Xristina21r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα. Εχω εναν hp pavillion dv7 3175ev. Τις τελευταιες μερες οταν ζεσταινοταν πολυ εκλεινε. Την Δευτερα μου εβγαλε fan error 902 και δεν ανοιγε καθολου. Το πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι εχει προβλημα το ανεμιστηρακι, δεν μου το αλλαξαν γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικο, απλα μου εκαναν μονο εναν καθαρισμο και τωρα δουλευει απλα μου ειπαν οτι μπορει να ξαναπαρουσιασει προβλημα. Πως μπορω να δω τον τυπο του fan για να ψαξω για ανταλλακτικο; ΥΓ: Δεν εχω κατσαβιδακια για να τον ανοιξω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Χριστινα
coolerman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 απο ebay ελλάδα δεν νομίζω να σε συμφέρει για New! κοίταξε και σε αγγελίες,εδώ στο φόρουμ.
Xristina21r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κανει οποιοδηποτε ανεμιστηρακι? Δεν παίζει ρόλο η συμβατότητα? Αν παζει πως μπορω να δω ποια ειναι συμβατα;
coolerman Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αυτά που δείχνω κατα 99.9% ειναι συμβατά,για να το σιγουρέψει κάποιος πρέπει να δει το δικό σου!
stelios18120 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να δεις μέσα εσύ τι έχεις ώστε να επιλέξεις ένα από αυτά που σου προτείναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα