dhmhtrhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά καλημέρα σας. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ και 3-4 μέρες με μερικά προγράμματα,(audiograbber,Nero) και άλλα. Όταν πάω να τα εκτελέσω,(setup) μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Corrurt installation detected. Στην αρχή είπα ότι μπορεί να είναι χαλασμένα τα αρχεία,αλλά Όταν τα ξανακατέβασα τα ίδια κάνουν. Τι ακριβώς συμβαίνει ? Γνωρίζει κανείς ? Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για διόρθωση η παράκαμψη εκτέλεσης ? Ευχαριστώ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Και χρόνια πολλά σε όλους. Υ.Γ. Μην μου πείτε για format γιατί έκανα,καμία αλλαγή.
ntsili Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Mipws prokeitai gia Warez?? ...ean nai einai pithano auta ta arxeia na einai epitides xalasmena... Kai egw mporw na pw oti sto site mou exw to 3DStudio, den simainei omws oti ontws to exw!!! Ara ean katebases auta ta programmata apo tetoia sites einai poly pithano auto pou sou lew. Dokimase na kaneis install kapoio palio programma me to opoio den antimetwpizes problima sto installation... Ean den yparxei problima tote logika den prepei na anysixeis.
dhmhtrhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Se ayta yparxei problhma.Prin 5-6 meres ginotane setup.
ALEXANDER! Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 kane scan.. gia ios kai alliws prepei na exei prov o installer sou ... alla to pio pi8ano einai ios.. evales kanena prog gia prostasia tis registry ?
Jaco Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Πάρε αντιβίωση... πρέπει να είναι ιός και σου έχει κάνει corrupted τα data σου... Κάνε boot από dos και scannαρε τους δίσκους σου...
Dvs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 therosoume oti ta arxeia(setup) douleuoun sosta... Ennalaktikes: 1. ios 2. ram 3. kane update to windows installer me poio pithana ta 1/2 gamo ta case study mou e
kirimis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2003 Mυριζομαι εντονα hardware προβλημα.... τωρα driver θα ναι, χαλασε κατι... δεν ξερω... απλα σχετιζεται με hardware μαλλον...
Jaco Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 A...! Θυμάμαι μια φορά παίζαμε με τον madsc στον pc του και σβήναμε κάποια services των ΧΡ... Έτσι όπως σβήναμε ότι βρίσκαμε μπροστά μας, είχαμε απενεργοποιήσει και ένα service οπότε και δεν γινόταν τίποτα μετά setup στο μηχάνημα... Μήπως έκανες και εσύ τίποτα τέτοιες ταρζανιές...;;;
vangos40 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 o installer prepi na ine.toxa pathi ki ego
dhmhtrhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για όλες αυτές της απαντήσει σας. Αλλά έχετε να μου προτείνετε κάποια προγράμματα ελέγχου και διόρθωσης για όλα αυτά που λετε ? Γιατί δυστυχώς όσο και αν κοίταξα στα cd που έχω δεν βρήκα να έχω κάτι, μόνο διαγνώσεις κάνουν και όχι διορθώσεις. Και αν είναι δυνατόν που μπορώ να τα βρω. ευχαριστώ Δημήτρης
Dvs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 1. kapoio antivirus (norton,mcafee) 2. DocMem --> http://www.simmtester.com
lallasgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2003 To system mechanic einai poly kalo kai kenei kai diorthwseis kai briskei kai ious klp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.