolo αλλά και nespresso θα έλεγα ότι δεν αξίζει (αν την θές μόνο για καφε). Η σοκολάτα της είναι αρκετά καλή να προσθέσω - εγώ είχα πάρει τη μηχανή όταν με 10 συσκευασίες την έδιναν δώρο

Δημοσ.

To ερώτημα είναι αν είναι αυτόματη

όχι πρέπει να σταματήσεις το νερό από το διακόπτη όταν τελειώνει ο καφές

εγώ το έλυνα το πρόβλημα βάζοντας το νερό που χρειαζόμουν μέσα στο δοχείο ώστε να μην μου ρίξει παραπάνω νερό μέσα και βγει ξεπλημένος.. 

Δημοσ.

είναι καλή η τιμή (στην ουσία παίρνεις την μηχανή τζάμπα) αλλά..

για dolce gusto δεν έχω βρει συμβατές κάψουλες από άλλες εταιρίες, με αποτέλεσμα να μου βγαίνει ο εσπρέσο 50 λεπτά +/- και ο fredo 1 ευρώ +/- γιατί θέλει 2 κάψουλες.. (η επαναγεμιζόμενη( 7 ευρώ) χάλασε μετά από μια βδομάδα 

την μηχανή της dolce gusto έχω να την χρησιμοποιήσω πάνω από 3ης μήνες... 1000 φορές να έδινα κάτι παραπάνω και να έπαιρνα μία που παίρνει αλεσμένο καφέ όπως αυτή 

https://www.skroutz.gr/s/296342/Delonghi-EC150.html

πως γινεται να σου βγαινει τόσο ακριβα, δε βγαινουν τα ποσα που λες!! 4,98 εχει ο ΑΒ το κουτι και +/- 10 λεπτα το εχουν και ολοι οι υπολοιποι...  31 λεπτα βγαινει ο εσπρεσσο και 62 ο καπουτσινο!!

Γιατί τόσο ακριβά όμως..? Αφού 5 ευρώ έχει η συσκευασία με 16 κάψουλες, οπότε η κάψουλα πάει στα 31 λεπτά, όχι 50..

ακριβως..

Οταν επαιρνα καφεδες με -20% απο Μαρινόπουλο ή ΑΒ εβγαινε μαλιστα 25 λεπτά ο καφες...

Δημοσ.

0,35/0,70 o διπλός.....που θα είναι διπλός θες δεν θες αν θέλεις να πιεις καφέ.

5,40-5,80 παίζει η συσκευασία.

Η oblo επειδή είναι μη αυτόματη για μένα δεν αξίζει. Όπως και η προσφορά. Τώρα αν κάποιος έχει ήδη μηχανή και θέλει μια για καβάντζα οκ. 

Btw o Mασούτης την δίνει δωρεάν εφόσον αγοράσεις 10 πακέτα μαζεμένα, οπότε πάνω κάτω βγαίνει στην ίδια τιμή.

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν αξίζει να πάρεις καψουλομηχανή της Dolce Gusto για τον απλό λόγο ότι δεν βγάζουν εδώ και κάποιους μήνες τον freddo  cappuccino. Τον σταμάτησαν και βγάζουν τον cappuccino ice που δεν πίνεται (ναι το ξέρω είμαι ευγενικός). Όποιος -α είναι από Κοζάνη και θέλει, του-της χαρίζω δύο συσκευασίες cappuccino ice (η μία σφραγισμένη, η δεύτερη απλώς ανοιχτή) με ημερομηνία λήξης 31-03-2017.

Δημοσ.

Μπορειτε να μου συστήσετε μια μηχανη που να παιρνει επαναγεμιζομενες καψουλες πχ μεταλλικες και να ειναι αξιοπιστη?

Δημοσ.

συμβατές δε παιζουν ακομα λόγω πατεντας ωστόσο παιζει επαναγεμιζόμενη. Προσωπικά αγοράζω καφεδες οποτε βγει προσφορά με -20% και ειμαι οκ (εχει καιρό βεβαια να βγει προσφορά)

Έχουν βγει κανονικά και στην Ελλάδα. Το ένα μαγαζί είναι στη Νέα Ιωνία και έχει και eshop.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...