ZAKKWYLDE Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μένω που λέτε σε μια μεζονέτα, και έχω το παλιορούτερ του ISP. Το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο στον πάνω όροφο και θέλω ένα καλό Wireless Router περίπου στα 100 ευρώ το οποίο να έχει το καλύτερο δυνατό σήμα αλλά παράλληλα να μπορεί να είναι σταθερό σε σχετικά χαμηλό SNR. Ναι ξέρω υπάρχουν και τα Powerlines etc αλλά έχω ήδη και είναι αρκετά αναξιόπιστα. Άσε που το κακόμοιρο wifi είναι G οπότε είναι μάλλον καιρός να αλλάξω. Έχετε κάτι να προτείνετε (εχώ ακόμα ADSL υπόψη - δυστυχώς);
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 μπορει και ενα νεο ρουτερ να μην καλυψει τον πανω οροφο οποτε οι λυσεις ειναι. α.powerline που αμα ειναι κοινο ρολοι συνηθως παιζει χωρις θεματα.υπαρχουν και Powerline για τριφασικο ρευμα. β.repeater που χανεις σε ταχυτητα. γ.να ριξεις ethernet καλωδιο μεχρι πανω.
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Τι εταιρια εχεις ,τι ρουτερ και ποσα Mpbs πιανεις?
thanos78 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Αν είσαι σε Adsl επέλεξε το Draytek 2710n το οποίο μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο σε τιμές ~70 ευρώ. Το συγκεκριμένο έχει 3 κεραίες, συγχρονίζει με χαμηλό Snr και είναι σκυλί....Εγώ στέλνω από το ισόγειο στον 2ο όροφο σε access point και δουλεύει απροβλημάτιστα.
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 απλα μια διορθωση στον τοπικ σταρτερ.θες adsl router οχι σκετο ρουτερ. για το Draytek +1 απλα αν θελει να δωσει παραπανω χρηματα παιρνει το 2760n το οποιο ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση.παντως προσωπικα θα αλλαζα το ρουτερ του Isp με ενα καλυτερο και αμα ειχα θεμα μετα θα πηγαινα σε καποιο access point ή powerline. Τι εταιρια εχεις ,τι ρουτερ και ποσα Mpbs πιανεις? αν εχει οτενετ και εχει voip τοτε θα τον ζορισει λιγο η διαδικασια.επισης αν εχει ενα παλιο adsl router που επαιζε μια χαρα μπορει να το κανει access point και να κλεισει το Wireless του adsl router του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα