christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους, Εχει 10 μερες που μετακομισα ωραιοκαστρο θεσσαλονικης και ειπα και γω εν ετη 2016 να βαλω ιντερνετ. Αλλα εφαγα ακυρο και απο hol και απο κοσμοτε επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΖΕΥΓΗ ΧΑΛΚΟΥ. Ελεος δλδ... Θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο θα μ παρει ολο αυτο για να εχω ιντερνετ? Ποιος ειναι υπευθυνος? Μπορω να κανω κατι εγω? Και τελος ακουσα οτι μπορει με την cyta να εχω ιντερνετ γτ εχει αλλο τροπο συνδεσης η κατι τετοιο! Ισχυει κατι τετοιο? Υπαρχει διαθεσιμοτητα για cyta στην περιοχη μ το δα στο ιντερνετ. Σας ευχαριστω!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους, Εχει 10 μερες που μετακομισα ωραιοκαστρο θεσσαλονικης και ειπα και γω εν ετη 2016 να βαλω ιντερνετ. Αλλα εφαγα ακυρο και απο hol και απο κοσμοτε επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΖΕΥΓΗ ΧΑΛΚΟΥ. Ελεος δλδ... Θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο θα μ παρει ολο αυτο για να εχω ιντερνετ? Ποιος ειναι υπευθυνος? Μπορω να κανω κατι εγω? Και τελος ακουσα οτι μπορει με την cyta να εχω ιντερνετ γτ εχει αλλο τροπο συνδεσης η κατι τετοιο! Ισχυει κατι τετοιο? Υπαρχει διαθεσιμοτητα για cyta στην περιοχη μ το δα στο ιντερνετ. Σας ευχαριστω! Στην ουσία πρέπει να φύγει κάποιος από ην γειτονιά για να ελευθερώνει ζεύγος βέβαια μπορεί πριν από εσένα να περιμένουν και άλλοι 100 Για την cyta δεν ξέρω να σου πω, αλλά εφόσον όλοι χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ το θεωρώ απίθανο να μπορεί να κάνει κάτι ή cyta
christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δλδ καινουρια πορτα να βαλουν αποκλειεται?
WalkerSW Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δλδ καινουρια πορτα να βαλουν αποκλειεται? Απο δύσκολο έως απιθανο!!
christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τι λες τρ ρε συ?? Παλι με backtrack θα πρεπει να βγαλω ακρη? Δλδ γα...νος ΟΤΕ
l337 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα σε ολους, Εχει 10 μερες που μετακομισα ωραιοκαστρο θεσσαλονικης και ειπα και γω εν ετη 2016 να βαλω ιντερνετ. Αλλα εφαγα ακυρο και απο hol και απο κοσμοτε επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΖΕΥΓΗ ΧΑΛΚΟΥ. Ελεος δλδ... Θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο θα μ παρει ολο αυτο για να εχω ιντερνετ? Ποιος ειναι υπευθυνος? Μπορω να κανω κατι εγω? Και τελος ακουσα οτι μπορει με την cyta να εχω ιντερνετ γτ εχει αλλο τροπο συνδεσης η κατι τετοιο! Ισχυει κατι τετοιο? Υπαρχει διαθεσιμοτητα για cyta στην περιοχη μ το δα στο ιντερνετ. Σας ευχαριστω! Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα είναι έλλειψη last mile. Οπότε: α) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά μόνο υπομονή. β) Η cyta σου λέει ανοησίες. Δλδ καινουρια πορτα να βαλουν αποκλειεται? Αν κατάλαβα καλά και ισχύει το παραπάνω, τότε δεν είναι θέμα πόρτας αλλά ενίσχυσης εισαγωγής. Και δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.
christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αν κατάλαβα καλά, το πρόβλημα είναι έλλειψη last mile. Οπότε: α) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά μόνο υπομονή. β) Η cyta σου λέει ανοησίες. Αν κατάλαβα καλά και ισχύει το παραπάνω, τότε δεν είναι θέμα πόρτας αλλά ενίσχυσης εισαγωγής. Και δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Το εγγραφο που μ στειλαν ελεγε δεν υπαρχουν διαθεσιμα ζευγη χαλκου.!
l337 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Το εγγραφο που μ στειλαν ελεγε δεν υπαρχουν διαθεσιμα ζευγη χαλκου.! Τότε είναι αυτό που σου γράφω παραπάνω. Θα πρέπει να ελευθερωθεί κάποιο ζευγάρι.
christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τότε είναι αυτό που σου γράφω παραπάνω. Θα πρέπει να ελευθερωθεί κάποιο ζευγάρι. Τελειααα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μ
christano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τότε είναι αυτό που σου γράφω παραπάνω. Θα πρέπει να ελευθερωθεί κάποιο ζευγάρι. Δλδ ρε συ αποκλειεται να βαλουν καινουρια ζευγαρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα